2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Kızlar ya Nil kızın ateşi çıktı 😔 38 derece. Doktor ateş düşürücü verdi bir de kan aldılar 5 tüp valla ağla ağla bir hal oldum, normalde yataktan kendim kalkamıyordum eşim götürdü kan almaya uzun süre gelmediler merak ettim valla bi güç geldi kalktım gittim. Dua edin de ciddi bir şey çıkmasın.
Hastaneye çok ziyaretçi geldi arkadaşlar çoluk çocuk cümbür cemaat, keşke kabul etmeseydik diye eşimle de tartıştık 🥺 el kadar bebe enfeksiyon kapmamıştır inşallah
Bebekleri melekler korur derler canım benim Allahın izniyle bir şey olmaz canım sütün onun bağışıklığını güçlendirir onun ihtiyacı olan her şeyi sütün salgılayacak moralini yüksek tut sen canını sıkma sakın öyle bir hissediyorlar ki hiç yeni doğan felan deme inanılmaz bir bağ var ağlama bir daha canım lütfen 🙏🏻🫶🏻❤️

Bende takmak istiyorum da bir videoda rahim sarkması olmasın diye önermiyorum diyordu bir doktor . Ondan korktum . Çok sıkmadan mı yakmak lazım acaba ? Neden doktorlar aynı görüşte değil acaba 😵‍💫
Ay bende valize koydum korsemi. 40’günde beklenmez ama ya.
En geç 3 4 güne takmak lazım

Ay bende valize koydum korsemi. 40’günde beklenmez ama ya.
En geç 3 4 güne takmak lazım
Ben hemen takamam sanırım , yavaş yavaş denerim . Zaten bu kadar doğumdan sonra korkuyorum rahim sarkması yada başka sorun olacak diye . En azından bir iki hafta takmam . Anne olmak çok zor ya . 🥹

Kızlar yıldım gerçekten çocuğu yatağa yatirinca uyanıyor.. meme istiyor sürekli ve sütüm çok geliyo bu sefer kusuyor sonra altına yapıyor altını değiştiriyorum bu seferde tekrar emmek istiyor ya napicam ben böyle ağlıyorum

Kızlar yıldım gerçekten çocuğu yatağa yatirinca uyanıyor.. meme istiyor sürekli ve sütüm çok geliyo bu sefer kusuyor sonra altına yapıyor altını değiştiriyorum bu seferde tekrar emmek istiyor ya napicam ben böyle ağlıyorum
Cnm ön sütü sagip arkadaki Yağlı sütü içse nasıl olur. Yoğun süt belki midesini daha çok tutar.

Sütler de hemen birikiyor 😔inek gibi oldum.. birde öyle deniyim
Anlıyorum seni. Aslında sagmamaya çalış. Süt toplayıcı ve kalkanları kullanıyorum ben. Fazla sütü alıyor. Sakınca daha da artıyor Süt kısır döngüye giriyor.
Bnmde çok fazla sütüm ama döküyorum.
İlkinde dondurdum, hiç ihtiyacımız olmadi, süresi dolunca attım.

Eklentiler

• 1000018061.jpg
    1000018061.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 18
Mayıs annelerinden biri daha finishe ulaştı kızlar😍 süreç bayağı uzun ve yorucuydu. Ama sonunda doğdu güneşim. 2900 39+ 3 de. Şimdi de sütüm gelmiyor ve 3 aydır krem kullanmama rağmen göğüs ucu çatlağım oldu ağrıdan uyuyamıyorum. Önerilerinizi alırım
Tebrikler, Allah analı babalı büyütsün🙏🌸 Hoşaf tarifi var ilk sayfada onu deneyin cok verim alındı o tariften.
Yara içinde garmastan pomat sürüp göğüs kalkanı taktım faydasını gördüm çok hızlı iyileşti. Emzirmeden önce temiz şişe su ile yıkamak gerekiyor.

