2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Genelde yapiyor benim kizim, hatta bazen agzindan burnundan geliyor sut eger nefesi kesilir gibi olursa hemen cevirip sirtina vuruyorum duzeliyor. Belki sut tazyiklidir ya da cok dolmustur memeniz bi anda agzi dolmustur daha yutma refleksleri tam oturmadigi icin olabilir normal demisti bana doktorum

Kızlar hepatit 2. Doz aşısını oldu bugub bebeğim . Banyo yaptırsam sıkıntı olur mu?

Çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz da kendiliğinden kapanır sen olumlu düşün ki sütün etkilenmesin

Çok Geçmiş olsun inşallah kapanır.

İnşallah kapanir canım sen güçlü bir annesin sakın aglayip üzme kendini biz olumluya yoralim bebeğine de kızına da yansimasin senin uzuntun. Dualarım seninle

İnşallah kapanır canım sen canını sıkma

Çok geçmiş olsun cnm inşallah kendiliğinden kapanir
C Chen31
Kızlar Allah razı olsun amin inşallah kendiliğinden kapanır. Tamam biraz hızlı nefes alıyordu farkettim ama o ihtimali de düşünmemiştim yani yenidoğan olduğundandır filan demiştim. Bu arada ASD kalpte delik işte kapanmıyor. Her bebek öyle doğuyor doğumda ilk soluğunu alınca o kapak kapanıyor. Benim çocuklarda kapanmıyor delircem. Aynı şeyleri yaşamak çok yoruyor

Noldu canım ben kaçırdım mı bi sorun mu var bebekte

Of göz çapağı için ne yaptınız kızlar.. Damla mı kullandınız
Benim kızımda da çapak oldu hatta enfeksiyon gibi sarı saŕi akti.Geçen babası öptü bitirdi kızı nasıl bi ama annesi bile kızı yedi sandım diyor.Video yapmıştım
Sanki dilim bağlandı öpme o kadar diyemedim.Kendime kızdım sonra zaten prematüre bebek.Bugün göz doktoruna da gittik.Damla yazdı koruyucu olandan adı Netira sabah öğle akşam her iki göze 1 er damla damlatmaya başladım

Evet benimkinde sorun yok canım

Kocama tavır yapacağım kızlar madem o anlamıyor demekki kocam anlatamıyor bıktım ya profil resmi yapmış bide ben kıyamıyorum resmini çekmeye

Kızlar bebeğim temassız uyumuyor.. uyurken bile eliyle çevreyi yokluyor gözleri kapalı birde beni veya eşimi hissetsin tenine dokunsun uykuya devam ediyo yok böyle bir şey ya bunu yaşayan var mı neden yapar boyle

Off ya benim de eşim çok öpüyor ondan oldu kesin. Netira kullansam bir şey olur mu ki acaba herkes aynı damladan bahsetmiş. Bizim gözünde sulanma ve çapak var tek gözde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…