- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.626
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum hepimiz yasiyoruz.sikma canini..senin bebis bide bizimkileri 10 a katliyor level olarak bak hemen vicdan yapmissin.demek ki cok guzel bi annesinGerçekten çok zor ya kızlar aaa diye bağırdım çocuğa şuan acayip vicdan azabı çekiyorum ufakcık bebeğe bağırdım ağlıyor diye neden böyle oluyor sabrım mı yok annesin sen neden bağırıyorsun dimi derdini anlamaya çalış off offf
Valla beceremiyorum sanki millet ülke ülke geziyor bebesiyle ben evde bakamıyorum ağlıyor anlayamıyorum birde haklı gibi bağırıyorum garibim ne anlayacak bağırmadan sanki sadece korktu sustu dişi acıyor muhtemelen saati saatine uymuyor bizi nasıl büyütmüşler annem hiç bağırmamış bana ben dayanamıyorum ağlıyorum bağırdım bugün psikolojik desteğe ihtiyacım var kesinlikle normal gelmiyor çünküKuzum hepimiz yasiyoruz.sikma canini..senin bebis bide bizimkileri 10 a katliyor level olarak bak hemen vicdan yapmissin.demek ki cok guzel bi annesin
Ben de yaşadım bir kaç gün önce korktu sustu sıçradı gözleri fal taşı gibi açıldı çok üzüldüm vicdan yaptım sarıldım hemen. Hepimiz yaşıyoruz canım hiç sıkma canını. Seninki diş çıkartıyor bir de iyice zorlaniyorsundur. O yüzden çok normalGerçekten çok zor ya kızlar aaa diye bağırdım çocuğa şuan acayip vicdan azabı çekiyorum ufakcık bebeğe bağırdım ağlıyor diye neden böyle oluyor sabrım mı yok annesin sen neden bağırıyorsun dimi derdini anlamaya çalış off offf
Psikolojilerini etkiliyor mu acaba ilerde hatırlamasa da hisseder mi ki bağırdığımı 2 dk sonra anne diye ağladı İnan gerçekten dünden beri toplam 3 saat uyudum sadece memede uyuyor sabahtan beri aç meme almıyor dişle beraber kaosta geldi sabah 7 de güzel emdi saat 10 da uyudu az emip yani aç ama emmiyor diş derdineBen de yaşadım bir kaç gün önce korktu sustu sıçradı gözleri fal taşı gibi açıldı çok üzüldüm vicdan yaptım sarıldım hemen. Hepimiz yaşıyoruz canım hiç sıkma canını. Seninki diş çıkartıyor bir de iyice zorlaniyorsundur. O yüzden çok normal
Canım dis için osanit ya da tetagil bunlardan birini kullanabilirsin ağrısını alıyor. Kızımda kullanmıştım 2 sinide aldım duruma göre veriyordum. Bitkisel içerikleri. Jel çok tavsiye edilmiyor. Ağrısını dindirmek için hep emmek yada güvenli bölge meme olduğu için orda durmak ister bebeklerPsikolojilerini etkiliyor mu acaba ilerde hatırlamasa da hisseder mi ki bağırdığımı 2 dk sonra anne diye ağladı İnan gerçekten dünden beri toplam 3 saat uyudum sadece memede uyuyor sabahtan beri aç meme almıyor dişle beraber kaosta geldi sabah 7 de güzel emdi saat 10 da uyudu az emip yani aç ama emmiyor diş derdine
Maalesef her bebek ayni degil.ayni anne babanin bambaska karakterde bebisleri oluyor.ablamin biri cok uysaldi biri canavar arada olabilir merak etme bagi kopmaz surekli maruz kalmiyor ki cocuk..bir kizdiysan 10 sevPsikolojilerini etkiliyor mu acaba ilerde hatırlamasa da hisseder mi ki bağırdığımı 2 dk sonra anne diye ağladı İnan gerçekten dünden beri toplam 3 saat uyudum sadece memede uyuyor sabahtan beri aç meme almıyor dişle beraber kaosta geldi sabah 7 de güzel emdi saat 10 da uyudu az emip yani aç ama emmiyor diş derdine
Tetagil aldık kuzum doktor onu önerdi ama genel bir huysuzluk varCanım dis için osanit ya da tetagil bunlardan birini kullanabilirsin ağrısını alıyor. Kızımda kullanmıştım 2 sinide aldım duruma göre veriyordum. Bitkisel içerikleri. Jel çok tavsiye edilmiyor. Ağrısını dindirmek için hep emmek yada güvenli bölge meme olduğu için orda durmak ister bebekler
10 defa 100 defa özür diledim ama ben unutamıyorum bağırdığımı annemi çağırdım yalnızlıktan oluyor diye düşündümMaalesef her bebek ayni degil.ayni anne babanin bambaska karakterde bebisleri oluyor.ablamin biri cok uysaldi biri canavar arada olabilir merak etme bagi kopmaz surekli maruz kalmiyor ki cocuk..bir kizdiysan 10 sev
Haklısın canım bi destek iyi olur ikiniz için de10 defa 100 defa özür diledim ama ben unutamıyorum bağırdığımı annemi çağırdım yalnızlıktan oluyor diye düşündüm
He bu konu başlığını görüp okumuştum biraz ya zaten biri konu açsa koskocaman bosan yaziyorlar yada her şeye boşan yaziyorlar o yüzden seni çok iyi anlayabiliyorum o tartışma ortaminidestek istesen gelirdik ayıp ettinBana ilk cezada bilenmis birkac kisi var:) yazdiklarimi sikayet ediyorlar.ama yani kadina esenlik diliyorum.o mesaja bile dislike atiyor o kafa yani..
