- 16 Ocak 2020
- 582
- 566
- 53
- 28
Benimki 6 saat uyumadı 3 kişi pertimiz çıktı iyi uykularTam 12 saattir uyumuyordu şimdi uyudu 6 saat de uyusa kaldırmam herkese mışıl mışıl uykular diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki 6 saat uyumadı 3 kişi pertimiz çıktı iyi uykularTam 12 saattir uyumuyordu şimdi uyudu 6 saat de uyusa kaldırmam herkese mışıl mışıl uykular diliyorum
BendeeeeeeeAyyy gözümü zor açıyorum helllpppp mandalla kaşıma takcm açık dursun yoksa kapanıyooo
Bende ve ,4 ten beri bu haldeyim...Ayyy gözümü zor açıyorum helllpppp mandalla kaşıma takcm açık dursun yoksa kapanıyooo
Bence gün ışığındanBu çocuklar neden 4 ten sonra uyumuyor özellikle sanki 4 te hepimizin ki uyanıyor
Teşekkür ederim son çare ona başvururum artıkAma hiç emmemesinden veya her seferinde sizin de bebeğin de uğraşmasından iyidir bence. Benim bebeğim benimle kavga ediyordu çok ağlıyordu normal göğsüme verdiğimde. Kafasını çeviriyordu direk. Ben çok rahat ettim süt ısıt mama ısıt zordu.
Markasını bilmiyorum hiç öncelerden vardı bendeHangi marka canım link varsa atar mısın
Benim hiç ucum yok mecbur öyle emziriyorum belki çebesi kuvvetlenince ağzı büyüyünce fekan emer onduz ama önemli olan anne sütü alması bence öyle motive ediyorum kendimi internette bıraktırma yöntemi görmüştüm onu deneyeceğim bi ucu biraz büyüyünce alışırsa olmadı öyle yaparsın sen deBu sefer de ona alışır diye korktum benim de aklıma gelmişti ama bilmiyorum
Onu kullanırken her emzirmede steril mi ediyosunuz canımBenim hiç ucum yok mecbur öyle emziriyorum belki çebesi kuvvetlenince ağzı büyüyünce fekan emer onduz ama önemli olan anne sütü alması bence öyle motive ediyorum kendimi internette bıraktırma yöntemi görmüştüm onu deneyeceğim bi ucu biraz büyüyünce alışırsa olmadı öyle yaparsın sen de
Yok valla o kadar uğraşamıyorum yoksa çok zor yıkıyorum sadeceOnu kullanırken her emzirmede steril mi ediyosunuz canım
1. ay aşısı mı biz dün olduk kapıda başladım ağlamayaBiz aşıya gidiyoruz teyzeleri
Günaydın canım tartıldım sabahK kelebekimsi = 73.25
Begonya2 = 92.8
@melikebyhn12 = 80.20
@medusaa = 67.75
@gulumsebebek = 93.7
V vedayagmuru = 88.05
@Chen31 = 78.25
katılıp kilosunu paylaşmayanlar nirdesiniz?
Evett kolay geçti mii1. ay aşısı mı biz dün olduk kapıda başladım ağlamaya
Oda mantıklı evet şırınga o konuda tedirgin edici ama çok az çekince sorun olmuyorŞırınga ile tazyikli olur diye endişe ediyorum, bunda damla gibi damlatıyorum. Aslında şey düşündüm izonotik serumdan şırınga ile buna aktarsam öyle damlatsam diye ama üşendim
56 kilomusunGünaydın canım tartıldım sabah
Herkese başarılar diliyorum