- 25 Mayıs 2023
- 4.377
- 7.918
- 78
BAyram şekeriİyi bayramlar teyzoşlar Eki Görüntüle 3441616
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BAyram şekeriİyi bayramlar teyzoşlar Eki Görüntüle 3441616
Bayram gelmiş neyine gülümseAy kızlar dün etleri hallet duş al çık filan derken otele gelmemiz saat gece 1i buldu. Bi güzel yerleştirdim eşyaları filan ama nasıl sıcak ev. Personeli aradık klimalar çalışmıyor uğraştılar merkezi sistemden geliyormuş teknik personel 12 ye kadar hizmet veriyormuş boncuk boncuk ter atıyoruz oda verdiler oraya geçtik bu arada saat oldu 3 buçuk. O saate kadar full uyudu oğlum hiç eziyetsiz. Zaten bayram sabahı 6 da kalkmışım aşırı uykusuzum başıma ağrı çıktı saat olmuş ben yatana kadar 4. Bi uyandım 4:40 ağlıyor sonrada hiç uyumadı uyutmadı hala sersem gibiyim. Çok mükemmel bi başlangıç oldu yani Allah hayır etsin neyse bugün esas tuttuğumuz yere döncez ama otellerde önce klimaya bakın burnumdan getirdi
Anneyi istiyor demekki temas istiyor benim oğlan da öyleKızlar bebeğim o kadar çok ağlıyor ki dün Kardelenzey in dediği gibi ağlamaktan sesi kısıldı artık. Altını açıyorum veya acıkıyor veya gaz sancısı oluyor ya katıla katıla ağlıyor. Böyle ağlamayı öğrendi galiba normal ağlamıyor artık. Sakinleşmesi için sürekli temas halindeyim göğsümde uyutuyorum mesela yeterki uyusun diye yatağa koymuyuyorum uykusunda ağlıyor gerçekten çok zor
Offf benimki de oturtmaya calismisti 20 gunlukken tam cinnet gecirmelik. Bide durmus koye gelin bayramda diyo kendi annesi köyde cunku ben zaten et yemem koy sevmem valla dedim cocuk 1 yasina gelene kadar koy moy yok Allahtan esim de sevmez de gitmiyoruz iki bayramdir muhtemelen bir iki bayram daha gitmeyiz insallah onlarda gelmez. Cocuk sevmeyi bilmiyolar gercektenÇocuğumun burnunu sıktı kayinpederim gerçekten kızlar bana geliyorlar çocuk zaten ordan nefes alabiliyor ayy bilmiyorum ama ben gerçekten bu bebek büyüyene kadar gelmem memlekete
Gerçekten bilmiyorlar bilmedikleri gibi kucaktan almaya çalışıyorlar.. emzirdim geldim yemek hazırmış gazı cikacakti aldilar biz bakarız siz yiyin diye neyse bi baktım hemen yatirmislar düz koltuğa dedim kusar gazının çıkması lazım dinleyen kim... gorumceme dedim gazının çıkması lazım diye gorumcem gitti kucağına aldı gazını çıkardı şaka gibi.. bebeği bi kaldiriyo sanki 6 aylık bebeği kaldiriyo boynu desteklemiyorlar ayyy tam cildirmalik ama az kaldı cidden az kaldı tepemin atmasına..Offf benimki de oturtmaya calismisti 20 gunlukken tam cinnet gecirmelik. Bide durmus koye gelin bayramda diyo kendi annesi köyde cunku ben zaten et yemem koy sevmem valla dedim cocuk 1 yasina gelene kadar koy moy yok Allahtan esim de sevmez de gitmiyoruz iki bayramdir muhtemelen bir iki bayram daha gitmeyiz insallah onlarda gelmez. Cocuk sevmeyi bilmiyolar gercekten
Bizde de durum aynı 2 aylık olcaz şurda 10 gün sonra ama hala 2 saatte bir kalkıp emiyor. Zaten bikaç kereden sonra sütte yetmiyor doymuyor daha fazla ağlıyor ozaman mama veriyorum. Uyusun diye de mama verdim yine 2 saatte kalktıUyumak istiyorum bugun 40 gunluk olduk hala gece iki saatte bir uyanip emmek istiyor emdi gaz aldik uyudu derken bi saat geciyi bi saat sonrada acikip uyaniyo tekrar basa donuyoruz napcagimi sasirdim artik doktor mama verme dedi 3 haftada 1500 gr aldigi icin mama midesini buyutur hic doyuramazsin alismasin dedi ama uyusun diye biraz versem mi napsam bilmiyorum ama artik bitmis durumdayiz esimle nobetlese bakmaya calisiyoruz
G den tutturmuşsun gizem benim adım nasıl bi haldeydim bitkin mi mutlu keyifli miYine de o mamayı kesince ilk etapta daha az beslenmiş olacak ya bana ondan gibi geldi. Zamanla sütün bebeğe adapte olacak kadar artar o zaman da kaka yapar eğer kabızlıktansa da zeytinyağı iyi gelir.
