- 6 Nisan 2023
- 284
- 324
- 23
Canım biz bunu aldık 5 ml 450 lira. Kazıklandık mı acabaHay maşallah ya 7 aylıkken yürüdüğünü düşünemedimaz bi emeklesinler ya peşinden koşmayalim erkenden
Canım biz bunu aldık 5 ml 450 lira. Kazıklandık mı acabaHay maşallah ya 7 aylıkken yürüdüğünü düşünemedimaz bi emeklesinler ya peşinden koşmayalim erkenden
Benimki doğduğundan beri öyle yapıyor bazı günler çok yapıyor hatta doktora bile gittik tahlil yaptı kakasına bişeyi yok dedi hala ishal gibi iki aydırKızlar çocuğum kaç gündür suluydu puturluydu kakasi 2gundur putursuz ishal napicam ben yaaa ateşi yok çişini de iyi yapıyor ama şu ishalden kurtulamadik başına gelen var mi
Allah allah probiyotik verdi miBenimki doğduğundan beri öyle yapıyor bazı günler çok yapıyor hatta doktora bile gittik tahlil yaptı kakasına bişeyi yok dedi hala ishal gibi iki aydır
Nevresimi yeni değiştirmistim ben o sıra agliyodum yaaa yine mi diyeHahahaha bu da çok komikmişgülmekten altını değiştiremedim çocuğun
Foto mu attin canım göremedimCanım biz bunu aldık 5 ml 450 lira. Kazıklandık mı acaba
O sırada bikaç damla değdi ya değiştirmesem nolur diye düşünen benNevresimi yeni değiştirmistim ben o sıra agliyodum yaaa yine mi diye
Evet ama o da düzeltmedi hala aynıAllah allah probiyotik verdi mi
Hahaha aleze kadar geçmiştiO sırada bikaç damla değdi ya değiştirmesem nolur diye düşünen ben
Neyse ki yıkanabilen şeyler hepHahaha aleze kadar geçmiştibugün de sırtına kadar isemis biraz anakucagi minderine bulaşmış üzerine Alez açtım rahat edemedi baktım kurumuş çektim alezi de akşam yıkamaktan başka çarem yok gündüz kullanıyoruz anakucagini
Miktarı önemli bence ,günde kaç defa yapıyor,binde kilo alımında ,istahinda problem yoksa onemsenmiyor.Benim bebeğim de sulu bisekilde azar azar ama günde en az 10 defa yapıyor kakasını,kilo alımında problem yoksa önemli değil dedi doktor..Kızlar çocuğum kaç gündür suluydu puturluydu kakasi 2gundur putursuz ishal napicam ben yaaa ateşi yok çişini de iyi yapıyor ama şu ishalden kurtulamadik başına gelen var mi
Benimki bir bezi dolduruyo her 3 saatte bir mutlaka yapıyor ve kilo alımı iştahı iyi.. probiyotik kullanmaya baslicam artikMiktarı önemli bence ,günde kaç defa yapıyor,binde kilo alımında ,istahinda problem yoksa onemsenmiyor.Benim bebeğim de sulu bisekilde azar azar ama günde en az 10 defa yapıyor kakasını,kilo alımında problem yoksa önemli değil dedi doktor..
Noldu bizim bebeklere böyle yaEvet ama o da düzeltmedi hala aynı
Rezene ve kimyonu kendin mi içiyorsun,bebeğe de veriyor musun?bi de demlerken karıştırıp mi demliyosun..Dün gece üşendim rezene kimyon demlemedim. Bebişim bu sabah sancılıaksi gibi park yatagimizin sallama aparatina bir şey oldu dusup duruyor yatak çıkarttık mecbur öyle olunca sallayamiyorum zor dalıyor minnoşum erkenden oturma odasına geldik bugün sancılar + sallanamamaktan
Napcaz tüm odalar bitti mutfaktayız bizNiye sessiz buralar napıyosunuzzzz
Aaa pijamalarını değiştiriyor musun çok özendim şu anNapcaz tüm odalar bitti mutfaktayız bizgünlük ev gezisi turunun bitmesine son 2 saat ( uyuyacak)
Daha pijamam üzerimde
5 saatlik uykularda olabilitesi varNeyse ki yıkanabilen şeyler hepacaba biz fark etmeden bulaşıp kuruduğu oluyor mu çok merak ediyorum koyu renklerde leke de olmuyor
Kendim iciyorum bebise anne sütü harici bir şey vermiyorum. Evet bir tatlı kaşığı kimyon, bir tarli kaşığından biraz az rezene ikisini birlikte demliyorumRezene ve kimyonu kendin mi içiyorsun,bebeğe de veriyor musun?bi de demlerken karıştırıp mi demliyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?