- 28 Mart 2023
- 11.287
- 12.870
Ben evden çalıştığım için işi birakip başka bir işe başladım gibi oldu bebisle şimdi diyorum ki ne kadar çok boş zamanım varmış evi toplamak bile lüksmüş. İşimi çok özledim aslında kod yazmak istiyorum ilk defa bu kadar çok ara verdim mezun olduğumdan beri ama annelik durumu bir tık öne geçiyor şu an bebeğim çok küçük olduğu için. Dediğin gibi biraz buyuse işi birakmasaydim keşke derim kesin şu an çok küçük olduğu için biraz üzgün hissediyorum ama çok şükür en azından evdeyim olmadı gece çalışmaya yogunlasirim gündüzleri biraz daha serbest olur ben de ilgilenebilirim diyorum. İşimi de bırakmak istemiyorum bebisimi de inşallah buluruz o tatliş bakıcılarıGüzel bir kariyerin var bence de bırakma canım başta zor geliyor insana ama ev ve bebek dışında bir hayatın olması da güzel şimdi ben 1 sene ücretsiz izin aldım dilekçemi verdim eşim sen 6 aylık olunca dayanamaz dönersin işe diyo yani tüm günüm aynı geçiyor evde çünkü o da bi süre sonra sıkacak.. hepimizin öyle şu an gerçi. Evden çıkmıyorsam tüm gün kıyafet bile değiştirmiyorum pijama ile duruyorum saçım hep topuz falan. İşe gidince bi sosyallik farklılık oluyor aa benim de bi hayatım vardı diyo insan inşallah gönlümüze göre bakıcılar buluruz