Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sırma saçlı oğlum keltoş oldu yaDökülüyo hemde baya dökülüyo canım. Oğlum mahmut hocaya benzedi döküle dökülee
Ben 2.ayda doktoruma sordum kullanmaya başladım.Kızlarr şu şekil kanguru kullanabilir mi acaba ya her gidişimde doktora sormayı unutuyorum şunu
Aparatsız dimi benimki de 2 ayı geçti kullanıcam ben deBen 2.ayda doktoruma sordum kullanmaya başladım.
Ay maşallah oturuyor mu o öyleSelam teyzoşlar uzun bir süre yoktuk nasılsınız
Maşallah paşayaSelam teyzoşlar uzun bir süre yoktuk nasılsınız
Aparatsız dimi benimki de 2 ayı geçti kullanıcam ben de
Fotoğraf çekerken oturtalım dedik oturdu vallaha bizde şaşırdıkAy maşallah oturuyor mu o öyle
Ben tatilde hamile kaldım senemizi kutlarken iyi bir kutlama oldu bebem evi sevmiyor dışarıda pek mutlu
Evet evet ben aparat olmadan kullaniyorumAparat olmadan dimi 2 aylık şuan sürekli kucağımda en azından bununla daha rahat olurum aparat yok bende
Yaa evet o sendin demek ki benim gibi biri daha vardı hatırlıyorum bizimki de evlilik yıldönümü meyvesiBen tatilde hamile kaldım senemizi kutlarken iyi bir kutlama oldu bebem evi sevmiyor dışarıda pek mutlu
Aaa bizimki de evlilik yıl dönümü meyvesiYaa evet o sendin demek ki benim gibi biri daha vardı hatırlıyorum bizimki de evlilik yıldönümü meyvesi
Maşallah ne kadar cokmusuzAaa bizimki de evlilik yıl dönümü meyvesi
Yine ucuz istemiş piyasaya göre onun adına açılmış onu başlıkları var insanlar fiyattan sikayetci
Yok ben değildim ben de tatilden döndükten 3 gün sonra öğrenmiştim ama tatilde olmamıştır heralde o kadar çabuk çıkmaz yine de evde kimse yoktu
Bizim tatil de yıldönümü tatiliydi ama sanırım gitmeden hemen önce olduBizimkide öyle golden-snitch
Koltuk altından mı ölçüyorsunuz temassızla mıKizlar benim bebis dun aksamdan beri hafif atesli 37.3 ile 37.9 arasi gidip geliyor.baska bir belirti de yok.akinti yok hapsirik yok..acaba diyorum diş falan mi oda ates yaparmis ya..huzursuz degil.gulup oynuyor ama bilemedim.carpol verdim.bugun dusmezse doktora goturcem ya