Gerçekten öyleymiş ya tek çocukla insan herşekilde götürüyor ama iki çocukla evinin düzeni gibisi yok. Gazı var memeyle kavga ediyor kızarıyor annem süt mü gelmiyor acaba diyor en sonunda çıkarcam fışkırtcam önüne onu istiyon dedim sustu
Allahtan eşim bişey demiyor kasma bukadar kendini yettiği kadar emer gerisini mama veririz diyor bazen de oğluma karımın iliğini kuruttun hala doymuyorsun diyo
bide eşim başlasa konuşmaya evde de durasım gelmez
Yaptım canım neler neler hala içiyorum ot çöp ne varsa gittim emziren anne çayları aldım aktarda still tea bulamadım başka aldım içim rahat etmedi trendyoldan still tea de aldım şerbet filan. Ev aktara döndü. Dereotundan nefret ederim onu bile yedim. Kv sütün mü yaramıyor dedi annem sütün mü yetmiyor dedi ilk ay toplam 4 kere mama verdim ilk üçü hastaneden eve geldiğimiz dönem. Onlar öyle konuştukça inat ettim mama vermedim kontrole 1 hafta kaldı kendi sütümle nekadar kilo alacak yetiyor mu yarıyor mu bakayım dedim. 1bucuk kilo almıştı. Herkes sustu. Ama benim psikoloji gitti uykusuzluk zaten hep var uyumuyo gibi bişeyim gerçekten. Şimdide sütüm yetmiyor farkındayım doymuyor memeler boş yumuşak emziriyorum hala kavga kıyamet üstüne mama veriyorum onuda içiyor. Bu sefer kısır döngüye girdim yetmiyor mama ver kendimi şartladım böyle söyleye söyleye olan sütümü yok ettiler. Kızım kuvezdeydi sadece sağıyordum kimsenin sesi çıkmıyordu tabi çocuk yanımda değil ya görmüyorlardı. Bu zamanlarımda ben bi sağışta 150-200 hatta bazen daha fazla süt sağıyordum günde toplamda 1 lt geçiyordu sağlıdığım süt şimdi 60 görürsem seviniyorum