- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.468
Bitmez anam çilelerEvde koşturduğu dönem de aay koyduğumuz yerde duruyordu ne güzel dicez bugunleri anarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitmez anam çilelerEvde koşturduğu dönem de aay koyduğumuz yerde duruyordu ne güzel dicez bugunleri anarak
Neee 4 müBana uyar mı acaba
Dr her istediğinde emzirme gibi bir şey demiş sanki eşim öyle dedi bana da emzik tutuyor dimi seni rahatlatır epeyi dedi uzun süreli uyumalarina da bırak uyusun dediği için artık kilo konusunda korka korka gitmiyorum dr'a, saldım başta çok takiyorduk bugün kaç oldu arttı mı aynı mı falan diyeSağlığı yerinde olsun da işte insanlar ilk zaman çok küçük falan diyince lohusa kafası ile çok taktım
Sezeryanda 3 ay yasak herşey ben elendim canım sen göbeği dümdüz edersin ben daha yeni başlarım
Maşallah ama iyi almış minnoş benimkini evdeki baskülle kucakta ve kucakta olmadığı ağırlığı darasını da çıkartarak tartıyorum şu an 5100 geliyor mama vericem iyice alsın diye az kaldı
Aminn canım aminnn bugünlerimize şükürŞikayet olmasın elhamdulillah yinede bu günlerde geçecek Rabbim sağlık sıhhat versin
Tadını alarak yasamayı nasip etsin
Ay aynen aynen hepsi birebir aynı diyebilirim uykular da çok hafifti hep. Akşam olunca sakinleşti babası geldi ya yine keyfini babası sürdü hatta bugün bir ilki gerçekleştirdik dışarda bir mekana gittik arkadaşlarımızın yanına, uğrar kaçarız niyetiyle gittik korka korka. Akşama kadar terör estiren bebe mekanda uyudu biz de korkumuzu yenmiş olduk gidilebilirmiş gayetAl bizden de o kadar
Bugün felaket geçti, sebebsiz yere çıldırasıya ağlamalar memeden kendini atmalar. Yani aç biliyorum yok asla memeyi istemedi biberonda verdim en son onu da içti ama yok sakinlemiyor çılgınca ağladı ya. Kucakta ayakta geziyoruz konuşuyorum hiç bişey ilgisini çekmedi sadece ağlamaya programlıydı bugün. Uykuları da maksimum 20şer dakika. Ve ağlayarak uyanıyor yüzü gülmedi bugün
Ya benim fıskırma yok ama emdikten sonra sıkınca hala geliyor ikisi de yumuşak anlayamıyorumBir yerde bebisler sağım makinalarından 3 kat fazla sut çeker diye okumuştum. Benim taş gibi olan memeyi sağım makinası bosaltamayip bebiş bosaltmisti. Bir de benim sol gogsum genel olarak yumuşak ama sagarken çok fazla delikten süt çıktığını görmüştüm. Bebeğim emdikten sonra tetiklendigi için memeden çekilince tazyikli olarak fışkırıyor. Halbuki bakınca sağ hep daha büyük daha dolgun gibi oluyor sol yumusak oluyor ama soldan süt daha çok çıkıyor gibi
Bi de bunları yıyım. Denemediğin ne kaldı bilmiyorumTavuk ve semiz otu direkt dolduruyo daha vardı da aklıma şuan ikisi geldi
Meme mi terbiye oldu ben mi anlamadım. Sağınca süt yetmiyor nasıl işe gidicem bilmiyorum. Yemekte de fazla seçeneğim olmuyor gaz yapar diye öf offdaha yeni instagramda bir doktor paylasimina denk geldim, belirli bir donemden sonra artik memeler dolma bosalma asamasinda sertlesmez genel olarak yumusak olur, memeniz terbiye edilmis ve bebek besleme duzeni oturmus anlamina gelir dedi. daha cok ilk baslarda bu sertlesip yumusama oluyormus. benim de artik hic sertlesmiyor ama sagimda duzenli sut geliyor azalma yok, 8. hafta bitti bugun
Kız inşallah jfjfjdjd çok taktım ben kafayaSağlığı yerinde olsun da işte insanlar ilk zaman çok küçük falan diyince lohusa kafası ile çok taktım
