2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Çok çok hızlı gelmedi bana 1, hatta bugün 2de calisti agirlastikca daha yavasliyormus bu arada kaça ayarlarsan ayarla
Ay bugün banyo yaptıralım dedik eşim çok stres oluyor köpüklü olunca kayıyor elinden banyo bittiğinde biz de terden sırılsıklam olduk

Normalde genzine kaçardı oksururdu cikartirdi bugün gazla birlikte kusunca endişelendim. Göğsüm epeyi doluydu tazyikten olabilir evet gaz da çıkınca ikisi birleşti demek ki

Sen sakin ol 2 yavrukusun da sana ihtiyacı var tüm süreci olumlu düşünelim inşallah kapanacak

Teşekkür ederim canım

Doktor 30 demişti canım evet ama zaten onu bile zorla bitiriyorduk bugün senin mesajı okuduktan sonra 60 hazırladım mamayı, 45’ini içti

Biz bu grupta kızlar 2 saate bir verdi ben dahil çok şükür atlattik inşallah senin bebiste atlatır O ozgeeeee1 onun bebisininde uzun sürdü sariligi
2 2berna12 canım benim bebeğim aç kalmış düşüşe geçen sarılığı tekrar yükseldi mama vermekten çekinme bol bol besle kusana kadar yedir riski atlatınca kesersin mamayı sütün varsa

Kimisi mikrodalgada isitiyormus bir yerde gördüm 1 dk miydi neydi
golden-snitch bende de var canım bel kemeri şeklinde olanı, kutusunda da yazıyo mikrodalgada ısıtın diye. Çekirdekli torbasını ısıtıp geri kemerin içine koyuyorum. Mama sıcaklığı ayarlar gibi torbayı bileğime koyuyorum bileğimi yakmayacak sıcaklıktaysa koyuyorum bebişin göbeğine

Bende çekirdek vardı ben kendim bir keseye koydum ama sıcaklık ayarını korktuğum icin tam bilemiyordum. Bilek olayını deniyim ben de canım teşekkür ederim

Kalbinde delik çıktı canım kızımdaki gibi
İnşallah yenidogan oldugu içindir canım kapanıp düzelecek allahın izni ile genelde her bebekte oluyor ama düzenli takiple kapandıgını duyarsın inşallah kızında yaşadıgın için korkularını çok iyi anlıyorum

Off ya benim de eşim çok öpüyor ondan oldu kesin. Netira kullansam bir şey olur mu ki acaba herkes aynı damladan bahsetmiş. Bizim gözünde sulanma ve çapak var tek gözde
Bize doktor görüp yazdı.
Bilmiyorum ki zararı olmaz ama gene de doktora gösterip kullanmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…