Oo sen de çözmüşsün bebeni
Kız rüyamda seni gördüm gerçek adını soruyordum gülümser diyordun ben de aa nickinle benziyormuş diyordum
Dün tam o moddaydım bugün biraz daha iyi gidiyoruz oğlan şuan uyuyor rahat veriyor yalan yok ama geceleri hiç sorma.Bayram gelmiş neyine gülümse
Orda kalmadınız ama dimiÇocuğumun burnunu sıktı kayinpederim gerçekten kızlar bana geliyorlar çocuk zaten ordan nefes alabiliyor ayy bilmiyorum ama ben gerçekten bu bebek büyüyene kadar gelmem memlekete
Yok da daha kalmaya gitcez bakalım bizi nasıl bi ortam bekliyor olumsuz ise kalmıcazOrda kalmadınız ama dimi
Benimki de iki gundur bir yeri kesilmis gibi delice agliyor saatlerce ne yapacagimi sasiriyorum dus aldiriyorum artik cok yorulup uykuya zorla daliyor.Kızlar bebeğim o kadar çok ağlıyor ki dün Kardelenzey in dediği gibi ağlamaktan sesi kısıldı artık. Altını açıyorum veya acıkıyor veya gaz sancısı oluyor ya katıla katıla ağlıyor. Böyle ağlamayı öğrendi galiba normal ağlamıyor artık. Sakinleşmesi için sürekli temas halindeyim göğsümde uyutuyorum mesela yeterki uyusun diye yatağa koymuyuyorum uykusunda ağlıyor gerçekten çok zor
Ağlarken susturup banyoyu seviyor diye dus aldirdim iki katı aglamistiBenimki de iki gundur bir yeri kesilmis gibi delice agliyor saatlerce ne yapacagimi sasiriyorum dus aldiriyorum artik cok yorulup uykuya zorla daliyor.
Ben bunu 2 aylık gelişimde okumuştum ağlaması degisecek diye. Bizim de asidan sonra geldi o güncelleme. Farklı ağlıyor artıkKızlar bebeğim o kadar çok ağlıyor ki dün Kardelenzey in dediği gibi ağlamaktan sesi kısıldı artık. Altını açıyorum veya acıkıyor veya gaz sancısı oluyor ya katıla katıla ağlıyor. Böyle ağlamayı öğrendi galiba normal ağlamıyor artık. Sakinleşmesi için sürekli temas halindeyim göğsümde uyutuyorum mesela yeterki uyusun diye yatağa koymuyuyorum uykusunda ağlıyor gerçekten çok zor
Cok sukur bizimki dusu seviyor ve bence rahatliyor da. Kuvetini su doldurup icine koyuyorum biraz oyle icinde kaliyor sonra kovayla dokup cikariyorum demekki karni o surede rahatliyor. Ya bebegim asiri gazli gercekten cok zorlaniyorum artik. Bir bebegin gazi hic mi bitmez. Kakasini uc dort gunde bir yapıyor normalde yaptiktan sonra en azindan bir gun daha rahatti ama dun yapmasina ragmen daha kotuydu ikinmaktan bacaklarini birbirine vurmaktan bir hal oldu cocukAğlarken susturup banyoyu seviyor diye dus aldirdim iki katı aglamisti
Bizimde kakasız 3. GünümüzCok sukur bizimki dusu seviyor ve bence rahatliyor da. Kuvetini su doldurup icine koyuyorum biraz oyle icinde kaliyor sonra kovayla dokup cikariyorum demekki karni o surede rahatliyor. Ya bebegim asiri gazli gercekten cok zorlaniyorum artik. Bir bebegin gazi hic mi bitmez. Kakasini uc dort gunde bir yapıyor normalde yaptiktan sonra en azindan bir gun daha rahatti ama dun yapmasina ragmen daha kotuydu ikinmaktan bacaklarini birbirine vurmaktan bir hal oldu cocuk
Aklından bile geçirme 4 saati geçince hafif öpmeye başlaHiç uyumayan bebem 3 saattir uyuyor uyandırsam mı acaba kızlar
Bu canımSen pişik kremi mi surdun acaba? Mor olandan