2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Maşallah canım ben banyoya girdim eşime verip 10 dak çıktım çocugun gözünden yaşlar gelmiş

@ medusaa sana yazdım cnm
Kuzum 2 hafta once bende o haldeydim.belki yarinda oyle olurum.ama motivasyon lazim bize...iyi dusunelim iyi olsun...az stres olunca bi durumu kontrol altina alip yonetmek kolaylasiyor sanki...o yuzden iyi olalim...herkes de bize iyi olsun..ayagini denk alsin(kocalar, kayinvdeler)

Kızlar bizim bebek emmeyi bırakır bırakmaz kusuyo içtiğini reflü müdür

Canim foruma girmemistim simdi gordum.cok gecmis olsun ama ben inaniyorum gececek...burda goldenin hamile iken yasadigi durum ve hepimizin onun bebiki ile ilgili olumlu hissettigi gibi...ben hissediyorum inaniyorum ve diliyorum kendiliginden kapanacak

Kız
Allah sana sabır versin. Aslında onların akıl edip paylaşmaması gerekir eski topraklar daha dikkatli olurdu genelde paylasılmasını istemezlerdi seninki elden ayrı valla
Kız hiç sorma ya
Telefonu gizlice al çektiklerini sil yada sosyal medyasını patlat bence hakketti
ah keşke öyle bir kişi olsam, surat yapıyorum hala anlamıyor bıktım ya ben kucağıma almaya kıyamıyorum o paylaşıyor ya
Aynen doğru yöntem kocana tavır almak artık hani bu nazar degdireceklere gizlemişti birde profil yapmış şaka gibi kadin
Birde diyor 70 kişiyi gizledim, gitmiş pp yapmış

Amin canım Allah razı olsun inşallah kendiliğinden kapansın yeniden aynı şeyleri yaşamayım. travması gerçekten hala geçmedi bende düne kadar rüyalarıma giriyordu hala. Çok zor bi durum

Kızlar oğlumun ağlamasıyla uyandım ateşi vardı 37.9 olmuş hemen suya soktuk calpol verdim 37.6 şuan. Calpol anca etki eder onu bekliyorum nöbetteyim. Acile de götürmek istemiyorum kızımı bir kere böyle götürmüştüm mahvettiler ağlamaktan sesi değişti çocuğun. Ama içimde rahat etmedi 112 yi aradık ordaki doktorla görüştüm anlattım soğuk uygulama calpol filan iyi yapmışsın ateşi de iyi düşer o daha filan dedi. Sabahı yapsak direk kendi doktorumuza götürcem

Oyy geçmiş olsun cnm. Evet iyi yapmışsın, bebeği soy çok kalın giydirme, sürekli kontrol et, bir de bolbol emzir cnm anne sütü onu hemen iyileştirir.

Oyy geçmiş olsun cnm. Evet iyi yapmışsın, bebeği soy çok kalın giydirme, sürekli kontrol et, bir de bolbol emzir cnm anne sütü onu hemen iyileştirir.
Emmiyoki ateş 37 ye düştü şimdi gene 37.3 calpolu 3 te verdim saat daha 6-6 buçukta verebilirim tekrar ozamana kadar ateş tekrar yükselmez daha fazla inşallah. Calpol da nasıl yükselmeyi durdurmadı anlamadım

Emmiyoki ateş 37 ye düştü şimdi gene 37.3 calpolu 3 te verdim saat daha 6-6 buçukta verebilirim tekrar ozamana kadar ateş tekrar yükselmez daha fazla inşallah. Calpol da nasıl yükselmeyi durdurmadı anlamadım
İnşallah yükselmez cnm, calpol bazen zor etki edebiliyor. Aklıma da başka bir şey gelmiyor inşallah sabaha bir şeyi kalmaz

İnşallah yükselmez cnm, calpol bazen zor etki edebiliyor. Aklıma da başka bir şey gelmiyor inşallah sabaha bir şeyi kalmaz
Amin canım inşallah sabaha kadar yükselmese sabah direk doktorunu arayıp götürcem ama ozamana kadar ateşi stabil tutmam lazım 1 de yattım 3 ten beri de nöbetteyim tam biraz uyuyayım dedim tekrar yükseliyor ateş kaldım öyle napcam bilmiyom biraz daha yükselirse tekrar suya sokarım artık

Lenf bezlerine soğuk ıslak bez koy alnı koltuk altı kasiklari sakın göğsüne koyma bebegin

Nasılsın canım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…