- 22 Ağustos 2016
- 2.752
- 2.474
- 133
- 27
Atılan fotoda bizim bebisler normal gözüküyor zaten. Eskiler düzelterek düz kafa yapıyorlarmis haberleri yokAynen öyle zaten bizim kafa geriden geliyormuş takip edilmesi lazım dedi sivrilik de olmasa tamamen küçük olcak herhalde
Bende hayda yazacağım yerde haydarpasa olmuş görende beni İstanbulda yaşıyorum sanacak puh allahtan bozuntuya vermedinizAy P Pembepilates bende merak ettim nerdesin naptın 2025 Mart annelerine mi geçtin yoksa hala 2024 Mayıs annesimisin
Hhahaha ayy en son hamileyken hepimiz sırayla görüyorduk böyle şeyler, yeniden hortladı rüyalarKızlar sabah sabah gördüğüm rüyaya bakıneşim artık beni beğenmiyodu ve beni hiç umursamıyodu. Aleni bir şekilde başkasını beğendiğini söylüyodu. Peki madem boşanalım dediğimde tamam diyodu. Akşam eve geldiğinde olay var
Birde bereyle bakiyim dedim saçtan zor anlaşılıyor bencede gayet güzel ya haklısın sanirim kimisini görüyorum arkası düz falan çok şükür bizim bebeler bombeliAtılan fotoda bizim bebisler normal gözüküyor zaten. Eskiler düzelterek düz kafa yapıyorlarmis haberleri yok
Olsun olsun biz çözdük senin klavyenin otomatik düzeltmesini nasıl yazacakkende nasılsın yazıyorsun ama biz anlıyoruzBende hayda yazacağım yerde haydarpasa olmuş görende beni İstanbulda yaşıyorum sanacak puh allahtan bozuntuya vermediniz
Hahahahahahaha 2025 mart annelerini bi kontrol mu etsek napsak
Aay yok gayet güzel bebisinin kafası sen teyzelere falan bakmaBirde bereyle bakiyim dedim saçtan zor anlaşılıyor bencede gayet güzel ya haklısın sanirim kimisini görüyorum arkası düz falan çok şükür bizim bebeler bombeli
Aaaaaa farkinda değilim hiçOlsun olsun biz çözdük senin klavyenin otomatik düzeltmesini nasıl yazacakkende nasılsın yazıyorsun ama biz anlıyoruz
baktım ben daha uğramamışlar oralaraMart annesi olcam der şubatta doğurur Mayıs annesi olcam dedi nisanda doğurdu
Ay kabus gibi şüphesi bile benim tansiyonumu yükseltmeye yeter
Teşekkür ederim canımAay yok gayet güzel bebisinin kafası sen teyzelere falan bakmaben bir de dr'a sordum büyükler böyle diyo falan ben uzman görüşü almak istiyorum diye eve gelen teyzeye diyorum ki dr'umuz yapmayın dedi. Drlar bazı şeyleri bilmiyor diyor teyzemiz prof eşim de arkadan he de geç ne açıklama yapiyon ya diye fısıldıyor
Neymiş geri çekilme bir korunma yöntemi değilmiş birkez daha anlıyoruz. Korunma yöntemi geliştirmeden adamlardan kaçabildiğimiz kadar kaçıyoruzAaaaaa farkinda değilim hiçyaa sizi yerim ben
Bu kadin çok tehlikeli çok ne yapacagi belli olmuyo
SaçlarBirde bereyle bakiyim dedim saçtan zor anlaşılıyor bencede gayet güzel ya haklısın sanirim kimisini görüyorum arkası düz falan çok şükür bizim bebeler bombeli
Ya şimdi bende doğum kontrol hapı alsam süte geçecek az da olsa ama yapacak bir şey yok eee doğum kontrol hapı için adet görmem lazım o da yok ortada.. spiralde de kimi bebek elinde spiralle çıkıyoNeymiş geri çekilme bir korunma yöntemi değilmiş birkez daha anlıyoruz. Korunma yöntemi geliştirmeden adamlardan kaçabildiğimiz kadar kaçıyoruzbidaha uğramamış ta buralara. Çok merak ettim
Aaaaaa öyle miymiş.. sıcak gormuyo da çabuk kirleniyo birde yanları çok uzun kulağına giriyordu ilk zamanlar şimdi kulak arkasına atabiliyor ama yine çıkıyor o uzun ya kenarları rahatsız ediyordur bence yoksa kendisi memnun saçını tutup uyuyoSaçlarkız bebeğin ilk saçlarını kesip ağırlığı kadar sadaka vermek lazım diye biliyorum ben. Kesilebilir aslında yani. Bide aslında gerçekten çok güzel görünüyor saçları ama onu rahatsız eder mi sıcakta daha minik ya.
Ben eşime tüplerini bağlatması teklifinde bulundum kabul etmedi ben bağlatayım dedim onuda kabul etmediYa şimdi bende doğum kontrol hapı alsam süte geçecek az da olsa ama yapacak bir şey yok eee doğum kontrol hapı için adet görmem lazım o da yok ortada.. spiralde de kimi bebek elinde spiralle çıkıyoprezervatif konforlu değil benim için sevmiyorum
En iyisi kocadan kaçmak dediğin gibi
İşte bi rahatsız ediyorsa kenarları ediyordur onuda sen hissedersin rahatsız mı saçlardan memnunmuAaaaaa öyle miymiş.. sıcak gormuyo da çabuk kirleniyo birde yanları çok uzun kulağına giriyordu ilk zamanlar şimdi kulak arkasına atabiliyor ama yine çıkıyor o uzun ya kenarları rahatsız ediyordur bence yoksa kendisi memnun saçını tutup uyuyo
Aaaaa seninki neden hayirmisBen eşime tüplerini bağlatması teklifinde bulundum kabul etmedi ben bağlatayım dedim onuda kabul etmedigeri kalan hiç bi yol kesin garanti değil. Kocadan kaçmaya devamke
Memnun kendi saçıyla bazen parmağıyla oynuyo çok komiğime gidiyo büyümüşte küçülmüş gibiİşte bi rahatsız ediyorsa kenarları ediyordur onuda sen hissedersin rahatsız mı saçlardan memnunmu
Bana o kadının kim olduğunu açıklamak zorundaOhh mis gibi trip sebebi
Bana geldi valla aman siz görmeyin çünkü o an kocayı dövesiniz gelirHayda en son hamileyken görüyorduko ruyalar yeniden mi geliyo
P Pembepilates bu kadın çok vicdansız bizi merakta bırakıp gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?