- 8 Eylül 2021
- 1.274
- 1.258
- 83
Ahaah evet canım 49la hamile kaldım 19 kilo aldım56 kilomusun
Ama şimdi bi 53 olsam yeterli
Pantolonlara gireyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaah evet canım 49la hamile kaldım 19 kilo aldım56 kilomusun
Bezle falan mı tarttı canım belki ondandır bilemedim ben hep aynı hastanede tartılıyoruz.Kızlar ben şoktayım. Sağlık ocağında tarttık 5 gün önce hastanede tartıldığı kilosundan 500 gr fazla çıktı böyle bi şey mümkün mü tartı farkı vardır elbet de bu kadar olur mu
Püü utanır insan bu kiloyu buraya atmayaAhaah evet canım 49la hamile kaldım 19 kilo aldım
Ama şimdi bi 53 olsam yeterli
Pantolonlara gireyim
Ahahahah ama şöyle düşün benim kilo vermem çok zor şu anPüü utanır insan bu kiloyu buraya atmaya
200 gram neysede 500 gramda oynamaz evinde tarti var mı varsa bi ölç evindeKızlar ben şoktayım. Sağlık ocağında tarttık 5 gün önce hastanede tartıldığı kilosundan 520 gr fazla çıktı böyle bi şey mümkün mü tartı farkı vardır elbet de bu kadar olur mu
Hastanede de bezle zıbınla tartılıyo ay hiç anlamadım yaa hiç deme önce kilo almıyo diye dertlendik şimdi fazla mı aldı diyoruzBezle falan mı tarttı canım belki ondandır bilemedim ben hep aynı hastanede tartılıyoruz.
Belki başka yerde tartılsak farklı çıkar ama 500 gram fazla bence de
Kızzz nedir bu senin doktorlardan hastanelerden çektiğin kime inanıcaksın sen
Normal bizim çıktığımız tartı var önce kendim çıkıp sonra bebekle çıkayım da doğru sonuç verir mi200 gram neysede 500 gramda oynamaz evinde tarti var mı varsa bi ölç evinde
Verir canım ben öyle takip ediyorumNormal bizim çıktığımız tartı var önce kendim çıkıp sonra bebekle çıkayım da doğru sonuç verir mi
Evet çok ağlamadı şükür aşı yapıldığında ağladı sadece ben daha çok ağladım ateş felan yapmıyormuş zatenEvett kolay geçti mii
Verir canım tartinda sıkıntı yoksa merak ettim kaç gelecekNormal bizim çıktığımız tartı var önce kendim çıkıp sonra bebekle çıkayım da doğru sonuç verir mi
Bizim sağlık ocağında kıyafetle tartıldı ordan hastaneye geçtik zıbın ve bezle tartıldı 100 gram oynadı arasında sağlık ocağında da ince bir tulum vardı üstünde ekstra olarakHastanede de bezle zıbınla tartılıyo ay hiç anlamadım yaa hiç deme önce kilo almıyo diye dertlendik şimdi fazla mı aldı diyoruz
Kız yok yok bişe olmaz inşallah korkmaKızlaaaaaarrrr
Biz geri çekilmeyle bir ilişki yaşadık geçenlerde, adetim bitmişti . Şimdi bir kaç damla çikolata kahvesi renginde leke gördüm ? Ağlamalı mıyım Allahım ağlayacam
Bu çocuklar neden 4 ten sonra uyumuyor özellikle sanki 4 te hepimizin ki uyanıyor
Evet canım saglık ocagı tartıları 400 gram fazla çıkardı bizde doktorada söyledim saglık ocagındakiler hep öyle fazla çıkarıyır dedi farklı onların ki dijital degilKızlar ben şoktayım. Sağlık ocağında tarttık 5 gün önce hastanede tartıldığı kilosundan 520 gr fazla çıktı böyle bi şey mümkün mü tartı farkı vardır elbet de bu kadar olur mu
Bizimki de kolay geçti şükür zaten uyuyodu bi tek ilacı verince yaktı heralde ona bi bağırdıEvet çok ağlamadı şükür aşı yapıldığında ağladı sadece ben daha çok ağladım ateş felan yapmıyormuş zaten
Verir canım ben öyle takip ediyorum
Deneyeyim kızlar uyutmaya çalışıyorum inşallah uyur da uyanınca tartarımVerir canım tartinda sıkıntı yoksa merak ettim kaç gelecek
Biz hep zıbın ve bezle tartıldık hastanede de sağlık ocağında da. Zaten başka bi şey giymiyo çocuğumBizim sağlık ocağında kıyafetle tartıldı ordan hastaneye geçtik zıbın ve bezle tartıldı 100 gram oynadı arasında sağlık ocağında da ince bir tulum vardı üstünde ekstra olarak
Ne diyosunnn şok oldum şu an. Az bi fark da değil yani çok gerildim görünce. 400 fazla çıkarıyosa 120 gr almış olur 5 günde o da ideal zaten o zamanEvet canım saglık ocagı tartıları 400 gram fazla çıkardı bizde doktorada söyledim saglık ocagındakiler hep öyle fazla çıkarıyır dedi farklı onların ki dijital degil
Bizim saglık ocagı o kadar fazla çıkardı canım bende şaşırdım gözle görülür bi 400gramda almamıştı zaten iki gün arayla gitmiştim yarın gidecem saglık ocagına bakim kaç çıkacak. Ondan sonra ben tartılıp sonra kucagıma alıp tartarım farkı görmek içinNe diyosunnn şok oldum şu an. Az bi fark da değil yani çok gerildim görünce. 400 fazla çıkarıyosa 120 gr almış olur 5 günde o da ideal zaten o zaman