Sormaa canım. Bi pişmanlık, bi çaresizlik bi üzüntü. Onlara bisey olmasın yeterki Rabbim hepimizin bebeğini hastalıklardan korusun.Çok şükür daha iyi olmasına sevindim insan mahvoluyo.. Allah allah neden acaba
Canımm ben 80.20 çıktımEveeeeetttt başlangıç kilommmm 92.8
Donla tartılmayı unutmayın lütfeeenn
Yarışmacı arkadaşlar beni etiketleyinnn hepimizi not alayım. Haftaya pazartesi yine beni etiketlersiniz kazananı hesaplarımm. Bu arada herkesin boyu kilosu bir olmadığı için ortalama hesaplıcaz kimin yüzdesi daha çoksa o kazanacak. Mesela ben 92 kiloyum bi başkası 68 ikimizde 2 kilo verdik. Ortalamaya göre 68 olan kazanır. Hesaplamayı da ekleyim aşağı
KİLO YÜZDE HESABI NASIL ALINIR
Başlangıç kilo - Bitiş kilo = Fark bulunur.
Fark / Başlangıç kilo = --.-------
Çıkan sonuç × 100= Kilo yüzde hesabı elde edilir.
Örnek: Üye 61 kilo
Bir hafta sonra 60.5
61- 60.5 = 0.5
0.5 / 61 = 0.008
0.008 × 100= % 0.820
Şimdiden notlarınıza kaydedin pazartesi hesaplayıp atarsınız.
Diyet grupları ilk sayfalarında mevcut bu hesaplama.
Kimler vardı grupta bilmiyorum gördüğüm
gulumsebebek K kelebekimsi catloverk @vedayagmuru medusaa
Eki Görüntüle 3443367
Gunaydinn..sabah sporumu yaptiim.kizceler tartida bugun 67.75 geldim ama hamilelikten sonra ilk defa regl oldum dün.yazmistim gruba, ben şok:) bende odem yapti regl. tartida fazla ciktim.yarismada adil olmaz.birden 1 kg vermis gibi goruncem.siz beni regl oncesi kg olarak yazin.67.1Eveeeeetttt başlangıç kilommmm 92.8
Donla tartılmayı unutmayın lütfeeenn
Yarışmacı arkadaşlar beni etiketleyinnn hepimizi not alayım. Haftaya pazartesi yine beni etiketlersiniz kazananı hesaplarımm. Bu arada herkesin boyu kilosu bir olmadığı için ortalama hesaplıcaz kimin yüzdesi daha çoksa o kazanacak. Mesela ben 92 kiloyum bi başkası 68 ikimizde 2 kilo verdik. Ortalamaya göre 68 olan kazanır. Hesaplamayı da ekleyim aşağı
KİLO YÜZDE HESABI NASIL ALINIR
Başlangıç kilo - Bitiş kilo = Fark bulunur.
Fark / Başlangıç kilo = --.-------
Çıkan sonuç × 100= Kilo yüzde hesabı elde edilir.
Örnek: Üye 61 kilo
Bir hafta sonra 60.5
61- 60.5 = 0.5
0.5 / 61 = 0.008
0.008 × 100= % 0.820
Şimdiden notlarınıza kaydedin pazartesi hesaplayıp atarsınız.
Diyet grupları ilk sayfalarında mevcut bu hesaplama.
