- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 218
Ama mamadan sonra demiş, anne sütünden sonra önerilmiyor diye biliyorumAyyy mükemmel bi habergolden-snitch

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama mamadan sonra demiş, anne sütünden sonra önerilmiyor diye biliyorumAyyy mükemmel bi habergolden-snitch
Çok çok hızlı gelmedi bana 1, hatta bugün 2de calisti agirlastikca daha yavasliyormus bu arada kaça ayarlarsan ayarlaTamam canım dene bakalım sırf hızlı diye koyamıyorum sallanmayınca da durmuyor kucak istiyor
Eşim çeviriyor kendisi ben biraz daha korkağım o konuda elimden kayıp gidecek diye korktuğum için ben yapamazdım ama sen de cesursan yaparsın
Normalde gaz çıkarırlarken kusuyorlar ya o zaman bu da gaz çıkarma olduğu için kusmuştur, karnı tok diye de emmek istememiştir, bir sorun olduğunu sanmıyorum![]()
Hiç yapmazdı ikidir yapınca endişelendimTazyikli olduğu için yapıyor canım benimkide yapıyor malesef
Evet onu görmüştüm ben de airfryerda isitiyorum 2 dkda çok sıcak oluyor zatenKimisi mikrodalgada isitiyormus bir yerde gördüm 1 dk miydi neydi
Normalde genzine kaçardı oksururdu cikartirdi bugün gazla birlikte kusunca endişelendim. Göğsüm epeyi doluydu tazyikten olabilir evet gaz da çıkınca ikisi birleşti demek kiGenelde yapiyor benim kizim, hatta bazen agzindan burnundan geliyor sut eger nefesi kesilir gibi olursa hemen cevirip sirtina vuruyorum duzeliyor. Belki sut tazyiklidir ya da cok dolmustur memeniz bi anda agzi dolmustur daha yutma refleksleri tam oturmadigi icin olabilir normal demisti bana doktorum
Sen sakin ol 2 yavrukusun da sana ihtiyacı var tüm süreci olumlu düşünelim inşallah kapanacak@Chen31
Kızlar Allah razı olsun amin inşallah kendiliğinden kapanır. Tamam biraz hızlı nefes alıyordu farkettim ama o ihtimali de düşünmemiştim yani yenidoğan olduğundandır filan demiştim. Bu arada ASD kalpte delik işte kapanmıyor. Her bebek öyle doğuyor doğumda ilk soluğunu alınca o kapak kapanıyor. Benim çocuklarda kapanmıyor delircem. Aynı şeyleri yaşamak çok yoruyor
Allah sana sabır versin. Aslında onların akıl edip paylaşmaması gerekir eski topraklar daha dikkatli olurdu genelde paylasılmasını istemezlerdi seninki elden ayrı vallaHala direkt yüzünü paylaşıyor o kadar uyarıyoruz, ne yapacam kızlar
Teşekkür ederim canımGece 12 de başlıyoruz meme +60 cc, 2.5 saat sonra sadece meme sonraki beslenmelerde meme+30cc
Sabah uyanınca meme+60cc
Uyuma saatine göre sağım yapıyorum emdikten sonra uyuyor ben de 1 saat uyuyorum gündüz sonra kalkınca sağım ama tek memeden diğerinden de uyanınca emziriyorum sonra yatınca 2 saat bekleyip diğerini Sağıyorum.
Yarım saat bir meme yarım saat de diğer memeyi Sağıyorum bazen 20 dk oluyor.
Milk tea aldım bakayım etkisi olur Artarsa sen de al
Yalnız sütüm yeni yeni artıyor öncesinde hep 60 cc verdim 30 asla yeterli gelmedi bize. Şuan 16 günlük ve 4kg her bebeğin ihtiyacı aynı cc olmayabilir.
Doktor 30 demişti canım evet ama zaten onu bile zorla bitiriyorduk bugün senin mesajı okuduktan sonra 60 hazırladım mamayı, 45’ini içtiEvet canım ilk ay hep 30 çıkardı ikisinden. Zamanla arttı işte. 30 cc az değil mi mama olarak? Benim kız emzirme üstüne 90 içiyor bazen. Doktor 30 mu ver dedi?
Çok geçmiş olsun canım hastalığı bilmiyorum ama inşallah kolaylıkla atlatırsınız
Eşim yan döndürüyor sırtını yıkamak için yüz üstü koymadık sanki duramaz kayar gibi ama yan koyunca iş görüyor
El ele için şey demek istedim 1 e de bassam 2 ye de hep 5 modunda çalışıyor çok hızlı yani çok sallanıyor neden acaba, senin yavaş sallanıyor mu
Benimki de emerken kendisi gaz çıkarıyor bazen ama süt gelmedi ağzından hiç o an ağzı doludur ondandır, seninki biriktirip yutuyor bence, her çekişte yutkunma sesi duyuyor musun?
2 2berna12 canım benim bebeğim aç kalmış düşüşe geçen sarılığı tekrar yükseldi mama vermekten çekinme bol bol besle kusana kadar yedir riski atlatınca kesersin mamayı sütün varsa
Kimisi mikrodalgada isitiyormus bir yerde gördüm 1 dk miydi neydi
Bende çekirdek vardı ben kendim bir keseye koydum ama sıcaklık ayarını korktuğum icin tam bilemiyordum. Bilek olayını deniyim ben de canım teşekkür ederimgolden-snitch bende de var canım bel kemeri şeklinde olanı, kutusunda da yazıyo mikrodalgada ısıtın diye. Çekirdekli torbasını ısıtıp geri kemerin içine koyuyorum. Mama sıcaklığı ayarlar gibi torbayı bileğime koyuyorum bileğimi yakmayacak sıcaklıktaysa koyuyorum bebişin göbeğine
Aynen aynen bir de sürekli ben o zaman başka yerdeydim diyorHarbiden nerden nereye adam nasıl saf ayağına yatıyor ama![]()
İnşallah yenidogan oldugu içindir canım kapanıp düzelecek allahın izni ile genelde her bebekte oluyor ama düzenli takiple kapandıgını duyarsın inşallah kızında yaşadıgın için korkularını çok iyi anlıyorumKalbinde delik çıktı canım kızımdaki gibi
Teşekkürler cnm. 10 damla verdim Bn. Bakalım rahatlatacak mi??Günde 3 kez 7 damla veriyorum ben
Bize doktor görüp yazdı.Off ya benim de eşim çok öpüyor ondan oldu kesin. Netira kullansam bir şey olur mu ki acaba herkes aynı damladan bahsetmiş. Bizim gözünde sulanma ve çapak var tek gözde