• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kiraz çekirdeginin ısısını nasıl ayarliyorsun canım. Çok sıcak olacak diye korkuyorum çok ılık yapıyorum bu sefer de hemen soğuyor
Sıcağa yakın yapıyorum elimle bebeğin tenini kontrol ediyorum sürekli sıcak oluyorsa kaldırıyorum havalanıyor tekrar koyuyorum tam soğumadan

Bugün kızımın ameliyat sonrası ikinci kontrolü vardı kalpten götürmesek te olurdu ama hem bi son durumu merak etmiştim hemde oğlumu da muayene ettireyim dedim. Kızlar biz başa döndük oğlumda da ASD çıktı. Şuan 5 mm kapanma ihtimali var eğer kapanmazsa anjiyo şansı da var. Yine buna şükür ama hakikaten çok kötüyüm ağlamaktan içim çıktı sinirlerim bozuldu
Çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz da kendiliğinden kapanır sen olumlu düşün ki sütün etkilenmesin

Bugün kızımın ameliyat sonrası ikinci kontrolü vardı kalpten götürmesek te olurdu ama hem bi son durumu merak etmiştim hemde oğlumu da muayene ettireyim dedim. Kızlar biz başa döndük oğlumda da ASD çıktı. Şuan 5 mm kapanma ihtimali var eğer kapanmazsa anjiyo şansı da var. Yine buna şükür ama hakikaten çok kötüyüm ağlamaktan içim çıktı sinirlerim bozuldu
Çok Geçmiş olsun inşallah kapanır.

Geçmiş olsun canım benim üzülme çoğu bebekte kendiliğinden kapanıyor ilerde benim kuzenimde de vardı kapandı sen kızında da aynı şeyi yaşadığın için ekstra telaşlanman çok normal ama pozitif ol lütfen🙏🏻

Evet canım ilk ay hep 30 çıkardı ikisinden. Zamanla arttı işte. 30 cc az değil mi mama olarak? Benim kız emzirme üstüne 90 içiyor bazen. Doktor 30 mu ver dedi?

Çok geçmiş olsun canım hastalığı bilmiyorum ama inşallah kolaylıkla atlatırsınız

Eşim yan döndürüyor sırtını yıkamak için yüz üstü koymadık sanki duramaz kayar gibi ama yan koyunca iş görüyor

El ele için şey demek istedim 1 e de bassam 2 ye de hep 5 modunda çalışıyor çok hızlı yani çok sallanıyor neden acaba, senin yavaş sallanıyor mu

Benimki de emerken kendisi gaz çıkarıyor bazen ama süt gelmedi ağzından hiç o an ağzı doludur ondandır, seninki biriktirip yutuyor bence, her çekişte yutkunma sesi duyuyor musun?
Evet bana da hızlı geliyor 1, anladım demek istediğini ama 5te çalıştırmamistim 5 daha da hızlidir diye düşünüyordum. Kumandasını bulayım da deneyip yazayım.
Kendim de yan çevirip tek elle yapabilirim sanki dimi?
Duyuyorum aslında Luk Luk ses geliyor. Gaz çıkartırken bir anda sütü de çıkarttı mideden geldi sanki. Bir önceki ağızdan diye düşündüm ben de azdı ama bugün çok geldi. Sonra damlasini verip tekrar emzirmek istedim. Emmek istemedi oyalandi fazla mı çekti acaba en başta

İnşallah kapanir canım🙏🏻 sen güçlü bir annesin sakın aglayip üzme kendini biz olumluya yoralim bebeğine de kızına da yansimasin senin uzuntun. Dualarım seninle 🙏🏻🌸

İnşallah kapanır canım sen canını sıkma 😔

Çok geçmiş olsun cnm inşallah kendiliğinden kapanir🙏

Evet bana da hızlı geliyor 1, anladım demek istediğini ama 5te çalıştırmamistim 5 daha da hızlidir diye düşünüyordum. Kumandasını bulayım da deneyip yazayım.
Kendim de yan çevirip tek elle yapabilirim sanki dimi?
Duyuyorum aslında Luk Luk ses geliyor. Gaz çıkartırken bir anda sütü de çıkarttı mideden geldi sanki. Bir önceki ağızdan diye düşündüm ben de azdı ama bugün çok geldi. Sonra damlasini verip tekrar emzirmek istedim. Emmek istemedi oyalandi fazla mı çekti acaba en başta
Tamam canım dene bakalım sırf hızlı diye koyamıyorum sallanmayınca da durmuyor kucak istiyor 🥲

Eşim çeviriyor kendisi ben biraz daha korkağım o konuda elimden kayıp gidecek diye korktuğum için ben yapamazdım ama sen de cesursan yaparsın 😀

Normalde gaz çıkarırlarken kusuyorlar ya o zaman bu da gaz çıkarma olduğu için kusmuştur, karnı tok diye de emmek istememiştir, bir sorun olduğunu sanmıyorum 🌸

Kızlar dün emdikten sonra ağzından kendi gaz çıkarttı memedeyken az bir şey süt geldi normal karşıladım ama az önce emerken yine kendi kendine ağzından gaz çıkarttı ve epeyi süt geldi bu sefer ağız dolusu gibi normal bir durum mu bu
Tazyikli olduğu için yapıyor canım benimkide yapıyor malesef

Back
X