2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kendim yedim Geçer mi sütten bebeğe?
Ya sizin gazınız bebeğe geçmez ama nohutta bulunan gaz yapıcı maddeler süt yoluyla bebeğe geçer, bebeğin bağırsakları da tepki gösterebilir. Ben hep kimyon koyuyorum içine sorun yaşamadım. Benim doktorum bebeğe mercimek felan ver dedi ama çekiniyorum ben
Bana bile acayip gaz yapıyor çocuk ne olur, bağırsak sistemi bana benziyor zaten

7 aylık inşallah yaşamayız teşekkürler dr browns kesinlikle kabul etmedi şimdi lansinoh u aldı

Yani bu aylarda bu tarz sorunlar halen devam eder mi bilemedim hani
İlk zamanlar normal de. Gaz olayını çözmüş olmaları lazım şimdiye
Eder eder.
Yani bizde maalesef ki devam ediyor.
Hangi doktora gittiysek herkesin üçüncü ayda bitiyorsa sizin dörtte beste biter gaz demişti, neredeyse 8 aylık olacaklar hala gaz sıkıntımız var prematüreliğin bir getirisi diye kabul ediyorum artık

Oyyy oy kızlar bizde de durumlar pek parlak değil diş, büyüme atağı,alerji vs. Neyse sebepler bilmiyorum çocuğum durup durup bozuluyor. 3 gün önce gece 2 saat uyumadı ilk defa yaptı. Ondan önceki gece saat başı kalktı. Dün gece normal düzeyde uyanmaları olmuştu ama sabah sadece 10 dk uyudu sonra aşırı enerjik kalktı tekrar uyuttugumda 30 dk uyudu bizde de aşırı mızlama , kucak isteme temas isteme tek kalmak istememe var bir süredir. Gündüz uykuları düzene girmişti 1.5 saat-40 dk-30 dk şeklinde uyuyordu ama bu hafta onu da kaybettik. Bizde mi böyle sadece uyku konusu yoksa genel bir atak dönemi vs mi acaba?

Bu tek kalmak istememe olayı beni çok yoruyor tuvalete giderken zorlanıyorum gündüz

Bizde böyleyiz. Bende ne olduğunu anlamadım 8. Ayda uyku gerilemesi var + diş diye düşünüyorum vs imdat diyorum.

Mama sandalyesiyle banyoya koyup duş aldım onda bile durmadı beni görmesi yetmiyor ağladıkça ağladı.
Evet ben bugün banyo kapısının önüne yere koydum oturdu eline oyuncak verdim. Kapı açıktı beni görüyordu ama hunharca ağladı. Şarkı felan söylüyorum sakinleşsin diye yok dlsşsşsşs ten tene değeceğiz illa

Benim ki bu hafta sürekli kendini atıp duruyor uykusu olduğu halde annelik çok zor. Sanki karşımda büyük biri varmış gibi kalk o zaman uyumayacaksan diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…