Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu muhabbet yüzünden bak saat 2 olmuş daha uyumadım kendimi nasıl kaptırdım düşün
Etiketi bile yanlış yapmışım o kadar yani düşün hahahahaŞu muhabbet yüzünden bak saat 2 olmuş daha uyumadım kendimi nasıl kaptırdım düşün
Bence beni bırakın amcamın oğlunun karısının eltisini bile bulursunuz
Ben bebeği uyutmayı unuttum heyecandan hala uyanık yavrum şimdi emziriyorum 1-2 saate ancak uyurŞu muhabbet yüzünden bak saat 2 olmuş daha uyumadım kendimi nasıl kaptırdım düşün
Hiç ipucumuz yok ama biz yoktan ipucu var ederiz senle
Kalp kalbe karşıymış kaç gündür bu muhabbeti açmak aklımdaydı güzel oldu
Ben o şahsı çok rahat bulurumBence beni bırakın amcamın oğlunun karısının eltisini bile bulursunuz
Benimki uyuyalı yüz saat oldu hadi senin uyanık kalmaya bahanen var ben sabah çekicem bunun acısınıBen bebeği uyutmayı unuttum heyecandan hala uyanık yavrum şimdi emziriyorum 1-2 saate ancak uyur
Ay evet yaKalp kalbe karşıymış kaç gündür bu muhabbeti açmam aklımdaydı güzel oldu
6 da oyun oynarsınız artıkBenimki uyuyalı yüz saat oldu hadi senin uyanık kalmaya bahanen var ben sabah çekicem bunun acısını
Kız etiketi bile yanlış yapmışşsın
Kalbim kırıldı buna6 da oyun oynarsınız artık
Bence hiç yatma saat 2 zatenKalbim kırıldı buna
Ahahhahhahaha gerçekten tam olarak öyle ya esime dedim ne sacma olay örgüsü anlatsam kimse inanmaz banaHint dizisi gibi, tokat atar da yuvarlanır perdeye kafası dolanır boğulur aynen senaryo onu yazan senaristler gibi
Diyorum ya o kadar cahilim hahahaKız etiketi bile yanlış yapmışşsın
Bende cahilim bulamam valla ama ustalarımız her yerden buluyor maşallahDiyorum ya o kadar cahilim hahaha