2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Ya yuh artık gerçekten oha ya karnın burnunda bir ora bir ora şehir şehir mi gezeceksin sırf kaynananın keyfi için. Sakın gitme bırak eşin gitsin nereye gidiyorsa gitsin o, abin de var mis gibi kimseye de muhtaç değilsin çok şükür 🙏🏻 eşini yolla boşver kafan da rahat eder 🤣🤣🤣
Aynen öyle bir de zaten ayrı misafir odaları yok yoruldum uzanayım desem eşi felan oluyor görümcemin her şeyi geçtim bebeğin suyu sınırda her an bir şey olsa ordan nasıl yetişebilirim yani takmışlar benim kalmama eşime de dedim o kadar ablanda kalasın varsa git kal dedim ki gitseydi burdan bensiz dönerdi beni bu halde bırakıp😂 deneme amaçlı demiştim gitmedi o da ama sinirlerim zıpladı ya

Bir gün daha bitiyor sanırım bu günde gelen giden yok 🫠

Normal doğum bekleyen kaç kişiyiz? @ozgeeeee1 _Ravzaa_ _Ravzaa_ başka kimler vardı kızlar?
Bennnn bel ağrılarım iyice arttı artık nasıl son haftaya kadar duruyor insanlar ya çok zor cidden yatakta dönerken eşimi tutup dönüyorum oturup ağlayasım geliyor çocuk da yolunu şaşırmış gibi ittirdikçe yukarı ittiriyor kendini

İyi yapmışsın canım benim. Çok sevindim sütünün gelmesine. Sende bu meme yarası kaçınılmaz sanırım diğerinde de olmuştu bunda da o kadar önlem aldın yine oldu inşallah hemen geçer 🥹
O meşhur hoşaftan içtim ve bestlak damla kullandım etkisi olmuştur onların da 🙏🏻 evet cildim hassas bir de çok emilince illa ki oluyor demek ki inşallah ilerlemez 🫶🤲🏻

Canım benimde göğüs uçlarım makine ile sagimla ve sonrasında oğlumun emmesiyle çok kötü yara oldu. İlaç önermek ne kadar doğru bilmiyorum ama doktorum garmastan Pomat önerdi. Emzirdikten sonra sür tekrar emzirecegin zaman Pet şişe suyla temizle emzir dedi. Bn bir de kalkan kullandım. 1 gecede epey iyilestirdi.
Oncesinde Lansinoh, mustela sürdüm dönüşümlü hiç ise yaramadı.
Garmastan öncekinde kullanmıştım canım ama her emzirme öncesi yıkadığım için iyice tahriş oluyordu benim bebeler çok sık emiyor 40-45 dk oluyor max ara 🥲

Kızlar ya Nil kızın ateşi çıktı 😔 38 derece. Doktor ateş düşürücü verdi bir de kan aldılar 5 tüp valla ağla ağla bir hal oldum, normalde yataktan kendim kalkamıyordum eşim götürdü kan almaya uzun süre gelmediler merak ettim valla bi güç geldi kalktım gittim. Dua edin de ciddi bir şey çıkmasın.
Hastaneye çok ziyaretçi geldi arkadaşlar çoluk çocuk cümbür cemaat, keşke kabul etmeseydik diye eşimle de tartıştık 🥺 el kadar bebe enfeksiyon kapmamıştır inşallah

Garmastan öncekinde kullanmıştım canım ama her emzirme öncesi yıkadığım için iyice tahriş oluyordu benim bebeler çok sık emiyor 40-45 dk oluyor max ara 🥲
Bnm oğlum sarılık olmuştu sürekli uyuyordu 2 saat ara ile emzirdim o dönem. 1 gecede toparladı göğsüm. O yüzden mucize gibi geldi bana. İlk dogumumda 40 gün o yaralarla ugrasmistim.
Şimdi pek sürmuyorum yıka emzir zor geliyor sadece gogus kalkanını kullanıyorum.

Bennnn bel ağrılarım iyice arttı artık nasıl son haftaya kadar duruyor insanlar ya çok zor cidden yatakta dönerken eşimi tutup dönüyorum oturup ağlayasım geliyor çocuk da yolunu şaşırmış gibi ittirdikçe yukarı ittiriyor kendini
Öyle kuzum az kaldı inşaAllah son günler zor 😢

Kızlar ya Nil kızın ateşi çıktı 😔 38 derece. Doktor ateş düşürücü verdi bir de kan aldılar 5 tüp valla ağla ağla bir hal oldum, normalde yataktan kendim kalkamıyordum eşim götürdü kan almaya uzun süre gelmediler merak ettim valla bi güç geldi kalktım gittim. Dua edin de ciddi bir şey çıkmasın.
Hastaneye çok ziyaretçi geldi arkadaşlar çoluk çocuk cümbür cemaat, keşke kabul etmeseydik diye eşimle de tartıştık 🥺 el kadar bebe enfeksiyon kapmamıştır inşallah
Hastaneye bebeğin odasına gelene sinir oluyorum.. inşallah kapmamistir canım..

Aynen öyle bir de zaten ayrı misafir odaları yok yoruldum uzanayım desem eşi felan oluyor görümcemin her şeyi geçtim bebeğin suyu sınırda her an bir şey olsa ordan nasıl yetişebilirim yani takmışlar benim kalmama eşime de dedim o kadar ablanda kalasın varsa git kal dedim ki gitseydi burdan bensiz dönerdi beni bu halde bırakıp😂 deneme amaçlı demiştim gitmedi o da ama sinirlerim zıpladı ya
Hahahahahaha azıcık akla varsa gitsin bakalım başına neler gelir 🤣🤣 doğuracak eşi bırakıp ablasına giden adam diye haberlere çıkar 🤣🤣

İşte altını aldıktan sonra bir daha emzirme seansinda benimki yine yapıyor emzirme işi bitince 🤣 gazını nasıl alıyorsun peki şu sırta vurma işini ben yapamıyorum sırtına masaj yapıyorum herhangi bir pozisyonda çocuk rahatliyo gazını yapiyo
Ben hiç cikartamadim sırtına vurarak 😅 ama yine de yapıyorum. Eşim dizine doğru yuz üstü yatırıyor sırtını sivazliyor. Şimdi clinikid diye bir yağ kullanmaya başladık. Yüz üstü bırakıyoruz kendi yatagimiza falan o ara alttan çok gaz çıkartıyor. Ağzından kendi istediği zaman cikartiyor emecekken falan ne zaman çıkartacağı belli olmuyor

Kızlar oğlumun göbek bağı düştü. Altı nemli iltihap gibi bir görüntü var. Siz bir işlem yaptınız mı yoksa kendiliğinden kurudu mu?

X