- 8 Ocak 2023
- 211
- 75
- 32
Kendim yedimNohutu nasıl verdiniz?
Ben kimyon atıyorum içine yemeğin sorun olmuyorYok kendim yedim o yüzden oldu diye düşünüyorum eğer başka bi sıkıntı olmadıysa sanki cips yeyince de oldu geçen.
Ya sizin gazınız bebeğe geçmez ama nohutta bulunan gaz yapıcı maddeler süt yoluyla bebeğe geçer, bebeğin bağırsakları da tepki gösterebilir. Ben hep kimyon koyuyorum içine sorun yaşamadım. Benim doktorum bebeğe mercimek felan ver dedi ama çekiniyorum benKendim yedimGeçer mi sütten bebeğe?
7 aylık inşallah yaşamayız teşekkürlerKaç aylık bebişiniz. Biz ek gıdaya geçtik o yüzden su veriyorum ama dediğim gibi öncesinde emzik almadığı dönemde çok sağıp süt verdim çok şükür bi sıkıntı olmadı ama Dr browns kullandım biberon olarak biraz daha akışı yavaş o yüzden sıkıntı olmadığını düşünüyorum. İnşallah sizde problem yaşamazsınız
Çok mantıklıBen muchkin in suluğu ile veriyorum artık sütüoradan su içmeyi öğrendi. Biberon kesinlikle almıyor . İşe başlayacağım mecbur bir yerden alacak sütü , suluktan içecek.
Yani bu aylarda bu tarz sorunlar halen devam eder mi bilemedim haniYok kendim yedim o yüzden oldu diye düşünüyorum eğer başka bi sıkıntı olmadıysa sanki cips yeyince de oldu geçen.
Eder eder.Yani bu aylarda bu tarz sorunlar halen devam eder mi bilemedim hani
İlk zamanlar normal de. Gaz olayını çözmüş olmaları lazım şimdiye
Yaa bunu bilmiyordum teşekkürler=)Ben kimyon atıyorum içine yemeğin sorun olmuyor
Benimki pek gazlı değildi uyuyamayınca artık besinlerden diye düşünüyorum kendi yediklerimden yaniYani bu aylarda bu tarz sorunlar halen devam eder mi bilemedim hani
İlk zamanlar normal de. Gaz olayını çözmüş olmaları lazım şimdiye
Gaz sıkıntınız yoksa diş ihtimali agır aslında. Bu aylar de en büyük sebepBenimki pek gazlı değildi uyuyamayınca artık besinlerden diye düşünüyorum kendi yediklerimden yani
Bu tek kalmak istememe olayı beni çok yoruyorOyyy oy kızlar bizde de durumlar pek parlak değil diş, büyüme atağı,alerji vs. Neyse sebepler bilmiyorum çocuğum durup durup bozuluyor. 3 gün önce gece 2 saat uyumadı ilk defa yaptı. Ondan önceki gece saat başı kalktı. Dün gece normal düzeyde uyanmaları olmuştu ama sabah sadece 10 dk uyudu sonra aşırı enerjik kalktı tekrar uyuttugumda 30 dk uyudubizde de aşırı mızlama , kucak isteme temas isteme tek kalmak istememe var bir süredir. Gündüz uykuları düzene girmişti 1.5 saat-40 dk-30 dk şeklinde uyuyordu ama bu hafta onu da kaybettik. Bizde mi böyle sadece uyku konusu yoksa genel bir atak dönemi vs mi acaba?
Oyyy oy kızlar bizde de durumlar pek parlak değil diş, büyüme atağı,alerji vs. Neyse sebepler bilmiyorum çocuğum durup durup bozuluyor. 3 gün önce gece 2 saat uyumadı ilk defa yaptı. Ondan önceki gece saat başı kalktı. Dün gece normal düzeyde uyanmaları olmuştu ama sabah sadece 10 dk uyudu sonra aşırı enerjik kalktı tekrar uyuttugumda 30 dk uyudubizde de aşırı mızlama , kucak isteme temas isteme tek kalmak istememe var bir süredir. Gündüz uykuları düzene girmişti 1.5 saat-40 dk-30 dk şeklinde uyuyordu ama bu hafta onu da kaybettik. Bizde mi böyle sadece uyku konusu yoksa genel bir atak dönemi vs mi acaba?
Mama sandalyesiyle banyoya koyup duş aldım onda bile durmadı beni görmesi yetmiyor ağladıkça ağladı.Bu tek kalmak istememe olayı beni çok yoruyortuvalete giderken zorlanıyorum gündüz
Evet ben bugün banyo kapısının önüne yere koydum oturdu eline oyuncak verdim. Kapı açıktı beni görüyordu ama hunharca ağladı. Şarkı felan söylüyorum sakinleşsin diye yok dlsşsşsşs ten tene değeceğiz illaMama sandalyesiyle banyoya koyup duş aldım onda bile durmadı beni görmesi yetmiyor ağladıkça ağladı.
Benim ki bu hafta sürekli kendini atıp duruyor uykusu olduğu halde annelik çok zor. Sanki karşımda büyük biri varmış gibi kalk o zaman uyumayacaksan diyorumYa ben de kocaman sarılıyorum sana
Benim kızımın üç aydan itibaren salyasi çok akmaya baslamisti, elleri hep ağzındaydi. Daha birkaç gün önce çıkardı ilk disini ama çıkarma süreci çok uzun sürdü. Uyku gerilemesi tam anlamıyla geçti diyemem yani zaman zaman yine uyumak istemiyor. Sadece biraz daha sakinlestim diyebilirim yani uyumadi diye panik yapmadan onu sevip okşayarak belli rutinleri tekrar tekrar yaparak uykuyu ona hatırlatıyorum.
Gerçekten çok zor. Asla bitmiyor yok dişi yok atağı yok uyku gerilemesi...Benim ki bu hafta sürekli kendini atıp duruyor uykusu olduğu halde annelik çok zor. Sanki karşımda büyük biri varmış gibi kalk o zaman uyumayacaksan diyorum