- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
İyi bari çocuk emdiyse sıkıntı yokGece 4tte emmeye kalktı nasıl emzirdim hatırlamıyorum telefona bakamıyorum herzaman kızzz
Bıraktığımda da o şekilde irkiliyo gerçekten sinir oluyorum yaHemen ellerini tutup sırtını pışpışlıyorum ben
Cocuk çişliPrima aktif bebek aynen yoksa hem emzirme öncesi hem sonrası baş edilmezhay maşallah sen benden de betermişsin
Tuvalrte gitmek için çocuğun uyumasını bekliyorum
İyi iyi hile yapmıyorsunuzBende tartılmak için emmeyi bitirip uyumasını
Cocuk çişlidoğumda bile doğum anında 2 kere işedi herkesin üstüne
73.25 benim bsşlangıç haydi Bismillah gazamız mübarek olsunEveeeeetttt başlangıç kilommmm 92.8
Donla tartılmayı unutmayın lütfeeenn
Yarışmacı arkadaşlar beni etiketleyinnn hepimizi not alayım. Haftaya pazartesi yine beni etiketlersiniz kazananı hesaplarımm. Bu arada herkesin boyu kilosu bir olmadığı için ortalama hesaplıcaz kimin yüzdesi daha çoksa o kazanacak. Mesela ben 92 kiloyum bi başkası 68 ikimizde 2 kilo verdik. Ortalamaya göre 68 olan kazanır. Hesaplamayı da ekleyim aşağı
KİLO YÜZDE HESABI NASIL ALINIR
Başlangıç kilo - Bitiş kilo = Fark bulunur.
Fark / Başlangıç kilo = --.-------
Çıkan sonuç × 100= Kilo yüzde hesabı elde edilir.
Örnek: Üye 61 kilo
Bir hafta sonra 60.5
61- 60.5 = 0.5
0.5 / 61 = 0.008
0.008 × 100= % 0.820
Şimdiden notlarınıza kaydedin pazartesi hesaplayıp atarsınız.
Diyet grupları ilk sayfalarında mevcut bu hesaplama.
Kimler vardı grupta bilmiyorum gördüğüm
gulumsebebek K kelebekimsi catloverk V vedayagmuru medusaa
Eki Görüntüle 3443367
4 6 ay arası oturuyor canım. İlk başlarda grimsi dumanlı oluyor sonra yavaş yavaş ne renk olcksa belli ediyo kendini. Bizimdi şuan böyleKızlar bebeğin göz rengi tam ne zaman belli olur sizinkiler ne renk renkli mi
Bizimkş mavi yeşil gibi acaba böyle kalır mı değişir mi ya böyle kalmasını çok isterim4 6 ay arası oturuyor canım. İlk başlarda grimsi dumanlı oluyor sonra yavaş yavaş ne renk olcksa belli ediyo kendini. Bizimdi şuan böyle
Varmı renkli gözlü ailede??Bizimkş mavi yeşil gibi acaba böyle kalır mı değişir mi ya böyle kalmasını çok isterimşimdi uyuyo çekemedim
Eşimin tarafında var teyzeleri hep renkli dedesi felan benle eşim kahveVarmı renkli gözlü ailede??
Belki olabilir ozamanEşimin tarafında var teyzeleri hep renkli dedesi felan benle eşim kahve
Bizimki de öyle o kadar çok uykusu varki kucağıma alıp ellerini tutunca uyuyakalıyor yatağa koyduğumda sıçramaktan elini kolunu oynatmaktan uyuyamıyorMoro refleksine sinir oluyorum çocuk her seferinde tam uyuyacak sıçrıyo ne güzelde uyuyacak ya bunun çözümü yok mu cidden siz napiyorsunuz????
İnşallah yaBelki olabilir ozaman
Bizdede oğlumun amcaları renkli gözlü eşimin baba tarafından geliyor ama oğlumunki kahve olacak büyük ihtimalle
Bogulmaz kuzum niye bogulsun aksine kusarsa bile daha rahat olur geri yutmazBoğulur diye korkuyorum öyle başını sağa sola çeviriyor ama ya çeviremezse
Gündüz canım gece benimki de 5 saat uyuyor tok yatırıncaBen geceleri 5 saat uyutuyorum gece için 3 az değil mi canım
Yok canım bi sıkıntı yaşamadımDikiş yerine bir şey olmadı değil mi?
ne dağıtcan hediyelikOnu söyledim kaynanam yaptı
E aynı oluyo işte 12de yatarken değiştirsen gece 3 te bide 6 da değiştirsen gene gecede 3 bez oluyorBen gunduz 2 saatte bir, gece de 3 saatte bir falan degistiriyorum valla...her isemeye benimkine bez dayanmaz:)
Biz hiiiiç 5 saat uyumadık yav bu nasıl bir lüksGündüz canım gece benimki de 5 saat uyuyor tok yatırınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?