Sezeryanda 3 ay yasak herşey ben elendim canım sen göbeği dümdüz edersin ben daha yeni başlarım
Maşallah ama iyi almış minnoş benimkini evdeki baskülle kucakta ve kucakta olmadığı ağırlığı darasını da çıkartarak tartıyorum şu an 5100 geliyor mama vericem iyice alsın diye az kaldı
Şimdi nasıl düştü mü ateşi ☹Kızlar bugün aşımız vardı. Sabah 10 da yaptırdık akşamüstü 4 te ateş çıkmaya başladı bi calpol verdim yine çıktı dokundurmuyor acıyor dokununca bağırıyor
Çocuğunuz kaç aylık? Benim 2 aylık bebeğimde yaklaşık 3 haftadır sulu pürüzsüz kaka yapıyor. Doktor çok sıkıntı yapmadı probiyotik kullanmamızı söyledi ama benim bebeğim alerjik o yüzden ishal görülmesi normal sanırım. Probiyotik kullanabilirsiniz bağırsakları düzene sokarKızlar çocuğum kaç gündür suluydu puturluydu kakasi 2gundur putursuz ishal napicam ben yaaa ateşi yok çişini de iyi yapıyor ama şu ishalden kurtulamadik başına gelen var mi
Gerçekten işe yarıyor mu ya ben almamistim eczaneden doktor probiyotik önermişti.. bizimkinde bi sıkıntı yoktu yeni yeni başladı benimkide 2 buçuk aylık sayılır..Çocuğunuz kaç aylık? Benim 2 aylık bebeğimde yaklaşık 3 haftadır sulu pürüzsüz kaka yapıyor. Doktor çok sıkıntı yapmadı probiyotik kullanmamızı söyledi ama benim bebeğim alerjik o yüzden ishal görülmesi normal sanırım. Probiyotik kullanabilirsiniz bağırsakları düzene sokar
Demir için erken değil mi niye başladın kiKızlar demir ilacı kullanıyor musunuz? Ben demir ilacına başladığımdan beri bebişim kaka yapmakta zorlanıyor, önceden günde 4-5 kez yapardı şimdi 2-3 günde bi iyice ıkınarak yapıyor ama kıvamı kabız değil yine cıvık her zamanki gibi. Acaba benim içtiğim ilacın etkisi olabilir mi yoksa öyle mi denk geldi ?
gece bir kez daha yüksel yine kontrol altına aldım şuan normal. Çıkmaz inşallah yine artıkŞimdi nasıl düştü mü ateşi ☹
canım myflor sen mi sormuştun geçen? Benim kızım kabızdı doktor kakasıyla vedalaşmak istemiyor (kakasını tutmayı öğreniyor) demişti. Bu probiyotiği verdi 3 ay sabahları 5 damla diye (yaşına göre). 3 ay bile kullanmadım düzene girdi. Probiyotik sindirim sistemi düzenleyici ishali de düzeltirGerçekten işe yarıyor mu ya ben almamistim eczaneden doktor probiyotik önermişti.. bizimkinde bi sıkıntı yoktu yeni yeni başladı benimkide 2 buçuk aylık sayılır..
Çok normal benimki hep öyleKızlaaaarrrr
Oğlum 3 gündür kakasını yapmıyor
ben de ayni seyden suphelenmistim ama doktor etkilemez dedi, denk gelmis cidden, ilaca devam ettim ama kska sıklıgı duzeldi kendiliginden. demirim hep cok dusuktu, sezaryende de ekstra kan kaybettik, direk baslatti kadin digumcuKızlar demir ilacı kullanıyor musunuz? Ben demir ilacına başladığımdan beri bebişim kaka yapmakta zorlanıyor, önceden günde 4-5 kez yapardı şimdi 2-3 günde bi iyice ıkınarak yapıyor ama kıvamı kabız değil yine cıvık her zamanki gibi. Acaba benim içtiğim ilacın etkisi olabilir mi yoksa öyle mi denk geldi ?
Allah razı olsun sağol canim eşime iş dönüşü aldircamDemir için erken değil mi niye başladın ki
gece bir kez daha yüksel yine kontrol altına aldım şuan normal. Çıkmaz inşallah yine artık
canım myflor sen mi sormuştun geçen? Benim kızım kabızdı doktor kakasıyla vedalaşmak istemiyor (kakasını tutmayı öğreniyor) demişti. Bu probiyotiği verdi 3 ay sabahları 5 damla diye (yaşına göre). 3 ay bile kullanmadım düzene girdi. Probiyotik sindirim sistemi düzenleyici ishali de düzeltir