Bende takmak istiyorum da bir videoda rahim sarkması olmasın diye önermiyorum diyordu bir doktor . Ondan korktum . Çok sıkmadan mı yakmak lazım acaba ? Neden doktorlar aynı görüşte değil acaba 😵‍💫
Bende anlamadım ki doktorum hıc ama hıc bu konuda bılgı vermedi direk bugunden itibaren korse takabilirsin dedi

İnşallah önemli bir şey yoktur kuzum kimse öpmediyse enfeksiyon kapmaz eger dogum sırasında felan kapmadıysa. Yenidoganlarda ateş yükselmesi aç kaldıgı zamanda olur canım sütün yeterince geliyor mu gelmiyorsa mama ver benim görüöcemin bebegininde ateşi çıkmıştı doktor aç kalmış demiş inşallah seninkide öyledir başka bir sorun yoktur
Canım evet açlıktan olmuş. Herkesi alıntılayamadım kızlar teşekkür ederim 🙏🏻 P Pembepilates kubiskubiskubis kubiskubiskubis golden-snitch golden-snitch esen-ruzqar esen-ruzqar
Çocuk doktoruna dedim ki sütüm azsa mama verelim o da sakın mama lafını ağzına alma dedi. İlk gün bir kez kaka yaptı dün de 4 kez kaka yaptı öyle olunca doyuyor sandık doktor da oo çok iyi falan dedi, memede de yarım saat tutuyordum. Ama kan tahliline göre şekeri düşmüş aç kalmış mama verin dedi doktor bu sefer de ee ben sana demiştim diyip dalasım var 🙄 bir de düzelmezse yoğun bakıma alacağız dedi dua edin kızlar da düşsün ateşi. Şu an hem emziriyorum hem arkasından mama veriyorum onu da minnacık enjektörle verdiriyorlar 1.5-2 saat beslenme süresi oluyor zaten.

Son düzenleme:
Canım evet açlıktan olmuş. Herkesi alıntılayamadım kızlar teşekkür ederim 🙏🏻 P Pembepilates kubiskubiskubis kubiskubiskubis golden-snitch golden-snitch esen-ruzqar esen-ruzqar
Çocuk doktoruna dedim ki sütüm azsa mama verelim o da sakın mama lafını ağzına alma dedi. İlk gün bir kez kaka yaptı dün de 4 kez kaka yaptı öyle olunca doyuyor sandık doktor da oo çok iyi falan dedi, memede de yarım saat tutuyordum. Ama kan tahliline göre şekeri düşmüş aç kalmış mama verin dedi doktor bu sefer de ee ben sana demiştim diyip dalasım var 🙄 bir de düzelmezse yoğun bakıma alacağız dedi dua edin kızlar da düşsün ateşi. Şu an hem emziriyorum hem arkasından mama veriyorum onu da minnacık enjektörle verdiriyorlar 1.5-2 saat beslenme süresi oluyor zaten.
Dualarımız sizinle canım benim. Canını sıkma hemen toparlar inşallah süt emdikçe mama yedikçe kendine gelir Allahın izniyle. Sen nasılsın canım

Dualarımız sizinle canım benim. Canını sıkma hemen toparlar inşallah süt emdikçe mama yedikçe kendine gelir Allahın izniyle. Sen nasılsın canım
Amin canım benim 🙏🏻 ben daha iyiyim şükür ama hala desteksiz kalkamıyorum yataktan, eşim kaldırıyor. Biri kaldırınca yürüyorum kendim ama o kalkma kısmından çekiniyorum dikişlere bir şey olursa diye. Senin ne zaman tamamen düzelmişti normal oturup kalkıyordun canım?

Amin canım benim 🙏🏻 ben daha iyiyim şükür ama hala desteksiz kalkamıyorum yataktan, eşim kaldırıyor. Biri kaldırınca yürüyorum kendim ama o kalkma kısmından çekiniyorum dikişlere bir şey olursa diye. Senin ne zaman tamamen düzelmişti normal oturup kalkıyordun canım?
3. Gün dikişlerden korkmadan oturup kalktım canım benim inşallah sen de hemen hızlıca toparlarsın 🙏🏻

X