- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Ayyyy şu atak haftaları cidden çok cook kötü.. bizimkide mizmiz oldu canı sıkılıyor bende yoruluyorum akşama kadarGün içinde çok zorlanıyorum. Akşama yoruluyor herhalde eşim uyutunca uyuyor ama bütün gün beni çok zorluyorbugün 11. Haftamız 40 olarak sayarsak 8. Hafta oluyor tam atak haftası
Aynısı aynısı kesin atak buBizimki de öyle her saat besleniyor. Mız mizlaniyor emzireyim diyorum yine emiyorevet sadece kucakta uyuyor, koyunca 10dk ancak uyuyor
Hala suruyoama Bazi ozelliklee gitti yebu guncellemeler geldi.silikonla meme emen cocuun silikonsuz emmeye basladi bide suan isstahsiz ama bence asidan kaynakli.surekli gezmek istiyor.asla yalniz kalmak istemiyor,kucakta pozisyon seciyor, beni ve babasini seciyor , bilincli gulucuklee atiyor.bunun yaninda uykular duzensiz gunduz uykular azaldi, sıkılma ozelligi geldi..mizmiz oldu accuk aglama stilleri degisti hepsini sil bastan anlamaya calisiyorum bu cocuun derdi ne diye..bulmasida zor artik oncedeb acmi uykusuzmu gazmi diyordum.simdi ayaga mi kalkmak mi istiyo, o yonemi bakmak istio diye birsuru yeni veri yuklendi veritabamina isler kizişti
Kizlar ben yarin yola cikacagim bi 5 gun yokum...tarti olmaz tahminimce airbnb evinde.regl son gunum 67.5 geldim bugun...pztesi yazamazsam diye onden durum bildireyim:)Bekar ve fit arkadaşlarıma gönderesim geldiBegonya2 bi haftayı bitirmek üzereyiz nasıl gidiyor son durum beybito
Ay tatilde bozarsında sen şimdiKizlar ben yarin yola cikacagim bi 5 gun yokum...tarti olmaz tahminimce airbnb evinde.regl son gunum 67.5 geldim bugun...pztesi yazamazsam diye onden durum bildireyim:)
Aynen imkanı olan baba olsunAyyyy şu atak haftaları cidden çok cook kötü.. bizimkide mizmiz oldu canı sıkılıyor bende yoruluyorum akşama kadarbaba olmak vardı
Bende girmedim birde oturduğum sitede havuz var ona bile girmedim düşünAntalyada olup hala denize bile gitmeyen ben sizin tatil planlarinizi okuyorum
Aay yemin ediyorum aynısıHala suruyoama Bazi ozelliklee gitti yebu guncellemeler geldi.silikonla meme emen cocuun silikonsuz emmeye basladi bide suan isstahsiz ama bence asidan kaynakli.surekli gezmek istiyor.asla yalniz kalmak istemiyor,kucakta pozisyon seciyor, beni ve babasini seciyor , bilincli gulucuklee atiyor.bunun yaninda uykular duzensiz gunduz uykular azaldi, sıkılma ozelligi geldi..mizmiz oldu accuk aglama stilleri degisti hepsini sil bastan anlamaya calisiyorum bu cocuun derdi ne diye..bulmasida zor artik oncedeb acmi uykusuzmu gazmi diyordum.simdi ayaga mi kalkmak mi istiyo, o yonemi bakmak istio diye birsuru yeni veri yuklendi veritabamina isler kizişti
Aay bir defa girdim çok iyi geldi yarın tatile gidicez annemler falan da olcak onun rahatlığı var sanırım bendeAntalyada olup hala denize bile gitmeyen ben sizin tatil planlarinizi okuyorum
Kolaylıklar diliyorum canım benim ben tek bebeyle mahvolmuş durumdayım allah yardımcın olsunBenimde bayağıdır aklımda girmek , bir türlü yazamadım. Aklım sizde kaldışimdi kızlar ne muhabbetler yapıyordur , sütler gazlar filan diye hep erkekler gazlı olur diyorlardı , benim kızım aşırı gazlı . Ikınmaktan uyuyamıyor . Sizde durumlar nasıl
Hıı tamam öyle hesaplarım seni artıkBenimki 39 haftalikken dogdu ondan dolayı 1 hafta kayma oluyo
Çok dikkat edemesem de gitti bişelerBekar ve fit arkadaşlarıma gönderesim geldiBegonya2 bi haftayı bitirmek üzereyiz nasıl gidiyor son durum beybito
O sırada antepte olan ben ağlıyor senin yine ihtimalin varAntalyada olup hala denize bile gitmeyen ben sizin tatil planlarinizi okuyorum
İyi elhamdulillah bende hala düzen kuramadım işlere yetişemiyorum hep yarım kalıyo. Benimkininde uyku düzeni iyice değişti uyurken iyiydiİyiyim canım çok şükür , yeni düzene henüz alışamadım. İlk başlarda güzel uyuyordu , şimdi 4 de gözleri açıyor mümkün değil uyumuyor. Sonra 7 gibi uyuyor ama diğerleri kaldır okula gönder . Bir şekilde idare ediyoruz
Senin nasıl gidiyor ? Nasıl oğluşun iyi mi ?
Ne kadar sanslisinizAay bir defa girdim çok iyi geldi yarın tatile gidicez annemler falan da olcak onun rahatlığı var sanırım bendeen azından güvenip emanet edeceğim insanlar var
Sende de şey varmı gece oğlana kalkınca çişe gidip tartılıp yatıyorumÇok dikkat edemesem de gitti bişeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?