Kuzum 2 hafta once bende o haldeydim.belki yarinda oyle olurum.ama motivasyon lazim bize...iyi dusunelim iyi olsun...az stres olunca bi durumu kontrol altina alip yonetmek kolaylasiyor sanki...o yuzden iyi olalim...herkes de bize iyi olsun..ayagini denk alsin(kocalar, kayinvdeler)
Kiz basimiza is gelmeyecegini bilsek, şurda o cadinin hesabini bi guzel paylasirdin.. hepimiz el birligi sikayet eder sosyal medya hesabini patlatirdik ne guzel, hayaller ..hayatlar...
@Chen31
Kızlar Allah razı olsun amin inşallah kendiliğinden kapanır. Tamam biraz hızlı nefes alıyordu farkettim ama o ihtimali de düşünmemiştim yani yenidoğan olduğundandır filan demiştim. Bu arada ASD kalpte delik işte kapanmıyor. Her bebek öyle doğuyor doğumda ilk soluğunu alınca o kapak kapanıyor. Benim çocuklarda kapanmıyor delircem. Aynı şeyleri yaşamak çok yoruyor
Canim foruma girmemistim simdi gordum.cok gecmis olsun ama ben inaniyorum gececek...burda goldenin hamile iken yasadigi durum ve hepimizin onun bebiki ile ilgili olumlu hissettigi gibi...ben hissediyorum inaniyorum ve diliyorum kendiliginden kapanacak
Allah sana sabır versin. Aslında onların akıl edip paylaşmaması gerekir eski topraklar daha dikkatli olurdu genelde paylasılmasını istemezlerdi seninki elden ayrı valla
Canim foruma girmemistim simdi gordum.cok gecmis olsun ama ben inaniyorum gececek...burda goldenin hamile iken yasadigi durum ve hepimizin onun bebiki ile ilgili olumlu hissettigi gibi...ben hissediyorum inaniyorum ve diliyorum kendiliginden kapanacak
Amin canım Allah razı olsun inşallah kendiliğinden kapansın yeniden aynı şeyleri yaşamayım. travması gerçekten hala geçmedi bende düne kadar rüyalarıma giriyordu hala. Çok zor bi durum
Kızlar oğlumun ağlamasıyla uyandım ateşi vardı 37.9 olmuş hemen suya soktuk calpol verdim 37.6 şuan. Calpol anca etki eder onu bekliyorum nöbetteyim. Acile de götürmek istemiyorum kızımı bir kere böyle götürmüştüm mahvettiler ağlamaktan sesi değişti çocuğun. Ama içimde rahat etmedi 112 yi aradık ordaki doktorla görüştüm anlattım soğuk uygulama calpol filan iyi yapmışsın ateşi de iyi düşer o daha filan dedi. Sabahı yapsak direk kendi doktorumuza götürcem
Kızlar oğlumun ağlamasıyla uyandım ateşi vardı 37.9 olmuş hemen suya soktuk calpol verdim 37.6 şuan. Calpol anca etki eder onu bekliyorum nöbetteyim. Acile de götürmek istemiyorum kızımı bir kere böyle götürmüştüm mahvettiler ağlamaktan sesi değişti çocuğun. Ama içimde rahat etmedi 112 yi aradık ordaki doktorla görüştüm anlattım soğuk uygulama calpol filan iyi yapmışsın ateşi de iyi düşer o daha filan dedi. Sabahı yapsak direk kendi doktorumuza götürcem
Emmiyoki ateş 37 ye düştü şimdi gene 37.3 calpolu 3 te verdim saat daha 6-6 buçukta verebilirim tekrar ozamana kadar ateş tekrar yükselmez daha fazla inşallah. Calpol da nasıl yükselmeyi durdurmadı anlamadım
Emmiyoki ateş 37 ye düştü şimdi gene 37.3 calpolu 3 te verdim saat daha 6-6 buçukta verebilirim tekrar ozamana kadar ateş tekrar yükselmez daha fazla inşallah. Calpol da nasıl yükselmeyi durdurmadı anlamadım
Amin canım inşallah sabaha kadar yükselmese sabah direk doktorunu arayıp götürcem ama ozamana kadar ateşi stabil tutmam lazım 1 de yattım 3 ten beri de nöbetteyim tam biraz uyuyayım dedim tekrar yükseliyor ateş kaldım öyle napcam bilmiyom biraz daha yükselirse tekrar suya sokarım artık
Amin canım inşallah sabaha kadar yükselmese sabah direk doktorunu arayıp götürcem ama ozamana kadar ateşi stabil tutmam lazım 1 de yattım 3 ten beri de nöbetteyim tam biraz uyuyayım dedim tekrar yükseliyor ateş kaldım öyle napcam bilmiyom biraz daha yükselirse tekrar suya sokarım artık