Konu basit askim polemik soyle cikti.bir bayan baslik acmis belliki buhranda,bosanmis,baba desen cam babasi.demiski cocugumu babaannesine biraktim 5 gundur icimden aramak gelmiyor..bende bir sorun var napacagim ben niye boyle oldum.psikiyatra gitmis ilac vermisler.kadina varya soyle kotu annesin boyle kotu annesin.bende dedim.yapici olun kadin belki cok hasta bu sekilde konusmaniz kadini cok kotu noktalara surukleyebilir.cevap vermis yapici olamazmis...ben hic cocugu dusunmormusun aramasi lazimmis.diyorum ki cocugu dusunuyorum cunku saglikli cocuk saglikli ebeveynle buyur.kadinin iyilesmesi lazim.kadin inat yapiyormus kocasina falan kendince yargiladi.bide tip care olmazmis, logusa degilmis ki(112 calisani oldugunu soyluyor) orda iyice tepem atti.dedim tiptan medet uman, doktora giden bir kadina boylemi yazilir...gayette ilerki donemde de olabiliyor.olaylar iyice kizisti.kadin diyir arayamiyorum sorun var.ara diyorlarya arayamiyor zaten arasa bize mi sorar.tedavi almasi lazim.yonlendir adam gibi ama yok.en anne onlar
Kesinlikle özellikle 2 gündür dediğin olaya çok denk geliyorumAy anam napayim.Millet hakaret etmeyi dusunce ozgurlugu saniyor.Baslik actiysan sana o zaman istedigimi soylerim kafasindalar.sonra onun seviyesinde biri ona ayni onlarin dili ile cevap verince(ben degilim ben polemiklerimde asla ahlak yonunden cizgimi bozmam) vay bana sunu dedi bunu dedi millet can sikintisindan napcagini sasirmis:)
Ahhhh ahhhHele bi de uykusunda attığı kahkaha sakin sakin otururken bir anda onu duyuyorum eriyorum
Hangi doktor canım? Gebzedeydin sende yanlışlıkla o doktora gitmeyeyimKızlar bugün doktora bebeği 3.at kontrolüne götürdüm doktoru şikayet ettim geldim
Yaa ne çocuğun üstünü çıkardı ne bezine baktı ne kakasına baktı benim kucağımda sırtını kalbini dinledi boyunu ölçtü kilosunu bezle kıyafetle ölçtü sonra çocuğun gelişim takip kartını verdim yazsın diye ölçtüklerini kafası aynı boyu aynı bir önceki ayla dedimki yani bu çocuk 1 ayda hiç uzamadı mı nasıl oluyor ben hiç geçen ayki kıyafetleri giydirmiyorum bile adam bana diyorki ben doğru ölçtüm geçen ay yanlış ölçmüş olabilirler yani o kadar sinir oldumki anlatamam. Çocuk doktorusun sen bir bıngıldağına bak reflekslerine bak sünnetli çocuk bu bi pipisine bak herşey yolunda mı hiç bişey yapmadı. Bu arada özel hastane gittiğimiz yer. Şaka gibi.
