- 23 Haziran 2023
- 911
- 866
- 23
- 31
Ben pişik kremi sürdüm daha beter oldu alerji yaptı simdi onu geçirmeye calısıyorum mahvoldu yüzüSen pişik kremi mi surdun acaba? Mor olandan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pişik kremi sürdüm daha beter oldu alerji yaptı simdi onu geçirmeye calısıyorum mahvoldu yüzüSen pişik kremi mi surdun acaba? Mor olandan
Canım o oyle hassas bisey değilmişBıngıldagindan çok korkuyorum her seven çocuk kafasını seviyor
Ben veriyorum ama önce emzir sonra ver daha az mama yer. Gece 12 de veriyorum rahat 4, 5 e kadar uyuyor ben kaldırmasam. Zaten doymuyor mecbur kalıyorum.Uyumak istiyorum bugun 40 gunluk olduk hala gece iki saatte bir uyanip emmek istiyor emdi gaz aldik uyudu derken bi saat geciyi bi saat sonrada acikip uyaniyo tekrar basa donuyoruz napcagimi sasirdim artik doktor mama verme dedi 3 haftada 1500 gr aldigi icin mama midesini buyutur hic doyuramazsin alismasin dedi ama uyusun diye biraz versem mi napsam bilmiyorum ama artik bitmis durumdayiz esimle nobetlese bakmaya calisiyoruz
Kac ml veriyosun mamayi acabaBen veriyorum ama önce emzir sonra ver daha az mama yer. Gece 12 de veriyorum rahat 4, 5 e kadar uyuyor ben kaldırmasam. Zaten doymuyor mecbur kalıyorum.
Golden goat keçi sütü mamasıHangi mama canım
Pişik gibi olmayınca hiç ellemedim ben ya boynuna falan sürüyorum da yüzüne sürmedimBen pişik kremi sürdüm daha beter oldu alerji yaptı simdi onu geçirmeye calısıyorum mahvoldu yüzü
Evet evet geçen içine çökmüş gibi geldi netten biraz baktım darbe alması lazım diyor da çocuk bunlar belli olmaz Dr kontrollu bastırır da çocuklar nasıl olsa içine göçüyor diye iyice bastirirsa diye korktum bebisler susuz kalınca içine çokermisCanım o oyle hassas bisey değilmiş
.Allah korusun sert darbe alırsa falan zarar görürmüş. Doktorlara dikkat et kontrol ederken baya bastırıyo için rahat olsun
Aay bal yanak maşallah sanaİyi bayramlar teyzoşlar Eki Görüntüle 3441616
Tam herif oldu yaAay bal yanak maşallah sana
Evet senin tek isteğin evde erkek olmamasıydı kadın çok abarttı gerçekten. Eşine de yıldızlı pekiyiiiIyiki seninle evlenmişim dedi annesinin yaptıklarını görüyor
Aynen yok birde hatirlarsan sorun o değil kayinbabamdi.. kayinbabamda bi o kadar iyi davrandı bana
Normalde 90 dı ama bırakma aşamasındayız o yüzden 40 veriyorum üstüne de memeKac ml veriyosun mamayi acaba
Sütünü sağıp dolaba koy canım iki sefer eşin versin mesela sen de o sürede deliksiz uyursun sonra sen emzirirsin eşin uyur öyle öyle dinlenirsiniz.Uyumak istiyorum bugun 40 gunluk olduk hala gece iki saatte bir uyanip emmek istiyor emdi gaz aldik uyudu derken bi saat geciyi bi saat sonrada acikip uyaniyo tekrar basa donuyoruz napcagimi sasirdim artik doktor mama verme dedi 3 haftada 1500 gr aldigi icin mama midesini buyutur hic doyuramazsin alismasin dedi ama uyusun diye biraz versem mi napsam bilmiyorum ama artik bitmis durumdayiz esimle nobetlese bakmaya calisiyoruz
Aynen aynen 12 den 6 ya kadar hiç uyumuyo bazen çıldırıyorum o zaman. 2 saat uyuyunca öpüp başıma koyuyorum tabi o da yorucu da işte eş desteği önemliKız bizde öyleyiz hatta hepimiz oyleyiz nerdeyse uyuduğu için şükret burda uyumayan bebislerde var birde
