Canım idrar tahlilini ne için yaptırıyor doktorun biz yaptırmadık.Geçen grupta idrar tahlili alan kimse helal olsun bizimki işemedi bizde 2 saatlik çaba sonucunda bu sıcakta vazgectik çıkarttık poşeti çocuk işedi söyleyeceklerim bu kadar....
Kızlar işe ne zaman dönmeyi düşünüyorsunuz?golden-snitch P Pembepilates Z zaynfuruze başka çalışanlar var mıydı hatırlayamadım
Benim iznim 12 Temmuzda bitiyor çok erkensonrasında yıllık izin kullanıcam o da eylüle kadar idare ettirecek. 4 aylık olacak hala çok küçük bence.
Bende onu soracaktım.Canım idrar tahlilini ne için yaptırıyor doktorun biz yaptırmadık.
Anladım inşallah faydasını görürsünüzPek emzirmiyorum ben gün içinde bebeğim isterse emiyor, mamayla besliyorum
Bizimki azıcık altı açık kalınca direk işiyo pislikGeçen grupta idrar tahlili alan kimse helal olsun bizimki işemedi bizde 2 saatlik çaba sonucunda bu sıcakta vazgectik çıkarttık poşeti çocuk işedi söyleyeceklerim bu kadar....
Biz verdik vermeden önce işedi bekle Allah bekle emzirdim full işedi allahtan emince yoksa yaştı bizim işteGeçen grupta idrar tahlili alan kimse helal olsun bizimki işemedi bizde 2 saatlik çaba sonucunda bu sıcakta vazgectik çıkarttık poşeti çocuk işedi söyleyeceklerim bu kadar....
Evet canım çalışıyordum maalesef benim işim çok yoğundu bebekten önce 8-5 ayaktaydım. Bende saldım gerçekten saçımı taramaktan bile acizim dediğin gibi, neye yetişeceğim kaça bölüneceğim hiç bilmiyorumSende calişiyorum değil mi ? Çok yoğun calişan bi işim yok ama Yinede beni bu gebelik lohusa yordu. Etrafimdakiler çok değiştin diyorlar . Gerçekten çok saldim . Sacimi tariyacak halim yok .
kaç gündür öyle canımYarın aşı günümüz de bugün idrar tahlili vercez cocugun çiş yapmayacagi tuttu şaka gibi ya
Senin işin neydi canım? Evet senin hem iki çocuk olunca kızın sürece alışana kadar kabullenene kadar öyle evde durmak sana ve çocuklarına iyi gelir bence eValla bende anneme bile güvenemem az önce yardımcı kadın mama yaptı bide güzel çalkaladı olduğu gibi köpük yaptı biberonda. Bütün o havayı yutacak sonra neden gazı varkvde de komşusunun çocuğuna bakmış yarım gün. Suyu şukadar mamayı bukadar koycan demiş kadın. O çocuk onla doyar mı suyu daha çok koydum diye bide kendi ağzıyla söylüyor. E dedim suyu arttırdın mamayı da arttırdın mı yok diyor. su fazla mama az doydu mu sence çocuk dedim doymuştur nolcak diyo. Hey Allahım zaten ölçü kaşığını da ölçüyü de keyfi yazıyolar kutunun üstüne yada kadın keyfinden söyledi sana ölçüleri. Ay yok ben bi süre daha evdeyim
Senin iyiymiş canım çalışma şartların hem de annen bakacakmış ben olsam başlardım. İnsan evde gerçekten bunalıyor çalışmaya alışık olduğumuz için hayat boş geliyor böyle amaçsız gibiCnm ben normalde eylülde başlarim diye düşünüyordum . bebek eylülde 5 aylık olduğu iÇin vazgeçtim .sanirim ben 1,5 yaşina kadar çalişmiyacam . Ama böyle bişeyde var. annem ve yengem biz bakariz diyorlar ben zaten haftada 2,5 gün gidiyorum . Eşimde 1.5 gün bakabilir. Sadece 1 gün açiğimiz kaliyor. O yüzden cok kararsizim . Bir yildir calişmiyorum . Hamilelikte gitmedim . Şuan ev kadini psikolojisi beni cok yoruyor . Bu lohusalik gebelik beni çok başka biri yapti . 30 yil yaşlandiğimi düşünüyorum . Eşimle cok kötü kavga ettik . Aileler araya girdi . Yüzünü bile görmek istemiyorum . Bebek olmazsa boşanmaya kadar giderdi . Daha toparlanamadim .
Bizim de süt izni olursa haftada 18 saat ders veriyorlar 4 yarım gün bir tam gün oluyor ama biz gurbette olduğumuz için bakacak kişi bizimle yaşıyor ya o sıkıntı. 2.5 sene kaynanamla yaşadım ben oğluma o baktıAyyy çok küçük ya daha kime güvenip bırakacaksın ben anneme bile güvenemembebeği de kendinle götür odanda kalsın diyecem ama sen derse gitsen çocuk tek kalamaz ay bilemedim ya ben en az 8 ay çalışmayı düşünmüyorum sonrasında bir yardımcı felan düşünüyorum artık kim olursa kayınvalide gönüllü gibi
Heyet raporu mu alacaksın canım? Yaa keşke yetişse süper olurdu21 ağustosta benim iznim bitiyor. Bakacak kimse yok bakiciya da güvenemem zaten çok küçük içim elvermez. Etik gorunmese de rapor alicam. Ücretsize de çıkamam tek maaşla mümkün değil. 1 yasda kreşe vericem.
