- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Senin hissiyatın bizim tahminimizden daha kuvvetlidir anne hisseder canım. Bakma dün güneşli gün vs dedik ama hissiyatında bi gariplik seziyorsan doğrudur. Haftasonuna kadar takip et bakalım ama belki çocuğun normali budur da ilk dünyaya adapte sürecinde eziyeti olmuştur. Bilemedim kiYaptım dediğini canım dünle hemen hemen aynı saatte yine uyudu az önce. Ama içim rahat değil neden bilmiyorum sabah uyandı uyanık kaldığı süre boyunca da uyumak istedi hep 5-10 dk daldı daldı geri kalktı sanki bitse de gitsek modunda mutsuz gibi hissediyorum öyle bi şey olabilir mi sence
21 ağustosta benim iznim bitiyor. Bakacak kimse yok bakiciya da güvenemem zaten çok küçük içim elvermez. Etik gorunmese de rapor alicam. Ücretsize de çıkamam tek maaşla mümkün değil. 1 yasda kreşe vericem.Kızlar işe ne zaman dönmeyi düşünüyorsunuz? @golden-snitch P Pembepilates Z zaynfuruze başka çalışanlar var mıydı hatırlayamadım
Benim iznim 12 Temmuzda bitiyor çok erkensonrasında yıllık izin kullanıcam o da eylüle kadar idare ettirecek. 4 aylık olacak hala çok küçük bence
Evet ya evde durmak gerçekten insanı bunaltıyor hele ki daha önce çalışma hayatına alışmış bir kadın içinCnm ben normalde eylülde başlarim diye düşünüyordum . bebek eylülde 5 aylık olduğu iÇin vazgeçtim .sanirim ben 1,5 yaşina kadar çalişmiyacam . Ama böyle bişeyde var. annem ve yengem biz bakariz diyorlar ben zaten haftada 2,5 gün gidiyorum . Eşimde 1.5 gün bakabilir. Sadece 1 gün açiğimiz kaliyor. O yüzden cok kararsizim . Bir yildir calişmiyorum . Hamilelikte gitmedim . Şuan ev kadini psikolojisi beni cok yoruyor . Bu lohusalik gebelik beni çok başka biri yapti . 30 yil yaşlandiğimi düşünüyorum . Eşimle cok kötü kavga ettik . Aileler araya girdi . Yüzünü bile görmek istemiyorum . Bebek olmazsa boşanmaya kadar giderdi . Daha toparlanamadim .
Valla bende anneme bile güvenemem az önce yardımcı kadın mama yaptı bide güzel çalkaladı olduğu gibi köpük yaptı biberonda. Bütün o havayı yutacak sonra neden gazı varAyyy çok küçük ya daha kime güvenip bırakacaksın ben anneme bile güvenemembebeği de kendinle götür odanda kalsın diyecem ama sen derse gitsen çocuk tek kalamaz ay bilemedim ya ben en az 8 ay çalışmayı düşünmüyorum sonrasında bir yardımcı felan düşünüyorum artık kim olursa kayınvalide gönüllü gibi
Benim bebeğim 3 Haziran dogdu 29 Ağustosta iznim bitiyorKızlar işe ne zaman dönmeyi düşünüyorsunuz? @golden-snitch P Pembepilates Z zaynfuruze başka çalışanlar var mıydı hatırlayamadım
Benim iznim 12 Temmuzda bitiyor çok erkensonrasında yıllık izin kullanıcam o da eylüle kadar idare ettirecek. 4 aylık olacak hala çok küçük bence
Eşim de senin gibi söylüyor düzeni oturuyor belki de diyor ama bilmiyorum. Ateşi yok karnı tok bi yeri ağrısa ağlar diye düşünüyorum. Bi bebek zaten başka ne ister diyorum kendime ama evham yapmadan da duramıyorum çok zor ağzı dili yok yavrumun kurup kurup duruyorumSenin hissiyatın bizim tahminimizden daha kuvvetlidir anne hisseder canım. Bakma dün güneşli gün vs dedik ama hissiyatında bi gariplik seziyorsan doğrudur. Haftasonuna kadar takip et bakalım ama belki çocuğun normali budur da ilk dünyaya adapte sürecinde eziyeti olmuştur. Bilemedim ki
İnşallah oğluşumda rahat geçirir yaIremcmgz önceden yazmıştm canım
Benim bitti ama öğretmen olduğum için 15 Ağustosda seminerlere katılacağım.Kızlar işe ne zaman dönmeyi düşünüyorsunuz? @golden-snitch P Pembepilates Z zaynfuruze başka çalışanlar var mıydı hatırlayamadım
13.15 de randevumuz bakalım biraz yoğunuz dedi ne zamana gün vereceklerAyy hadi hayırlısı olsun şimdiden. Biz 17 temmuza randevu aldik.
Benim Ağustosta bitiyor rapor almayı düşünüyorum ne akdar idare ederlerse artıkKızlar işe ne zaman dönmeyi düşünüyorsunuz? @golden-snitch P Pembepilates Z zaynfuruze başka çalışanlar var mıydı hatırlayamadım
Yarın aşı günümüz de bugün idrar tahlili vercez cocugun çiş yapmayacagi tuttu şaka gibi yaSen aşı yaptırdın mı canım
Ben de kullanıyorum dünden beri. Çok güzel gerçekten. Sabah powerpump yaptım. Umarım güzel sonuçlar alırızKizlar eller serbest pompa geldi.ay ne kolaylikmiss
Beslenmesi bozuldu damar yolu ile besliyorlar çok hırıltısı var sürekli hava alıyor ve evde kimse gripte değildi kimse ziyarete de gelmedi covid rsv de negatif neden böyle oldu hiç anlamadımGeçmiş olsun canım nasıl şimdi durumu
Emziriyordunz değil mi aynı zamanda emzirirken nasıl ayarlıyorsunuz o işlemi.Ben de kullanıyorum dünden beri. Çok güzel gerçekten. Sabah powerpump yaptım. Umarım güzel sonuçlar alırız
Sende calişiyorum değil mi ? Çok yoğun calişan bi işim yok ama Yinede beni bu gebelik lohusa yordu. Etrafimdakiler çok değiştin diyorlar . Gerçekten çok saldim . Sacimi tariyacak halim yok .Evet ya evde durmak gerçekten insanı bunaltıyor hele ki daha önce çalışma hayatına alışmış bir kadın için
Pek emzirmiyorum ben gün içinde bebeğim isterse emiyor, mamayla besliyorumEmziriyordunz değil mi aynı zamanda emzirirken nasıl ayarlıyorsunuz o işlemi.
Biz de geçen ay idrar tahlili verdik. Önce torbayi taktılar sonra kan aldılar. Yavrum o acıyla bütün idrarın bosaltti.Geçen grupta idrar tahlili alan kimse helal olsun bizimki işemedi bizde 2 saatlik çaba sonucunda bu sıcakta vazgectik çıkarttık poşeti çocuk işedi söyleyeceklerim bu kadar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?