- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne hurması ne inciri tarçınlı su neyime yetmiyor otluyorum resmen yeşillik yeşillik içim yemyeşilDiyetciler benden size atıştırmalık motivasyon fotosu gelsin de sizden ne gelen var ne giden
Bizde 37+6 da doğduk ama 40 a tamamlama doğduğu tarihten say her şeyi dedi doktorumuz o şekilde gidiyor aşılar randevular demir daha başlamadık pazartesi 2 ayımız doluyor 4. Ayda dedi bize bilemedim yani demir beni bile mahvediyor bu kuzuları naparBebişleri 37 haftadan önce doğan anneler benim doktorum normalde 4.ayda demir başlanır ama prematürelerde 2.ayda başlanır dedi demire başladık biz kabızlığımız da yeni geçmişti umarım tekrarlamaz demirle beraber
Canım biliyorsun benim kızım prematüre. Onda da erken başlamışlardı demir ilacına. Kaka yeşil olabiliyor kabızlık yapabiliyor. Biraz takip edip kabızlık geçmezse doktora söyleyip marka değişikliği yapabilirsin. Yeşil kaka da önemli değil demir ilacında sık görülüyorBebişleri 37 haftadan önce doğan anneler benim doktorum normalde 4.ayda demir başlanır ama prematürelerde 2.ayda başlanır dedi demire başladık biz kabızlığımız da yeni geçmişti umarım tekrarlamaz demirle beraber
Evet bu beslenme döngüsü de sıkıntı ya ama bunu nasıl kıracağız ki yani 2 saate bir beslenmesi gerek de çocuk memeden ayrılmıyorsa oda zor. Bi yandan daha küçük diyorum ama bi yandan da bu düzensizlik de korkutuyor beni.Ya malesef sonra sorun oluyor yani annem yanimdaydi hep hersey cok guzeldi hala guzel ama bebek oyle alismis ki hic ayrilmiyor gun icinde baska hicbirsey yapamaz oldum daha 4 gun oldu annem gideli ama ev ve ben perisan haldeyiz , birde ben bebeklerin beslenme rutini olmali diye okudum yani surekli emme olunca gaz ve bagirsak sorunlari artiyormus bu da tekrar emmeye sevk ediyormus boyle bir kisir dongu olusuyormus ben mesela o kisir dongudeyim cikamiyorum surekli meme ve biberon arasinda bebek beslenme duzeni yok
Hangi marka kullanmıştın canımCanım biliyorsun benim kızım prematüre. Onda da erken başlamışlardı demir ilacına. Kaka yeşil olabiliyor kabızlık yapabiliyor. Biraz takip edip kabızlık geçmezse doktora söyleyip marka değişikliği yapabilirsin. Yeşil kaka da önemli değil demir ilacında sık görülüyor
Seninki miadında sayılıyor canım prematüre değil o nedenle 4. Ayda başlar doktorun muhtemelenBizde 37+6 da doğduk ama 40 a tamamlama doğduğu tarihten say her şeyi dedi doktorumuz o şekilde gidiyor aşılar randevular demir daha başlamadık pazartesi 2 ayımız doluyor 4. Ayda dedi bize bilemedim yani demir beni bile mahvediyor bu kuzuları napar
Maşallah kuzumEvet canım kucakta güzel dalıyorlar hatta bemimki karnı tokda olsa meme emmeden uyumuyor aşk yaşıyoruz resmen bu aralar daha bi tatlandılar maşallah kuzulara
İşler biraz aksıyor evet eskisi gibi değil tabii ben daha basit yemekler yapıyorumAynen bende bu kafada olduğum için önemsemiyorum dediğiniz gibi en fazla ne kadar emecek yani mesela güzel anlar bunlar.
Ama şuan etrafımda yardım edenim vae sonra sonra acaba sıkıntı olur mu yemek ev işi diye düşünüyorum.
Çok tatlıymışş sağoll aşkooErkek Gömlek Body Erkek Bebek
HelloBaby Erkek Gömlek Body Erkek Bebek - ebebek
Yakalı olsa papyon takcam
Diyetciler benden size atıştırmalık motivasyon fotosu gelsin de sizden ne gelen var ne giden
Ooo süpersin kolay gelsin
Önce ferrum damlaydı sonra diğer doktor sidefer verdi ama kızım sidefer i sevmedi kustu. Geri ferruma döndükHangi marka kullanmıştın canım
8. Hafta atağı yaşıyor olabilirsiniz canım programda öyle gösteriyormedusaa golden-snitch kızlar benim gunlerimdeyken bebeğiniz huysuz muydu birde sürekli emmek istiyor muydu hatırlıyorum musunuz
Ben hatırlayamadım canım ama arada yapıyor onu dün mesela öyleydi. Geçen hafta da yaptı artık sütüm çok azalmıştimedusaa golden-snitch kızlar benim gunlerimdeyken bebeğiniz huysuz muydu birde sürekli emmek istiyor muydu hatırlıyorum musunuz
Galiba siz girdiniz mi bebegim çok huysuz kesin atak zorla göz teması kurduruyorum canı çok sıkkın8. Hafta atağı yaşıyor olabilirsiniz canım programda öyle gösteriyor