Tecrübeli anneler?Ben bu gecede gelmezse yarın sabah sezaryene giriyorum artık 40. Haftada artık risk artacak dedi doktor. Gram sancı ve açılma yok çatı muayenesi açılma kontrolüde hiç tetiklemedi. Olmuyosa böylesi daha hayırlısıymış demek ki normal istemiştim ama zorlamanın anlamı yok yoksa bizim oğlan direk askere başlayacaksize sorum yarın sezaryana giricem bestlak damla ve malt içecek aldım bugün mü içmeliyim yoksa yarın doğumdan sonra mı içmeliyim?
Çok geçmiş olsun canım , çok dikkat etmek gerekiyor. Eskisi gibi değil artık , ortalıkta çok fazla mikrop var . Bebekler hemen hasta oluyor . Gelene gelme diyemiyorsun işte , aslında 40 ı çıkana kadar gidilmese çok iyi olur .Kızlar ya Nil kızın ateşi çıktı38 derece. Doktor ateş düşürücü verdi bir de kan aldılar 5 tüp valla ağla ağla bir hal oldum, normalde yataktan kendim kalkamıyordum eşim götürdü kan almaya uzun süre gelmediler merak ettim valla bi güç geldi kalktım gittim. Dua edin de ciddi bir şey çıkmasın.
Hastaneye çok ziyaretçi geldi arkadaşlar çoluk çocuk cümbür cemaat, keşke kabul etmeseydik diye eşimle de tartıştıkel kadar bebe enfeksiyon kapmamıştır inşallah
İnşallah önemli bir şey yoktur kuzum kimse öpmediyse enfeksiyon kapmaz eger dogum sırasında felan kapmadıysa. Yenidoganlarda ateş yükselmesi aç kaldıgı zamanda olur canım sütün yeterince geliyor mu gelmiyorsa mama ver benim görüöcemin bebegininde ateşi çıkmıştı doktor aç kalmış demiş inşallah seninkide öyledir başka bir sorun yokturKızlar ya Nil kızın ateşi çıktı38 derece. Doktor ateş düşürücü verdi bir de kan aldılar 5 tüp valla ağla ağla bir hal oldum, normalde yataktan kendim kalkamıyordum eşim götürdü kan almaya uzun süre gelmediler merak ettim valla bi güç geldi kalktım gittim. Dua edin de ciddi bir şey çıkmasın.
Hastaneye çok ziyaretçi geldi arkadaşlar çoluk çocuk cümbür cemaat, keşke kabul etmeseydik diye eşimle de tartıştıkel kadar bebe enfeksiyon kapmamıştır inşallah
İkimizin Satlari çok yakindiiiBennnn bel ağrılarım iyice arttı artık nasıl son haftaya kadar duruyor insanlar ya çok zor cidden yatakta dönerken eşimi tutup dönüyorum oturup ağlayasım geliyor çocuk da yolunu şaşırmış gibi ittirdikçe yukarı ittiriyor kendini
Çok geçmiş olsun tatlimm ,bizimde cok kalabalik 4 görümcem var nasil olcak hastaneye gelecek hepsi Allahim korusun yavrularimiziKızlar ya Nil kızın ateşi çıktı38 derece. Doktor ateş düşürücü verdi bir de kan aldılar 5 tüp valla ağla ağla bir hal oldum, normalde yataktan kendim kalkamıyordum eşim götürdü kan almaya uzun süre gelmediler merak ettim valla bi güç geldi kalktım gittim. Dua edin de ciddi bir şey çıkmasın.
O icecekler ne içindi canimBen bu gecede gelmezse yarın sabah sezaryene giriyorum artık 40. Haftada artık risk artacak dedi doktor. Gram sancı ve açılma yok çatı muayenesi açılma kontrolüde hiç tetiklemedi. Olmuyosa böylesi daha hayırlısıymış demek ki normal istemiştim ama zorlamanın anlamı yok yoksa bizim oğlan direk askere başlayacaksize sorum yarın sezaryana giricem bestlak damla ve malt içecek aldım bugün mü içmeliyim yoksa yarın doğumdan sonra mı içmeliyim?
