- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
gel gel ısırmak serbest eriyorummm ben insallah seninde az kaldı o minik duduşlara kavuşmana Allahin izniyleHayal ediyorum şuan eriyorum o minik ağzını mıncırasım gelir benimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gel gel ısırmak serbest eriyorummm ben insallah seninde az kaldı o minik duduşlara kavuşmana Allahin izniyleHayal ediyorum şuan eriyorum o minik ağzını mıncırasım gelir benimmmm
Normali bekleyince böyle oluyo alaydık bi sezaryen günü şimdi kucağımızdaydıChende masadan ayrıldı bi biz kaldık
3 saatte bir sagim yapiyorum sutleri gunluk goturuyorum hastaneye, masaj yapiyorum bende elimden geldigince. Artik bebek cihaz olmada nefes aliyormua karninda dogumdan sonra sislik varmis onu yumusatmislar tam beslenmeye gecirip kontrol edilecek insallah en yakin zamanda taburcu olurMerhaba bizde ayni sorunu yaşadim . Sütüm üçüncü gün gelmeye başladi . Sürekli sağim yapmaktansa başta sicak duşlarla haleetmek daha mantikli . Masaj yapin göğsünüze . Duş alamiyorsaniz göğsünüzü sicak suyla zeytinyağiyla masaj yapin çok daha kolay gelecektir . Ucuna dikkat edin lansioh pomat aldim ben . Bebek emmediği için daha çok nemlendirmek laizmmiş . Gece göğsüm ateş içindeydi . Mastit olcam diye çok korktum hemen sağdim sütü cikaridm sonra sicak banyo masaj sonra lahana koydum iyi geldi
Kaç haftalıksın niye hazır değiilllbende birkaç gündür ishalim eyvah eyvah hiç bişey hazır değil
Yaptı canım zor bi ameliyat geçirdi toparlanmaya çalışıyodu en son ondan giremiyordurgenc-anne den haberi olan var mı? Doğum vs yapmış miydi uzun zamandır görmediğimi farkettim
Evet canım çok haklısın beni düşünse böyle yapmazdı, Allahtan ayrı şehirde yaşıyoruz bir defa doğumum için tek geldi onda da bu kavgayı çıkardı. Normalde bayramda tatilde eşimle günü birlik gidiyoruz. Anne bile olsa mesafe bazen en güzelibence sende biraz ailene tepki ver bu durumda seni üzmeleri çocuklarını hiç düşünmediklerini gösteriyor kusura bakma ama darılsa da gücensede insan evladı için susar yutar sonuçta eşin hor görmemiş terbiyesizlik saygısızlık yapmamış , biraz seni düşünse susardı bence annen eve gidipde babana kardeşine anlatmazdı
Benim ikinci de karnım bile ağrımadan 41+2 ye geldiğim günün sabahı saat 5 de sancılarım başlamıştı ve 12 de doğmuştu . Ama bu son üçü devamlı sancı çekiyorum , gelen giden yok belki seninde birden olurBenim sancılarım da gitti ishalim de gitti bugün 39 oldum doğuramıcam galiba… Begonya2
Bitirim ikili ayrılmaz aşıklar sonunda geliyorHaftasonu kaynanam eşiyle geliyo kızlar annemde gidiyor
Allah kabul etsin canımOğlanın kurbanını kestik
Hhjhhjggh ki aşırı derecede lohusa depresyonuna girdigimden haberleri bile yok..Bitirim ikili ayrılmaz aşıklar sonunda geliyor
Allah kabul etsin canimOğlanın kurbanını kestik
Ayy ne kadar hızlı bi doğum olmuş benimki de öyle olur inşallahBenim ikinci de karnım bile ağrımadan 41+2 ye geldiğim günün sabahı saat 5 de sancılarım başlamıştı ve 12 de doğmuştu . Ama bu son üçü devamlı sancı çekiyorum , gelen giden yok belki seninde birden olur
Canım normal doğumu denemek istiyorum ama bakalım bir sıkıntı olmazsaBende hazır sancılar yok olmuştu iri bebis olduğu için suni almadan sezaryen istedim.cunku hep suninin gereksiz olduğu (eğer sancı yoksa) açılma olmadığını boşa acı çekildiğini duyuyordum görüyordum kim bilir ne kadar doğru ama sen neyi istiyorsan icgudunle doğru olanı seç canim biz ne desek boş
kız asıl doğumdan sonra süslencektin ertesi günü falan bebişle güzel güzel poz vericektinHahahah bende büyük bavul yok küçük bavulların birine çocuğun diğerine kendi eşyalarımı koydum makyaj malzemesi saç düzleştiricisi filan. Oda süsleme kapı süsü eşyaları bi büyük poşette ondan asla vazgeçmem ben doğumdan çıkmadan bu oda hazır olacak dedim lohusa takımlarım kırışır diye elbise hurcuna koydum askılarıyla. Sabahta kalkıp makyajımı yaptım saçımı düzledim filan fotoğraflarda güzel çıkayım diye ay bende sanki tatile gidiyormuşum gibi hazırlanmışım neyse doğuma girerken ve doğumda her fotoğrafım güzel ama sonrası pert bitane güzel foto yok
Yapmış canım zorlu bi süreç yaşamış hala pek giremiyor sanırımgenc-anne den haberi olan var mı? Doğum vs yapmış miydi uzun zamandır görmediğimi farkettim
İnşallah senin durumlarda goldeninkine dönmezHaftasonu kaynanam eşiyle geliyo kızlar annemde gidiyor
Ay süsleneyim diyene kadar işitme testinden bi kulağa geçemeyince benim mod filan gitti istemiyom fotoğraf toplayın odayı filan başladım böyle bi neyse gene az buçuk çekildim ama tırt resimlerkız asıl doğumdan sonra süslencektin ertesi günü falan bebişle güzel güzel poz vericektin
Benim 39+3 te başladı sancılarım bence eli kulağında canımBenim sancılarım da gitti ishalim de gitti bugün 39 oldum doğuramıcam galiba… Begonya2