- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
Uyumuyor hadi uyumasın zaten bakınsın diyorum oda yok. Kucakta ağlıyor evi geziyoruz diğer odalar sıcak ağladıkça zaten terliyor terleyince ekstra ağlıyor. Yatırıyorum olmuyor dik tutuyorum olmuyor çocuk şarkısı açıyorum yok ben şarkı söylüyorum yok. Puseti yatağı salon beşik banyo su sallanma yok yok yok. Bugün cidden sıkıntısı neydi anlamadım. Hiç bu derece değildi yani ağlamakta normal değil katıla katıla ağlıyor arkasından gaz çıkarıyor. Heralde gaz sıkıntısı mı vardı diyorum nurse harveys iyi geliyordu ona o bitti iki çocukla aşağı inip eczaneye gitme şansım yok evde sab simlex vardı onu verdim fayda etmedi hani gaz sıkışması dicem sabahtan beri zart zurt kıçıda hiç durmadı. Yaptı yani baya maşallah ama aklım almadı bugün çok ama gerçekten çok ağladı. Ağlamaktan yorgun düştü uyudu sonundaHangi siteden canım buradan yazılıyor mu bilmiyorum ama
Ben de kızdığım gün üzüldüm bir şey anlamıyor yazık neler yaşıyor kendi içinde diye. Ben sırayla gidiyorum öyle durumlarda. Evi gezdiriyorum, müzik açıyorum hoparlörle oynuyor sakinlesiyor. Ebebekten sırf kargo ücretsiz olsun diye hisirtili bişey almıştım kitap bile değil büyük kare bişey. Bayıldı ona, aglarken hışırtı yapıyorum susup hemen bakıyor. Eşim dün kızarak uyuttu o an bişey demedim kundak falan yaptı ama içim gitti çocuk çaresizlikten uyudu gibi oldu. Bugün uyardım o seni anlamıyor ama bilinçaltına isliyorsun. Büyüyünce bu çocuk neden anneye düşkün bana yüz vermiyor deme dedim. O da bı üzüldü kızmadım ben aslında falan dedi. Benim bugünkü uyutusu görünce çocuğun uzun sürede de olsa uykuya mutlu geçtiğini gördü bu sefer sakin uyuttu akşam uyumuyorsa tüm tuşlara basıyorum ben müzik çoğunlukla işe yarıyor, bileğim ağrıyor hep evi gezdiremiyorum
Siteyi özelden yazdım