Kimler vardı grupta bilmiyorum gördüğüm
gulumsebebek K kelebekimsi catloverk @vedayagmuru medusaa
Eki Görüntüle 3443367
Aynısı tamamenBizimki de öyle o kadar çok uykusu varki kucağıma alıp ellerini tutunca uyuyakalıyor yatağa koyduğumda sıçramaktan elini kolunu oynatmaktan uyuyamıyorbizim oğlan asla kundağa izin vermiyor üzerini bile örtünce onu atmak için savaşıyor
Hee bak işte bez şişiyor önde toplanıyor ya haliyle bez şişince değiştiriyom bende canım sidiğin içinde yatmıyorBen her uyandığında bakıyorum bezin durumuna göre degistiriyorumbir kereden ziyade bez sismisse uyumuyo ama bir kere az isemisse degistirmiyorum çok işe mecbur o bez onu rahatsız ediyo
Sen çok değiştiriyorsun yavaş yavaş azaltırsın zaman geçtikçe hele iyice büyüsünler akşam takıp sabah değiştiriyorum kızımın bezini benHer emzirmede değiştiriyorum içim rahat etmiyor bazen bezi dğiştiriyorum yenisini bağlıyorum ona yapıyor bir de onu değiştiriyorumçiş yapınca kızarmıyor kakada kızarıyor bizim de bilmiyorum ben mi pimpirik yapıyorum yoksa normal mi 1 numara bitti 200 tane 2 numarada bir paketi bitmek üzere 180 tane iyi mi çok mu az mı kullanmışım bilmiyorum
Uyur inşallah canım ay benimki zaten gece uyumasa 5 saaat pert olurdum çünkü gündüz akşam hep kucakta vız vızBiz hiiiiç 5 saat uyumadık yav bu nasıl bir lüks
Hah aynen aynen işte önde toplanıyor şişiyor ozaman değiştiriyom bende 3 oluyo gene ama yatmadan önce değiştirdiğimle bir. Çok sık değiştirince uykusu çok çabuk açılıyorBezin ön tarafı çişle dolu doluu olmadan değiştirmiyorum ben (erkek bebekte ön taraf doluyo arkası kuru) gece de elimden geldikçe değiştirmiyorum en fazla 1 defa uykusu bölünürse uyanıyır uyumuyor. Kala yaparsa bekletmiyorum ama
Sabah sabah kızımın ishaliyle boğuşuyorum geldim geldimİyi iyi hile yapmıyorsunuzvucudunuzdaki fazlaliklari atıp öyle tartiya cikacaksiniz helal olsun be gulumsebebek sen nerelerdesin kız
Yaptırılıyomuş doktorum öyle söyledi1.ay aşısından sonra banyo yaptırılıyor muydu kızlar
Ben de çatladımHamilelikte olmayan çatlaklarım şimdi çıkmış şok içindeyim bebeğe bakmaktan vücuduma bakamamisim ki.... moralim bozuldu yemin ediyorum ya tek çatlayan ben değilim dimi
İyi bari bugğn aşı var da banyo yaptırsam mı öncesinde diye düşündüm akşama yaptırırım artıkYaptırılıyomuş doktorum öyle söyledi
Ben de öatladım saldım artık bakmıyorumHamilelikte olmayan çatlaklarım şimdi çıkmış şok içindeyim bebeğe bakmaktan vücuduma bakamamisim ki.... moralim bozuldu yemin ediyorum ya tek çatlayan ben değilim dimi
Tamam canım not aldım başarılarGunaydinn..sabah sporumu yaptiim.kizceler tartida bugun 67.75 geldim ama hamilelikten sonra ilk defa regl oldum dün.yazmistim gruba, ben şok:) bende odem yapti regl. tartida fazla ciktim.yarismada adil olmaz.birden 1 kg vermis gibi goruncem.siz beni regl oncesi kg olarak yazin.67.1
Kıııaaazzz hani 92din naptın ne yedin 94 e yaklaştınSabah sabah kızımın ishaliyle boğuşuyorum geldim geldim
Sevgili rakiplerimBegonya2 medusaa catloverk O ozgeeeee1
Ve sevgili destekçilerimcesursavasci melegim can
Diyete gircem diye nasıl yediysem artık 93.7 çıktım tartıda. Hadi bismillah diyip başlıyoruz
Evde tarttigimizda 6 kiloydu en son. 10 gün önce kontrolde 5690 olmuştu. Seninki ne kadar olduSeninki kaç kilo oldu
Benimki 5800 şuan boyu kaç? Hamileyken konuşuyorduk boyunu daha çok merak ettim simdiEvde tarttigimizda 6 kiloydu en son. 10 gün önce kontrolde 5690 olmuştu. Seninki ne kadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?