Belki mevzuatta düzenleme olup bize yetişir analık iznini 6 aya çıkartma mevzusu vardi.
Ne kadar verdin canım bunları bebişe. Birer tatlı kaşığı mı demledinKızlar 2. Ay karma aşısını yaptıracak olanlara önerim , gece uyumadan rezene içirin sabaha kadar uyanmadı rahat uyudu, azıcık da anason koydum . O da rahat uyudu ben de. Bebekten bebeğe değişiyorm
Yediklerime göre değişiyor canım. 2 gün önce yemekte acı varmış dün gece çok zordu bizim için. Kayısı hoşafı(kuru değil normal meyvesi) iyi gelmişti hem bana hem bebiseCanm bizde aynı sorun var gecti mi sizin bayağı zaman geçmiş üzerinden sanirimm
Benimde altı açıkken hemen işiyor bezini degiştirebe kadarBizimki azıcık altı açık kalınca direk işiyo pislikhastanede hemşireye dedimki azıcık böyle kalsın hemen yapar zaten, çocuk yine bizi yalancı çıkardı yapmadı baya bekledik bizde
Benim Ağustos dönüşKızlar işe ne zaman dönmeyi düşünüyorsunuz?golden-snitch P Pembepilates Z zaynfuruze başka çalışanlar var mıydı hatırlayamadım
Benim iznim 12 Temmuzda bitiyor çok erkensonrasında yıllık izin kullanıcam o da eylüle kadar idare ettirecek. 4 aylık olacak hala çok küçük bence
Evet heyet raporu alicam baska türlüsü mümkün değil, tabi bulabilirsem rapor. Yoksa işim çok zor. Yıllık izinlerimi kullanıp rapor alicam.Senin iyiymiş canım çalışma şartların hem de annen bakacakmış ben olsam başlardım. İnsan evde gerçekten bunalıyor çalışmaya alışık olduğumuz için hayat boş geliyor böyle amaçsız gibi
Bizim de süt izni olursa haftada 18 saat ders veriyorlar 4 yarım gün bir tam gün oluyor ama biz gurbette olduğumuz için bakacak kişi bizimle yaşıyor ya o sıkıntı. 2.5 sene kaynanamla yaşadım ben oğluma o baktıçok zor ya ki benimki benim isteğim dışında asla bişey yapmaz sessiz sakindir seninki gibi olsa birbirimize girerdik başına buyruk seninki ona göre iyi düşün dünya iyisi olsa da bi yerden sonra batıyor
Heyet raporu mu alacaksın canım? Yaa keşke yetişse süper olurdu
Rezeneyi nasıl içiriyorsun canım ve ne kadar miktarıKızlar 2. Ay karma aşısını yaptıracak olanlara önerim , gece uyumadan rezene içirin sabaha kadar uyanmadı rahat uyudu, azıcık da anason koydum . O da rahat uyudu ben de. Bebekten bebeğe değişiyorm
Evet canım çalışıyordum maalesef benim işim çok yoğundu bebekten önce 8-5 ayaktaydım. Bende saldım gerçekten saçımı taramaktan bile acizim dediğin gibi, neye yetişeceğim kaça bölüneceğim hiç bilmiyorum
kaç gündür öyle canım
Senin işin neydi canım? Evet senin hem iki çocuk olunca kızın sürece alışana kadar kabullenene kadar öyle evde durmak sana ve çocuklarına iyi gelir bence ebenim kaynana da çalkaladı biberonu ben de dedim gaz yapar köpükleri, yok nolcak dedi kimseye bırakılmıyor biz herşeyine dikkat ediyoruz kimse bir bebeğe annesi kadar şefkatli merhametli ilgili bakamaz
Canım heyet raporu için nereye gıdıcez nasıl alınıyor bilgin var mıEvet heyet raporu alicam baska türlüsü mümkün değil, tabi bulabilirsem rapor. Yoksa işim çok zor. Yıllık izinlerimi kullanıp rapor alicam.
Düşününce strese giriyorum, Allah yardım etsin hepimize
Veren hastane bulmak gerek, kurumunuza göre de değişir tabi. Etrafınızda yakın zamanda heyet raporu alan varsa onlara sorabilirsiniz. Ağustosta bende soruşturmaya baslarim.Canım heyet raporu için nereye gıdıcez nasıl alınıyor bilgin var mı
2.5 aylık oldu daha kan ve idrar testi yapılmadı bize genel muayene oluyoruz sadece.Bende onu soracaktım.cesursavasci bizde yaptırmadık sizden niye istediler rutin mi?
Benimde ağustos sonuydu izin aldım 1 ay evden calısıcam dedim 5.5 aylık ek gıdaya baslamayı düsünüyorum en keyifli dönemde işe başlıyorımBenim Ağustos dönüşben de izin almayı planlıyorum ama şirket ne der bilmiyorum en azından ek gıdaya yakınken başlamak istiyorum. Senin neden o kadar erken oldu sen erken mi ayrilmistin izne 1 ay var aramizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?