- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
Ciddi olamazsın ya pes artıkO sarı bacım o sarıkuaförüme nazarın değdi dün instagramdan bakim dedim adam isveç’e taşınmış
Oyle düşünme ben çok beğendim bu topuzla her yere giderdimYaaa seni yerimşu hallerimize iltifatı bi tek birbirimiz edebiliriz bence
Hahshsjs ayak önemli tabi….Saçımı boyatmayıp anne Topuz’u yapabilirim ama pedikürümü almasınlar elimden
Ben sana demiştim gel antebe boyat diye bak kaçtı adamCiddi olamazsın ya pes artık
Arkadaşlarbu kadın 2 senedir bu sarıyı hala bu tonda kullandığını herhangi bi işlem yapmadığını söylüyor.
Ben niye ombre yaptırınca 2 ay sonra çingene sarısı oluyor ya nerde yanlış yapıyorum
Şimdi kocama kapıyı özgüvenle açıcam işteOyle düşünme ben çok beğendim bu topuzla her yere giderdim
Benimde o gümusümsu kaliyo ben cila yaparken açıcı da katiyordum kalıcı oluyorduCiddi olamazsın ya pes artık
Arkadaşlarbu kadın 2 senedir bu sarıyı hala bu tonda kullandığını herhangi bi işlem yapmadığını söylüyor.
Ben niye ombre yaptırınca 2 ay sonra çingene sarısı oluyor ya nerde yanlış yapıyorum
Aynen öyle canım sleepyde kızımın Poposu yara oldu delindi resmen ay cok kötüydüBizde hiç pişik olmadı çok şükür her bez her bebeye olmuyo heralde ya
Olmaz olmaz üzülme aman her şeye travma olacaksa yandıkBenimki de saklanıyor yerlerde uzanıp yapıyor kakasını. 3bucuk yaş bana da çok geç geliyor ya ne o öyleneyse bi 3-4 ay daha geçsin bakalım artık sinyal verir heralde ozaman başlarım. O değil bağırdım da çocuğa ya inşallah tuvalet fobisi tutmaz
Kız anne topuzun bile güzel benim elektrik çarpmış gibi tel telAnne topuzu
Bu tonu yakalıcak kuaförüde oraya harcayacak 7 saati de ayarlarsın da 1 sene aynı tonu kullanmanı sağlayacak kuaförü birdaha bulamazsınBen sana demiştim gel antebe boyat diye bak kaçtı adamdipten yaptırdığım sarılar şu anda kulak hizamda duruyo ben de çingeneden halliceyim ya tekrar yaptırmam gerek ya da vedalaşıp düz kahve boyatmam gerek ama bu tonu yakalayacak kuaför bulabilir miyim bulsam da 7 saatimi ona nasıl ayırırım fikrim yok
Kız sen gene cila filan yapıyomuşsun özge onu da yapmıyorBenimde o gümusümsu kaliyo ben cila yaparken açıcı da katiyordum kalıcı oluyorduben inanıyorum o yuzden resimde çok kötü ama şuan bunu bulabildim ahahha
Bugün konuştum ve senden kıymetli değil ne zaman istersen ozaman tuvalete gidersin diyip bezi bağladımOlmaz olmaz üzülme aman her şeye travma olacaksa yandıkkonuşup anlatmışsındır sonra tatlıya bağlamışsınızdır
Kesinlikle öyleBu tonu yakalıcak kuaförüde oraya harcayacak 7 saati de ayarlarsın da 1 sene aynı tonu kullanmanı sağlayacak kuaförü birdaha bulamazsın
Bu ton da çok güzeeelBenimde o gümusümsu kaliyo ben cila yaparken açıcı da katiyordum kalıcı oluyorduben inanıyorum o yuzden resimde çok kötü ama şuan bunu bulabildim ahahha
Benimki sık emdigi için degişiyor canım ben hep 120 veriyorum bazen 100 emiyor 2 aylık olduysa artık yetmez kuzum dene 120 o doyunca bırakır zatenMAMA TAKVİYESİ VEREN ANNELERE SORUM??Merhaba mama ne kadar veriyorsunz biz 2 aylik olduk günde 1 kere 90 veriyorum ama sanki yetmiyo 120 ye ciksam mi? Onun dışında hep emiyozmelegim can
Evet canım korkma hepsi bebekten hatta bugün omuzunu hiç hissetyorum sol omuz ve sag ayak bilek iptal agırlaştılar zor oluyor ben hep gezerek uyutuyorumGüzel anneler sizin de bilekleriniz ve kollarınız ağrıyo mu sürekli? Benimki artık tutmayacak seviyeye geldi telefonu bile zor tutuyom ksjfkskdk
Sabah kalkınca yataktan kollarım kırılmış gibi sanki sizinkiler de böyle mi?
Evet ya benim de öyle.. Ben arada pilates topuyla uyutuyorrum o arada dinleniyor gibi bi parça uzuvlarımEvet canım korkma hepsi bebekten hatta bugün omuzunu hiç hissetyorum sol omuz ve sag ayak bilek iptal agırlaştılar zor oluyor ben hep gezerek uyutuyorum
İki gün rahat dursalar ayakta çok dolanmazsak geçecegine eminim benimki bu aralar atakta galiba çünkü önce hemen uyuyordu kucagıma alınca 1 gün gezsem iki gün dinleniyordum geçiyordu şimdi geçmiyor her gün yeni bir agrı ekleniyorEvet ya benim de öyle.. Ben arada pilates topuyla uyutuyorrum o arada dinleniyor gibi bi parça uzuvlarımkısa sürede geçer inşallah bu ağrılar
Dedeler gibi de önünde bağlıyor mu elleriniÇok aynılarbide eller yumruk. Tokken de yumruk açken de yumruk hep yumruk