Yine de o mamayı kesince ilk etapta daha az beslenmiş olacak ya bana ondan gibi geldi. Zamanla sütün bebeğe adapte olacak kadar artar o zaman da kaka yapar eğer kabızlıktansa da zeytinyağı iyi gelir.Doktor demese doymuyor diye korkardım ama verdiğim mama kilo aldırmayacak bir mamaymış yani yine anne sütüyle almış aslında kiloyu. anne sütü sanki rahatlattı bebeği inşallah doyuyordur doymasa memede uyuyakalmaz dimi
Oo sen de çözmüşsün bebeniBizimki de tam tersi üstten bir çıkartıyor sanırsın kocaman insan çıkartmış o gazı alttan çıkartmamız çok dert bizde de şöyle oluyor. Eğer emerken huzursuzsa ve emdiği süt agzindan taşıyorsa üstten gazı var demektir kaldırıyorum hemen pat pat gazı çıkıyor devam ediyoruz eğer memeden çıkıyor ağlıyor geri geliyor aynı zamanda da bisiklet surer gibi ayakları cirpistiriyorsa alttan gazı var demektir emiyor cık cık gibi tiz bir ses geliyorsa yutkunma azsa ve memeden çıkıp tekrar alıp huzursuzlaniyorsa orada süt azalmis diğer memeden devam etmem lazım demek eğer düzgünce emip lakır lukur içip gözleri kayiyorsa bu benzersiz lezzete asla hayır diyemiyorum demektir
Kız rüyamda seni gördüm gerçek adını soruyordum gülümser diyordun ben de aa nickinle benziyormuş diyordumAy kızlar dün etleri hallet duş al çık filan derken otele gelmemiz saat gece 1i buldu. Bi güzel yerleştirdim eşyaları filan ama nasıl sıcak ev. Personeli aradık klimalar çalışmıyor uğraştılar merkezi sistemden geliyormuş teknik personel 12 ye kadar hizmet veriyormuş boncuk boncuk ter atıyoruz oda verdiler oraya geçtik bu arada saat oldu 3 buçuk. O saate kadar full uyudu oğlum hiç eziyetsiz. Zaten bayram sabahı 6 da kalkmışım aşırı uykusuzum başıma ağrı çıktı saat olmuş ben yatana kadar 4. Bi uyandım 4:40 ağlıyor sonrada hiç uyumadı uyutmadı hala sersem gibiyim. Çok mükemmel bi başlangıç oldu yani Allah hayır etsin neyse bugün esas tuttuğumuz yere döncez ama otellerde önce klimaya bakın burnumdan getirdi
Benim de dün kafasından sevdiler eve gelince bi endişe hali oldu ya bişey olduysa diye ellerinin ayarı yok neticede çok bastırmış da olabilirler , bişey olsa anlardık dimiEvet evet geçen içine çökmüş gibi geldi netten biraz baktım darbe alması lazım diyor da çocuk bunlar belli olmaz Dr kontrollu bastırır da çocuklar nasıl olsa içine göçüyor diye iyice bastirirsa diye korktum bebisler susuz kalınca içine çokermis
Yok yok merak etme biz de iki gün önce duşa sokunca fark ettim içine çökmüş gibi ödüm koptu hemen netten falan baktım büyük bir darbe gelmesi gerekiyormus çökmesi için. Dr da zaten susuz kaldiklari için oluyor. Emzirince duzeldigini görebilirsin demiştiBenim de dün kafasından sevdiler eve gelince bi endişe hali oldu ya bişey olduysa diye ellerinin ayarı yok neticede çok bastırmış da olabilirler , bişey olsa anlardık dimi
Biberon asla almiyor kasikla vermemiz gerekiyo o da cok uzun suruyoSütünü sağıp dolaba koy canım iki sefer eşin versin mesela sen de o sürede deliksiz uyursun sonra sen emzirirsin eşin uyur öyle öyle dinlenirsiniz.