- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.626
- 63
- 29
Duş gezme kucağında bebekle squat benim işe yarayanlar bunlarMerhaba kızlar kolik bebeği olanlar nasıl sakinleştiriyor. Benim bebeğim bütün gün göğsümde yada kucağımda uyumak istiyor. Akşamları da çok ağlıyor. Çoğunlukla anne sütüyle besleniyor çok sıkıştığımda doyamadığı hissettiğimde mama veriyorum. Her beslenmede gazını çıkarıyor ama genede gazı oluyor sanırım
Bütün tuşlara basıyorumDuş gezme kucağında bebekle squat benim işe yarayanlar bunlar
Evet canım bu
Evet canım bu
Memnun musun ben kendi aldığımdan memnun değilim, kolu acıtıyor sırtımıEvet canım bu
2.aydan itibaren salya akmaya başlıyormuş kontrolde söyledi doktor. ama bu hemen dis çıkaracak demek değilmiş. Dişten bagimsizmis.Kızlar bebenin ağzının suyu akıyor bugün deli gibi her giydiği ıslak nedendir ki
Dişe daha varda bir anda çocuğum salyalı bir bey olunca şaşırdım normalse sıkıntı yok2.aydan itibaren salya akmaya başlıyormuş kontrolde söyledi doktor. ama bu hemen dis çıkaracak demek değilmiş. Dişten bagimsizmis.
Öyle yapıyım canım teşekkür ederim,Alistira alistira git cnm sen yara olmasin...benimki cok emmiyir zaten max 5 dk memede kaliyor..ama sen kendine gore yonetebilirsin
amanıın biseyler yemeye çalış gün arası canım. Can boğazdan gelir derler takatsiz kalırsın hepValla hiç sorma salak salak geziyorum ortada sabah iki lokma yiyorum akşamda bu saat oldu daha yemedim
Çok sasircaksin ben şok oldum ama yüzdukten sonra çok acıkıyor haberin olsun direkt emzir sonra bir gaz çıkarıyor utandım ordaAyy inşallah benim ki de çıkarır rahatlar yavrum gaz yüzünden uyanıkken çıkarana kadar bağırıyor
Şimdiye kadar gördüğüm bebeklerde böyle şeyler hiç duymamıştım yeni nesil çocukların herşeyi farklıAyyy ihhhh tisss muhabbeti 3.aydan sonra azalacakmis 6.aya kadar sürebilirmis
Allah allah eskilerdr yok muymuşŞimdiye kadar gördüğüm bebeklerde böyle şeyler hiç duymamıştım yeni nesil çocukların herşeyi farklıannem bile şaşırıyor neden yapıyor bu çocuk böyle diye
Canım bizimki daha 2 aylık olmadı ama bugün oda ağzından hep salyası aktı bende şaşırdım hatta bunda niye böyle oluyor fdiyeDişe daha varda bir anda çocuğum salyalı bir bey olunca şaşırdım normalse sıkıntı yok
Aman çıkarsın zaten benim ki gaz bebek şarkı yapar artık orda gazdanÇok sasircaksin ben şok oldum ama yüzdukten sonra çok acıkıyor haberin olsun direkt emzir sonra bir gaz çıkarıyor utandım orda
Dün yoktu bugün pitbull gibi salyalı gezdik resmenCanım bizimki daha 2 aylık olmadı ama bugün oda ağzından hep salyası aktı bende şaşırdım hatta bunda niye böyle oluyor fdiye
Biz 2 kardeşiz. Annemde bizden ayrı 3 tane bebek bakıcılığı yaptı. Ama o bile şaşırıyor neden diyeAllah allah eskilerdr yok muymuşniye acaba ya...
Birde uyku süresini uzatmak yollarını sordum kızlar bu çocuğun yapısıyla alakaliymis ne yapsak ne etsek olmazmış
Öyle mi diyorsun ama bu kilo alımını etkilemez miydi? Doktor randevumuz 20 sinde..o zamana kadar beklesem acaba çok mu geç kalirimYeşil kakayı fazla yiyip sindiremeyince oluyor diye biliyorum
İlk çocuğumun gözleri hareli gibi idi. Siyahının hemen etrafı açık mavi kareyi. Ve mavi gözlü oldu şimdi yedi yaşında. Şimdiki bebeğinde aynısı sanırım bu ben işte renkli olacakKızlar merakımdan yazıyorum daha önce bebis sahibi olan anneler bebeğinizin gözleri 3.ay baslangicinda ne renktiyada sizinkiler şuan ne renk çok merak ediyorum
Yara olduysa ya memeyi tam düzgün yerleştiremiyosunuz ya da o meme başının denk geldiği delik meme ucuna göre değil. Onların ölçüleri varmış 24 mm ve 28 mm canımYeni pompada bende yara yapti.illa her yeni pompada bi yara oluyor kizlar yaa..ne menem bi seyse...gene elle sagim yapacagim bikac gun
Canım senin de cildin hassas heralde benim gibi. Bende Philips sağma makinası var bir kez bile sağmadım korkumdan. Eşim de niye aldın bunu sağsana diyip duruyo dedim sana neincia nın göğüs ucu kremi ve gümüş kapak kullanıyorum ben şu sıralar baya azaldı yaram ince bi yarık var ortasında sadece. Senin de ilerlemez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?