- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.626
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşama doğru benim sütüm de azalıyor ben sagmadim ama meme büyüklüğünden anliyorumKızlar sabah 100-120 ml çıkan süt akşam 60 ml bu iş nasıl olacak ya sizde durumlar nasıl
Maşallah baya iyiHahah bende manuel bile yoktu ilk 2 ay elimle sagdim.hala arada yapiyorum.simdi donus yolunda arabadayim.elimle sagim yaptim 60 lik cikti 5 dkda.ben makinalardan hizliyim
Harika olumlu düşünelim ikinci level da kolay atlatilacakKabızlık geçti şimdiki level meme reddi
Yok valla değil gece gündüz durmuyor az önce pes etti de uykuya geçti direniyor resmen. Eşim oğlan yeni doğduğu dönem üçüncü isteyip duruyordu artık son zamanlar oda ipi çekmiş durumda yok kaldıramam üçüncüyü diyor oğlan sayesinde çocuk yapmayı ikide bıraktı adam kızda bişey anlamamışız biz sessiz sakin masum yavrum ama oğlan öylemi şimdiden bağırtlakAman bırak kız uyusun kırk yılda bi uyuyorlar onda da biz evham yapıyoruz
He ya sorma oğlum uyku ve yemek konusunda canıma okudu diyebiliriz bu kez boğa burcu diye umudum var ikisinden yana da ama bakalım şimdilik durumlar nanay yatağında diken var sanki koyunca 5 dk içinde gözler açılıyo şaka maka gündüz hiç uyumuyo yatağında hep üzerimde yatıyo, gece de yine üzerimde yatıyor bi süre sonra yatağına koyuyorum artık bayılmış oluyorum ben de sıcaktan ne kadar uyuyo bilmiyorum
İlk çocuğu kız olup ikincisi erkek olanlara üzülüyorum, kamyon çarpmışa dönüyorlar senin oğlan uslu olur inşallah tabi
Tutar kuzum sen ara ara teklif et olmazsa silikonla emzir hiç yoktan iyidir
Benimki 25 derecede ne uyur varya oh serin serin seninkine belki bi tık o an soğuk geldiyse istediği ayarı baya net buldurmuş valla maşallahBenimkide 25 derecede uyumuyo biraz sıcak yaptım 26.5 uyudu saka gibi bu bebekler normali 25 derece gerçekten çok hassaslar ya
Kız bunu değerlendir belki uyku düzeni oturur yavaştan12 buçuktan 5’e kadar uyudu gittim uyandırdım çocuğu 8’e kadar dayandı 8’de mamasını içti anında tekrar uyudu dün de tam olarak böyle oldu saati saatine aynı. Şoktayım valla hiç alışık olduğum bi şey değil gidip gelip öpüyorum rahatsız ediyorum
Köfteleri gömüp üstüne bi kilo mu verdinKizlar guncel kilompazartesi tartamamistim.1 kg gitmis
Kiz hicbise yiyemedim.kofte disinda bise yoktu.ben kuzu falan yiyemiyorum.o kadar istahsizdim ki..sirf bebem icin zoraki biseyler tirtikladim.sicaktan hic istahimda goktu.ayran kavun peynir ve koruk suyuna abandim bol bol..Köfteleri gömüp üstüne bi kilo mu verdin
Açım ben açç
Gece örttüğüm ince örtüyü sabahın en soğuk saatlerinde üstünden atmış olduğunu gördüm teni üşümüştü. Bi sonraki gün yine aynısı oldu. Aynı gün öğlen evin camları açık ceryan yapıp estiği bigündü uyurken üstünde örtü yoktu. Daha doğrusu vardı ama işte açılmış. O gün itibariyle hapşırıp duruyordu arka arkayaa. ağlarken falan sesi çatallanıyodu gündüz cok solgundu iştahsızdı ve uzun uyuyordu canım. Zaten üstünün açılma olayından dolayı içime kurt düşmüştü inşallaj üşütmez diye.. Bolca emzirdim üst açma olayına da daha bi dikkat ettim Allaha şükür düzeldiÜşüttüğünü halsizliğini nasıl anladın
Senden iyi kaynana mı bulacak milletNe ikisi kız 3 damat çok severim ama haaa cici kaynana olacam ya
Geçmiş olsun canım benimkide yapıldıgı gün çok agladı kucagımda bile susmadı acıdan bacaklarını çok kastı içim gitti hatta tuhaf gelebilir ama eli ayagı o kadar hareketliki normalde diger kolunu sallarken aşılı kolunu kıpratmadı kuzucugum babası bile farketti acıyor galina aşılı kolunu kıpratmıyor dedi bizde ateş yapmadı çok şükür ama ben agrısı olur diye 3 defa verdim calpolKızlar bugün bebeğin karma aşıları vardı Allahım hayatımın en kötü günü diyebilirim asla bebek susmadı ebesi dddi zsten 3 aşı olduğu için 3 gün ağrısı olur huysuzlanır dedi, calpol içirdim ağrısını keser diye hala ağrıyor en son mamayı verdim rezene içirdim şimdi uyuyor bakalım ne zaman uyanır Allahım bebek ağlayınca ben çok üzülüyorum ya
Verem aşısı o kadar ağrı yapıyor demekki kıyamamGeçmiş olsun canım benimkide yapıldıgı gün çok agladı kucagımda bile susmadı acıdan bacaklarını çok kastı içim gitti hatta tuhaf gelebilir ama eli ayagı o kadar hareketliki normalde diger kolunu sallarken aşılı kolunu kıpratmadı kuzucugum babası bile farketti acıyor galina aşılı kolunu kıpratmıyor dedi bizde ateş yapmadı çok şükür ama ben agrısı olur diye 3 defa verdim calpol
Ben ettirdim canım 3 4 kişi daha ettirdi. Korkma küçükken olup bitmesi en güzeliKızlar bebişini sünnet ettiren oldumu. Biz randevu aldık yarın kontrole gidip gün alacağız
İyileşme süreci nasıldı canım.Ben ettirdim canım 3 4 kişi daha ettirdi. Korkma küçükken olup bitmesi en güzeli