- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
- 133
Ayy parçalicam akşam onu. birde göz deviriyodu bana ukala ukala. Hesap sormalıyımHhahaha ayy en son hamileyken hepimiz sırayla görüyorduk böyle şeyler, yeniden hortladı rüyalar şimdi sıra hangimizde acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy parçalicam akşam onu. birde göz deviriyodu bana ukala ukala. Hesap sormalıyımHhahaha ayy en son hamileyken hepimiz sırayla görüyorduk böyle şeyler, yeniden hortladı rüyalar şimdi sıra hangimizde acaba
E kafasi cok guzel degil mi suan? Benim kiziminda bu swkilde arkaya bombeli hic onunla ilgili yorum yapmadi doktoru hatta ben seviniyodum kafasi guzel diyeAslında baksana bizimkinin kafası iyi gibi fotoğrafta iyi çıkmış ama elime alınca işte ebenin dediği geliyo olmadı 2.ay kontrolunde doktora sorcam
Bu arada kızlar çocuğumun saçları iyice uzadı napcam ya eşime diyorum keselim yok iste ellemeyelim ne olur ne olmaz diyo... ama elim kasiniyo benim şu saça bakın ya yanlar aşırı uzun
Ne kadar güzel şeyler yazmışsın canım benim çok teşekkür ederim hiç zorlamıyorum kendini geri atıp istemediğinde bırakıyorum sakinken bi daha deniyorum dediğin gibi.. o yüzden de doymak için içmiş olmuyo boşaltmıyo memeyi ama sağım yapmaya da vakit bulamıyorum bakalım nasıl olacak..Kuzum benim ilk çocuğu zar zor 3 ay emzirebilmiştim. O dönem için elimden geleni yapmıştım. Ama tek ve önemli bişey eksikti bende. Kafam rahat değildi aşırı stresliydim. Stresim bebeğime de sirayet ediyodu. Ben kan ter içinde ısrarla emzirmek için memeye tuttukça o inatla emmemek için kendini geri atardı. Oysa şimdiki aklım olsa daha sabırlı daha rahat olmaya çalışırdım. Sen çok güzel bir annesin yavrunu emzirmek için can atıyosun. Bazen derler ya hani, nasipten öte yol yok diye. Sen elinden geleni yap ama asla bebeğini zorlamaya çalışma. O stres onundaha da uzaklaşmasına sebep olur. Sabırlı ol birlikte yıkanırken emzirmeyi dene çok etkili diyolar, En son baktın olmadı silikon başlık kullanırsın. O da olmazsa sağım yapa yapa verirsin sütünü. Bütün bunlar anneliğinden asla bişey eksiltmez kızım o seni her şekilde çok sevecek merak etme
Buna harbiden çok güldümBana geldi valla aman siz görmeyin çünkü o an kocayı dövesiniz gelir kız bu sultiş gebe değilim mutluluğuyla enişteyle bi tur daha dönmemiştir inşallah @sulti tutti
Nasıl olması gerektiğini bilmeyince sordum arkaya uzayıp gitmesin diye ahaaa bi tane gelin buldum ben kizlar gulumsebebek golden-snitch O ozgeeeee1 melegim canE kafasi cok guzel degil mi suan? Benim kiziminda bu swkilde arkaya bombeli hic onunla ilgili yorum yapmadi doktoru hatta ben seviniyodum kafasi guzel diye
Rica ederim canım senin yazını okurken yıllar önce kızıma yaptığım acemi ve cahilce tutumlarım geldi gözümün önüne belki öyle yapmasam kızımbeni reddetmezdi neyseki sen öyle değilsin daha olgun daha bilinçli bi annesin Memeni az da olsa ağzında tutması bile faydalı canım tükürüğünün memeye değmesi bile uyarıcı olur. Şu Giyilebilir şarjlı sağım makinalarından deneyebilirsin. O seni az da olsa tuttuktan sonra sağım yaparsın. Zamanla sütünde bollaşacak kim bilir belki bol bol süt çekince meme ona daha cazip gelir ve tekrar dönerNe kadar güzel şeyler yazmışsın canım benim çok teşekkür ederim hiç zorlamıyorum kendini geri atıp istemediğinde bırakıyorum sakinken bi daha deniyorum dediğin gibi.. o yüzden de doymak için içmiş olmuyo boşaltmıyo memeyi ama sağım yapmaya da vakit bulamıyorum bakalım nasıl olacak..
Ayy inanmıyorum az önce aynı şekilde uyudu benimkide yok artık ya bende yatağına koydum sigara keyfi yapıyorum balkondaKızlar Allah aşkına bu nasıl bir pozisyonda uyumaktır
Bu arada karışmak gibi olmasın eldiven takma bebeğine beyin gelişimi içinKızlar Allah aşkına bu nasıl bir pozisyonda uyumaktır
Oyu maşallah canım saçlara bakBirde bereyle bakiyim dedim saçtan zor anlaşılıyor bencede gayet güzel ya haklısın sanirim kimisini görüyorum arkası düz falan çok şükür bizim bebeler bombeli
Midem çok yanıyordu boşa yanmiyormus uyuyamiyordumOyu maşallah canım saçlara bak
Bende bir cesaret yatağa koyabilsem hemen sigaraya kaçıcammAyy inanmıyorum az önce aynı şekilde uyudu benimkide yok artık ya bende yatağına koydum sigara keyfi yapıyorum balkonda
Bizimkinin beşik kertmesi hazırdı zaten, size de hayırlı olsuuunNasıl olması gerektiğini bilmeyince sordum arkaya uzayıp gitmesin diye ahaaa bi tane gelin buldum ben kizlar gulumsebebek golden-snitch O ozgeeeee1 melegim can
Ya ahahah minnoş benimki de kucağımda bırakamıyorumKızlar Allah aşkına bu nasıl bir pozisyonda uyumaktır
Ahahahahha oluru var benceBuna harbiden çok güldüm
Kurban olam Beni bu Zalım dünyaya niçin getirdin anaaaağ pozisyonu buKızlar Allah aşkına bu nasıl bir pozisyonda uyumaktır
Canım evet sen bebegini biraz düz yatır yanında ol ama mutlaka fazla değil ama çok az var gibi fotodan bakıncaKızlar bizimkisi arkaya uzunlamasına mı gitmiş
Evet canım biraz olmuşKızlar bizimkisi arkaya uzunlamasına mı gitmiş
Kiz taktir tabi. Benim normal yolla tek gebeligim yok. 40.gun taktı doktorum. Riske atmayalım dedi.Kızlar spiral mi taksam var mı takan