O yarın 39+0 ben 38+6 oluyorum canım 1 güncük var
O zaman bu hafta hepimizin haftası diyelim hadiBenimki 1 gün öndeydi sanırım . Ama benimkiler en erken 40 da doğdu , begonya nın 39 da doğmuş kızlarıo yüzden ondan bir atak bekliyorum
Ben de squat yaptım açma germe yaptım hurma suyu içtimBiraz topta zıplayayım bir umut gelir suyum
Damlayı doğumdan sonra mı kullandın öncesinde mi başladın canımO meşhur hoşaftan içtim ve bestlak damla kullandım etkisi olmuştur onların daevet cildim hassas bir de çok emilince illa ki oluyor demek ki inşallah ilerlemez
Evet bu hafta hepimizin son haftası , inşallah hayırlısıyla hepimiz güzelce doğururuzO zaman bu hafta hepimizin haftası diyelim hadi
Canım çok geçmiş olsun, çabucak iyileşsin inşallah yavrukusun, dualarım sizinleKızlar ya Nil kızın ateşi çıktı38 derece. Doktor ateş düşürücü verdi bir de kan aldılar 5 tüp valla ağla ağla bir hal oldum, normalde yataktan kendim kalkamıyordum eşim götürdü kan almaya uzun süre gelmediler merak ettim valla bi güç geldi kalktım gittim. Dua edin de ciddi bir şey çıkmasın.
Süt olması içinO icecekler ne içindi canim
Kızlar hala ara ara bacağıma doğru vuran sancılar ve bel ağrılarım var başına böyle bişey gelen yok muKızlar demin belimden bacağıma üç defa ard arda sancı girdi yürüyemedim dikelemedim sanki elektrik verdiler bana. Şimdi uzandım biraz daha iyiyim ama arada bacağıma vuruyor agrı neden olabilir
Evettt 2 gün vardı sanırım kızım benim deİkimizin Satlari çok yakindiiiAcaba hangimiz önce dogurcak senin neyin olacaktı benim oğlum
Hadi ya benım doktorum amelıyattan cıkar cıkmaz korse takabilirsin dedi
Bende takmak istiyorum da bir videoda rahim sarkması olmasın diye önermiyorum diyordu bir doktor . Ondan korktum . Çok sıkmadan mı yakmak lazım acaba ? Neden doktorlar aynı görüşte değil acaba
Çok geçmiş olsun canım, inşallah Allahın izniyle bişey olmamıştır. Hastaneye gelenler ayrı dert, çocuğunu getirenler ayrı dert bide bebeğin dibine dibine giriyorlarya çıldırmalık. Ben hastaneye odaya biri geldiği zaman gelenler direk anlayacak şekilde bebeği üstünü tülbentle örttüm. Birazda anlasınlar bazı şeylerin doğrusunu ben kötü olayım dedim.Kızlar ya Nil kızın ateşi çıktı38 derece. Doktor ateş düşürücü verdi bir de kan aldılar 5 tüp valla ağla ağla bir hal oldum, normalde yataktan kendim kalkamıyordum eşim götürdü kan almaya uzun süre gelmediler merak ettim valla bi güç geldi kalktım gittim. Dua edin de ciddi bir şey çıkmasın.
Canımm vallahi doğrusunu bilmiyorum ben doğumdan sonra sütüm gelmeyince direk eşimi eczaneye gönderdim öyle kullandım.Ben bu gecede gelmezse yarın sabah sezaryene giriyorum artık 40. Haftada artık risk artacak dedi doktor. Gram sancı ve açılma yok çatı muayenesi açılma kontrolüde hiç tetiklemedi. Olmuyosa böylesi daha hayırlısıymış demek ki normal istemiştim ama zorlamanın anlamı yok yoksa bizim oğlan direk askere başlayacaksize sorum yarın sezaryana giricem bestlak damla ve malt içecek aldım bugün mü içmeliyim yoksa yarın doğumdan sonra mı içmeliyim?