- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 123
- 34
Dikislerine zarar vermedi mi canim. Afedersin ta kesi yerinde bile kil var ☺Valla ben 1 ay sonra filan yaptım hemen çok çıktı sıcakta. Jiletle de uğraşmadım sir yaptım. Lazere gitcem artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dikislerine zarar vermedi mi canim. Afedersin ta kesi yerinde bile kil var ☺Valla ben 1 ay sonra filan yaptım hemen çok çıktı sıcakta. Jiletle de uğraşmadım sir yaptım. Lazere gitcem artık
Naappttıınnnn yazmamışsın sonucunuKadın doğum tıklım tıklımdı çıktım test alacağım
Ay korktum kız ne kanaması bu
neden kanama yapıyor ki
sanırım onun zamanları oluyor regl olunca beşinci günüydü sanırım
Bombayı attı gitti vallaP Pembepilates çatlarım ben şimdi kız yaptın mı test? Olsa yazardın bence
Aynen öyleBombayı attı gitti valla
Her bebek sevmiyormus sanırım canım bizimki sevdi çok şükür ekstra bir şey yapmıyorum:)Otomatik olanı sormuştum canım benimki bi 20 dk duruyor üzerinde ama sonra ağlıyor keşke uyusa
Biz daha ilişkiye girmedik, canım istemiyor zaten vakit de yok bizim bebe 3 te uyuduğu için eşim çoktan uyumuş oluyor girersek söylerim. Normal doğum sonrası benim baya genişleme olmuştu çok üzülmüştüm hissetmemiştim resmen bunda öyle olmaz umarım. Dar olması daha iyi bence
Kokulu falan miydi nasıldı canım? Bende kokusuz bir akıntıBenim sarımsı akıntım oldugu için doktorum vajina içine sıkılacak krem verdi canım söyle doktoruna istersen
Gündüzleri yan yatırmıycam ben kafası biraz toparlansın yanlara bir şeyler koyarız dönemez. İlk 3 ay şekilleniyormuş sonrası zor dedi canımBizimkininde biraz arkaya doğru gidiyo napcaz biz böyle:/ Nooneathome9
Aslında baksana bizimkinin kafası iyi gibi fotoğrafta iyi çıkmış ama elime alınca işte ebenin dediği geliyo olmadı 2.ay kontrolunde doktora sorcamGündüzleri yan yatırmıycam ben kafası biraz toparlansın yanlara bir şeyler koyarız dönemez. İlk 3 ay şekilleniyormuş sonrası zor dedi canım
Çok az var seninkinde bizde saç yok ya daha da belli. Ben farketmiştim ama çok önemsemedim açıkçası. Kafa çevresini ölçünce bir tık fazla geldi. 39 cmAslında baksana bizimkinin kafası iyi gibi fotoğrafta iyi çıkmış ama elime alınca işte ebenin dediği geliyo olmadı 2.ay kontrolunde doktora sorcam
Bu arada kızlar çocuğumun saçları iyice uzadı napcam ya eşime diyorum keselim yok iste ellemeyelim ne olur ne olmaz diyo... ama elim kasiniyo benim şu saça bakın ya yanlar aşırı uzun
Bizimkinin de kafası büyük ama o şeklinden dolayı değil olsa aslında doktor derdi benim bebek iri olduğu için benim 39.5 mu ne geldi hatta..Çok az var seninkinde bizde saç yok ya daha da belli. Ben farketmiştim ama çok önemsemedim açıkçası. Kafa çevresini ölçünce bir tık fazla geldi. 39 cm
Koku vardı canım bendeKokulu falan miydi nasıldı canım? Bende kokusuz bir akıntı
Yok kız ne kesmesi bırak uzasın maşallah yakışıklıyaAslında baksana bizimkinin kafası iyi gibi fotoğrafta iyi çıkmış ama elime alınca işte ebenin dediği geliyo olmadı 2.ay kontrolunde doktora sorcam
Bu arada kızlar çocuğumun saçları iyice uzadı napcam ya eşime diyorum keselim yok iste ellemeyelim ne olur ne olmaz diyo... ama elim kasiniyo benim şu saça bakın ya yanlar aşırı uzun
Bombe oranı biizmkinde bozuldu daha 35 günlük. Diğeri evet fazla düz. Bir tık toparlasa yeterli biizmkinde. Seninki normal duruyor benceYa mesela bombelı dediğim 1.fotodaki gibi bence çok güzel ama 2.fotodakj gibi olsun istemem ben Nooneathome9
Maşallah azcık benim kızıma verin biraz keltoş da bizimki sıcaklarda çok zor oluyordur ama ona da ya bunaltıyordurAslında baksana bizimkinin kafası iyi gibi fotoğrafta iyi çıkmış ama elime alınca işte ebenin dediği geliyo olmadı 2.ay kontrolunde doktora sorcam
Bizimki de böyle bana da sivri geliyor ama kafa çevresi geri bizimÇok az var seninkinde bizde saç yok ya daha da belli. Ben farketmiştim ama çok önemsemedim açıkçası. Kafa çevresini ölçünce bir tık fazla geldi. 39 cm
Aay masallah minnosunaAslında baksana bizimkinin kafası iyi gibi fotoğrafta iyi çıkmış ama elime alınca işte ebenin dediği geliyo olmadı 2.ay kontrolunde doktora sorcam
Aaa keltos görmemişsin sen aay kel bebekler benim çok hoşuma giderdi nasıl geçirdiysem artık içimden bebişim keltos olduMaşallah azcık benim kızıma verin biraz keltoş da bizimki sıcaklarda çok zor oluyordur ama ona da ya bunaltıyordur