- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Bizimkinin iğrenç kokuyo kakasi tüm oda kaka kokuyoBizim de geçen haftaya kadar her gün yapardı şimdi ne değişti bilmiyorumsadece anne sütü alıyor, nette baktığımda anne sütü alan bebeklerde de koku olabilir diyor
Niye böyle oluyo bu bebeler ya büyüdükleri için herhaldeBizimkinin iğrenç kokuyo kakasi tüm oda kaka kokuyo2 haftadır böyle ek gidada apartmanı da ele gecircez sanırım
Hahaha yaptıklarında da evde kaka dansı yapıyoruzYa nette de tam anlattığım görseli buldum bı kaç yapmayınca böyle oluyor demişlergörsellerden kaka resmi kovalar olduk ya
Ben de sabah zeytinyağı verecektim ama vermeme gerek kalmadan yaptı, verseydim zeytinyağinin gücü olduğuna inanırdımHahaha yaptıklarında da evde kaka dansı yapıyoruzbenimki hep 3-4 güne bir yaptığı için alıştım iki bez dolusu yapıyoruz bi yapmaya ama mamasına zeytinyağı ve mama sonrası azıcık su takviyesiyle 1 gün durdu diğer gün tekrar kaka yaptı bizde işe yaradı
İnsn hiç bilmiyorumPeki o çocuk nasıl tutmayı başarmış yeni dogan emzigini küçücük
Aa tamam o zaman kızlar inşallah bundan sonra uyurBen hiç uyandırmıyorum kendisi acıkınca uyanır zaten dün 11.30da yattı 5 de kalktı karnını doyurmaya gece uyukusuna yattıgında uyandırma bence gece ile gündüzü ayırt etsin gece az beslenmesi normal canım
Bi sıkıntı olacağını sanmam canım zeytinyağı her şeye şifa bizim sünnet dikişimiz de onunla iyileştiBen de sabah zeytinyağı verecektim ama vermeme gerek kalmadan yaptı, verseydim zeytinyağinin gücü olduğuna inanırdımbundan sonra düzenli versem sıkıntı olur mu ki acaba bir de her gün kaka yapan çocuk niye böyle oldu anlamadım
Hep güzel uyurlar inşallah maşallah minnoşlarımızaAa tamam o zaman kızlar inşallah bundan sonra uyursöyledim ya yapmaz diye düşünüyorum genelde maşallah dediğimiz fazla yaşamıyor
Bizimkide igrenç kokuyoNiye böyle oluyo bu bebeler ya büyüdükleri için herhalde
Sütle karıştırmadan versem sıkıntı olmaz herhalde dimi? Damlaları da yağ formunda ya yutabiliyor. Sütüm her zaman fışkıracak derecede olmuyor çay kasigina almam zor olabilirBi sıkıntı olacağını sanmam canım zeytinyağı her şeye şifa bizim sünnet dikişimiz de onunla iyileşti
Tamam o zaman bebemde sıkıntı yok rahatladımBizimkide igrenç kokuyo
Benim dun yapmadi.bekliyorum hala.cook huzursuz o yuzdenYa kızlar benim bebe 5 gün kakasını yapmadığında epeyi yaptı demiştim ya. Altını değiştirdim bir daha yapmıştı hatta. Tek günlük kaka değildi yani. Sonrasında kaka yapmadı ilk kez bu sabah yaptı 2 gün olmuştu yani. Kakası yine çok yoğun yani tek günlük değil gibi. Sizin bebisler de bir kaç gün yapmayınca bu kadar çok mu oluyor. Bir de kokuyor gibi geldi. Sıvı gibi de
Zeytinyagı içir canım bi kaç damlaBenim dun yapmadi.bekliyorum hala.cook huzursuz o yuzden
Biz tüm apartmanı ele geçirmiş durumdayızBizimkinin iğrenç kokuyo kakasi tüm oda kaka kokuyo2 haftadır böyle ek gidada apartmanı da ele gecircez sanırım
öyle sürekli müdehale etme. Kızım ameliyattan çıktığında kakasını yapamadı anesteziden. 18 aylık olmasına rağmen doktor müdehale ettirmedi lifli gıdalar ver bağırsaklarına müdehale etmeyelim öyle alışır dedi. Çok gerekli hallerde ver zeytinyağını bence öyle hergün verme.Ben de sabah zeytinyağı verecektim ama vermeme gerek kalmadan yaptı, verseydim zeytinyağinin gücü olduğuna inanırdımbundan sonra düzenli versem sıkıntı olur mu ki acaba bir de her gün kaka yapan çocuk niye böyle oldu anlamadım
Yok yok olmaz ben öyle de vermiştimSütle karıştırmadan versem sıkıntı olmaz herhalde dimi? Damlaları da yağ formunda ya yutabiliyor. Sütüm her zaman fışkıracak derecede olmuyor çay kasigina almam zor olabilir
Meme ucu yaralarına da iyi geliyo bence benimkinin iyileşmesi hızlandı sürmeye başladığımdan beriBi sıkıntı olacağını sanmam canım zeytinyağı her şeye şifa bizim sünnet dikişimiz de onunla iyileşti
Bizimki 2 haftadir sulu yapıyor mahvoldum doktor myflor verdi iyi geldi o katilastirdiKızlar bebem kakasını sulu diş diş yaptı inşallah diş çıkarmaz 1 aya hastalanmıştı ondn olmuştur diye umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?