2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kiraz çekirdeginin ısısını nasıl ayarliyorsun canım. Çok sıcak olacak diye korkuyorum çok ılık yapıyorum bu sefer de hemen soğuyor
Sıcağa yakın yapıyorum elimle bebeğin tenini kontrol ediyorum sürekli sıcak oluyorsa kaldırıyorum havalanıyor tekrar koyuyorum tam soğumadan

Çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz da kendiliğinden kapanır sen olumlu düşün ki sütün etkilenmesin

Çok Geçmiş olsun inşallah kapanır.

Geçmiş olsun canım benim üzülme çoğu bebekte kendiliğinden kapanıyor ilerde benim kuzenimde de vardı kapandı sen kızında da aynı şeyi yaşadığın için ekstra telaşlanman çok normal ama pozitif ol lütfen

Evet bana da hızlı geliyor 1, anladım demek istediğini ama 5te çalıştırmamistim 5 daha da hızlidir diye düşünüyordum. Kumandasını bulayım da deneyip yazayım.
Kendim de yan çevirip tek elle yapabilirim sanki dimi?
Duyuyorum aslında Luk Luk ses geliyor. Gaz çıkartırken bir anda sütü de çıkarttı mideden geldi sanki. Bir önceki ağızdan diye düşündüm ben de azdı ama bugün çok geldi. Sonra damlasini verip tekrar emzirmek istedim. Emmek istemedi oyalandi fazla mı çekti acaba en başta

İnşallah kapanir canım sen güçlü bir annesin sakın aglayip üzme kendini biz olumluya yoralim bebeğine de kızına da yansimasin senin uzuntun. Dualarım seninle

İnşallah kapanır canım sen canını sıkma

Çok geçmiş olsun cnm inşallah kendiliğinden kapanir

Tamam canım dene bakalım sırf hızlı diye koyamıyorum sallanmayınca da durmuyor kucak istiyor

Eşim çeviriyor kendisi ben biraz daha korkağım o konuda elimden kayıp gidecek diye korktuğum için ben yapamazdım ama sen de cesursan yaparsın

Normalde gaz çıkarırlarken kusuyorlar ya o zaman bu da gaz çıkarma olduğu için kusmuştur, karnı tok diye de emmek istememiştir, bir sorun olduğunu sanmıyorum

Tazyikli olduğu için yapıyor canım benimkide yapıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…