Çıkışta dedim ben bu muayeneyi kabul etmiyorum sinirlendim sorumlu kadın geldi dedim böyle böyle kıyafetleriyle çocuk muayenesi mi yapılır hiç mi doktor görmedik dedim doktoru şikayet ettim geldim
Belki de ağrısını sende dindirmek istiyor annesi. Bebisler sadece aç olduğu için emmezmis. Anneye yakın olabilmek için, ağrı gaz durumlarında falan da emerlermis. Belki de ağrısından ötürü seninle sakinleşmek istiyor. Banyo falan seviyor mu? Ben küvete su doldurup içine yatirtiyorum kafasını yıkamadan bacaklarını çırpıyor öyle yoruluyor emzirip uyutuyorum. Sabah uykusunun en uzunu hep banyo sonrası oluyor. Sürekli bagirmiyorsun o yüzden üzülme. Eşimle benim uyutus stillerimiz farklı. Ben sabırla kizmadan 15-20 dkda uyutabiliyorum. Eşim 5 dkda uyutuyor ama kızıyor kundak yapcam uyu artık kızıyorum vs diyor. Uyardım çünkü bunu hep yapınca çocuk ogrenilmis çaresizlik ne yaparsa yapsın zorla uyuyacak o yüzden uyuyor. Şimdi eşim de dikkat etmeye başladı çünkü ben uzun süre de olsa çocuğu mutlu uyutuyorum. Bundan sonra dikkat ettiği için çocukta bir travma olacağını sanmıyorum mesela. Bu durum sürekli devam etseydi olurdu ama. Sen bir kere bagirmissin her gün yapmıyorsun bunu. Sabrımız gerçekten taşıyor bazen ben de çok kötü oluyorum. O durumda kendime bu çocuk şu an gelişim aşamasında iç dünyasında bir çok şey yaşıyor ben ona destek olmalıyım gibi düşünüyorum. Derin nefes ve sakinlesiyorum. Sen iyi bir annesin bunu hiç sorgulama bebişin dis çıkartıyor zor bir dönemden geçiyor bir de gruptaki zor bebislerden bir tanesi ama tüm bunlar geçip gidecek merak etme çok az kaldıPsikolojilerini etkiliyor mu acaba ilerde hatırlamasa da hisseder mi ki bağırdığımı 2 dk sonra anne diye ağladı İnan gerçekten dünden beri toplam 3 saat uyudum sadece memede uyuyor sabahtan beri aç meme almıyor dişle beraber kaosta geldi sabah 7 de güzel emdi saat 10 da uyudu az emip yani aç ama emmiyor diş derdine
Uyudu 20 dk uyandı aç olduğu için öpüştük kokuştuk sakinleştik ikimizde benim eşim de aynı hatayı yapıyordu bende uyardım artık yapmıyor hemen uyusun istiyor babalar ondan yapıyorlar herhalde bu hatayı inşallah şu dönemler bir geçsin ben anne olduğumu anlayamadım koşuşturmaktan çok sağol kuzum iyi geldi derdimi anlatmakBelki de ağrısını sende dindirmek istiyor annesi. Bebisler sadece aç olduğu için emmezmis. Anneye yakın olabilmek için, ağrı gaz durumlarında falan da emerlermis. Belki de ağrısından ötürü seninle sakinleşmek istiyor. Banyo falan seviyor mu? Ben küvete su doldurup içine yatirtiyorum kafasını yıkamadan bacaklarını çırpıyor öyle yoruluyor emzirip uyutuyorum. Sabah uykusunun en uzunu hep banyo sonrası oluyor. Sürekli bagirmiyorsun o yüzden üzülme. Eşimle benim uyutus stillerimiz farklı. Ben sabırla kizmadan 15-20 dkda uyutabiliyorum. Eşim 5 dkda uyutuyor ama kızıyor kundak yapcam uyu artık kızıyorum vs diyor. Uyardım çünkü bunu hep yapınca çocuk ogrenilmis çaresizlik ne yaparsa yapsın zorla uyuyacak o yüzden uyuyor. Şimdi eşim de dikkat etmeye başladı çünkü ben uzun süre de olsa çocuğu mutlu uyutuyorum. Bundan sonra dikkat ettiği için çocukta bir travma olacağını sanmıyorum mesela. Bu durum sürekli devam etseydi olurdu ama. Sen bir kere bagirmissin her gün yapmıyorsun bunu. Sabrımız gerçekten taşıyor bazen ben de çok kötü oluyorum. O durumda kendime bu çocuk şu an gelişim aşamasında iç dünyasında bir çok şey yaşıyor ben ona destek olmalıyım gibi düşünüyorum. Derin nefes ve sakinlesiyorum. Sen iyi bir annesin bunu hiç sorgulama bebişin dis çıkartıyor zor bir dönemden geçiyor bir de gruptaki zor bebislerden bir tanesi ama tüm bunlar geçip gidecek merak etme çok az kaldı
Sen sakin olursan bebiş de sakin olacak biliyorsun sevindim iyi olmanaUyudu 20 dk uyandı aç olduğu için öpüştük kokuştuk sakinleştik ikimizde benim eşim de aynı hatayı yapıyordu bende uyardım artık yapmıyor hemen uyusun istiyor babalar ondan yapıyorlar herhalde bu hatayı inşallah şu dönemler bir geçsin ben anne olduğumu anlayamadım koşuşturmaktan çok sağol kuzum iyi geldi derdimi anlatmak
Bezi kokuyor olabilir mi? Bezlerde değişik bir koku var cisle birleşince daha fazla kokuyorKizlar bu ara bebeğimin idrari kokuyor sanki . Normal mi