- 28 Mart 2023
- 11.287
- 12.870
Valla niye bu kadar abartı ben de anlamadımValla fiyat mevzuularını okurken aklıma hep o geliyo başka açıklama yok demekki daha kıymetli orda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla niye bu kadar abartı ben de anlamadımValla fiyat mevzuularını okurken aklıma hep o geliyo başka açıklama yok demekki daha kıymetli orda
Aynı valla gece güzel emdi sabah dr'a gitmeden emdi geç kalıyoruz diye biz bıraktırdik. Eve gelince de emdi. İnşallah böyle devam eder dün aşırı moralim bozulmuştuBizim gece güzel emdi, açılmıştı herhalde, bakalım inşallah gündüz de emzirmeyi başarırım...
Aaay ben kaçırdım diş mi patlamiiisAy patlamışsa daha damağı yaracak çok minik ya kıyamam.
Topiğin ilk doğuranı golden-snitch ilk diş patlatanı sen oldun. Bakalım daha ilk emekleme yürüme kelime çıkarma. Ay çok heyecanlı her birimiz böyle bekliyoruz birbirimizin bebişlerimiz gelişimlerini bile biliyoruz
Geldi geldi topiğin ilk dişi geldiAaay ben kaçırdım diş mi patlamiiis
Dün gece ve bu sabah emdi şükür canım, drdan geldik o zaman da güzel emdi eğer gün içinde sıkıntı yaşarsak emzirme örtüsünü deneyeyim. Sen zaten gün içinde normalden sık emziriyormussun dedi ama az emdiğinin farkındayım ben gece uyanması falan değişti. Yine böyle emmeyince örtüyle de deneyeyim canimEmzirme örtüsü ile denedin mi canım o zaman bir yere bakamaz ya belki odaklanır
Aaay hayırlı olsun Mavi070707 foti attın mii ben görmedim nasıl gözüküyor nasıl anlayabiliriz kafamda deli sorularGeldi geldi topiğin ilk dişi geldi
Patladı valla hala ailece şok içindeyizAaay ben kaçırdım diş mi patlamiiis
Ayyy gerçek miii hadi hayırlı olsunEki Görüntüle 3463817
Kızlaaaaar bebemin dişi patladı dünden bugüne ben şok tam ortadaki mi anlayamadım minicik bir diş var orda
Aay en azından bir kaç güne çıkartır kurtulursunuz bizimkinin görünürse bir şeyi yok kaşıyor da kasıyorPatladı valla hala ailece şok içindeyiz
Aaay şimdi gordummm kolayca çıksın inşallahEki Görüntüle 3463817
Kızlaaaaar bebemin dişi patladı dünden bugüne ben şok tam ortadaki mi anlayamadım minicik bir diş var orda
Aaay hayırlı olsun Mavi070707 foti attın mii ben görmedim nasıl gözüküyor nasıl anlayabiliriz kafamda deli sorular
Bak senin de tam orta değil sanki sağ taraf dimii? Benim bebem de o tarafa doğru kasiyoorEki Görüntüle 3463817
Bizimde öyleydi 5-6 aylık olur dediler bende erken kaşınmaya başladı demiştim bebiş çok aceleci çıktıAay en azından bir kaç güne çıkartır kurtulursunuz bizimkinin görünürse bir şeyi yok kaşıyor da kasıyor
Aay kıyamam minnoooş annesine de gosterirmis bizimki de sağa doğru kaşıyor hep boyle ama ben bir şey göremedim daha cikartmicak herhalde kolayca atların inşallahEki Görüntüle 3463853
Kuzum ben damak şişliği bölümünü anlayamadım sadece çok salya vardı her tuttuğunu elini ağzına atıyordu sabah benim elimi götürdü sert bir şey gelince açıp baktık sürpriz
Evet bende ona şaşırıyorum sağ taraftaki doktora yazdım sırayla alt patlar artık korkma önemi yok ilk hangisi olduğu dediBak senin de tam orta değil sanki sağ taraf dimii? Benim bebem de o tarafa doğru kasiyoor
Mayıs bebeleri nereye yetişiyor ben anlamadım zaten aceleden Mayıs bebesi de olamadı gerçi bizimkiBizimde öyleydi 5-6 aylık olur dediler bende erken kaşınmaya başladı demiştim bebiş çok aceleci çıktı
Aay ben hep alttaki ikiye bakıyordum sağı da bı kontrol edeyim bizimkinin de oralar kaşınıyorEvet bende ona şaşırıyorum sağ taraftaki doktora yazdım sırayla alt patlar artık korkma önemi yok ilk hangisi olduğu dedi
Valla öyle biz mayıs 19 duk 4 olduk zoru zoruna yetiştik mayısaMayıs bebeleri nereye yetişiyor ben anlamadım zaten aceleden Mayıs bebesi de olamadı gerçi bizimki
Bir sürpriz de senden gelebilir o zamanAay ben hep alttaki ikiye bakıyordum sağı da bı kontrol edeyim bizimkinin de oralar kaşınıyor
Ayaklardan ataklara koşuyoruz hazır değilim gaz bitti derken bir de o çıkmasın şu ara memeyle meşgulüzBir sürpriz de senden gelebilir o zaman