2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Allah razı olsun canım hemde ben dogumdayken canimla ugrasirken paylaşmış.. Ben herkese hep diyorum gerçekten çok şanslısınız maşallah Allah birliğinizi bozmasin..
Çok üzüldüm gerçekten hamileliğinde de sana bi sıkıntı yaşatmıştı baban diye hatırlıyorum. Lohusalığında da yaptı yapacağını. Yani torun heyecanı o an ki mutluluğu filan diye düşünüyorum ama bebeği apaçık paylaşması yine de anlamsız normal dışı. İlla paylaşım yapmak şart mı bence değil ama yine de mutluluğunu öyle paylaşmak istiyorsa bunun farklı yolları var tabi keşke farklı şekilde bişeyler paylaşıp duyursaydı torunu olduğunu.
Eşimle ben baştan uyardık herkesi paylaşım yapılmıcak diye kimse de paylaşmadı zaten hala çoğu kişi beni doğurmadım sanıyor. kızımı da hiç paylaşmıyoruz eşim bu konuda çok katı. İyi gene senin eşin pek ses çıkarmamış benimki olsa burnumdan getirmişti. Eşten yana şanslısın şükür

Başkası olsa eşimin yeri de şuan tamamen her şey farklı olabilirdi aşırı sabırlı bi adam taş çatlar yine eşim sabreder.. benim babam olduğu halde eşimin burnundan getiriyorum çünkü bıktım artık mutluluguma birinin engel olmasina
Zaten b.k var paylaşıyor internette bir şey..adamda düşünceme olsa şaşarım bu grupta biri vardı kocasını bi iki kere anlattı aynısı işte benim babam hatta adam değişmez birde hamilesin Bir ömür.kendine ziyan etme tarzı konuşmuştum işte olan çocuklara oluyor kadın kocam diyo cekiyo ekonomik özgürlüğü yoksa.. ama çocuklar böyle benim gibi oluyo çok dertlendim ya gerçekten kızlar mutlulugunuzu doya doya yaşayın bakın benim gibi neler var bu hayatta bir şeyi takmayın benden bi üst levrl görsem bende takmicam

Bende bundan korkuyorum ya sanki o iiş
Karın inerken daha çabuk çatlayacakmışım gibi geliyor onu engellemek için gene yağlar işe yarar mı ki? Ya da sezeryan olunca yağ da sürülmez mi ki kafamda deli sorular
Aslında yağ denenebilir. Ben sürmedim doğumdan sonra. Ama dikiş yeri baya aşağıda kasıkta. Sen karnına sürcen yani sezaryen yağ sürmeye engel değil aslında. Bakma ben salladım doğumdan sonra aslında golden söylemişti inerken çatladığını. O ihtimali düşünüp en azından deneyebilirdim yağları

Ben de de onu düşünecek kafa olursa deneyeyim bi sürmeyi. Ani kilo kaybı bende çatlak yapar biliyorum kendimi çünkü

Gaz sorunu var bizimkinde şu ara aslında o olmasa çocuğum ne güzel uyuyacak da sürekli bir ıkınma acı hali var. Aglamadigi sürece almıyorum o ikiniyor bir süre
Aynen tamda benimkide öyle çok gazı var üzülüyorum gazı olmasa uyucak eminim acıklı acıklı aglıyor moralim bozuluyor

Nasıl canım rengi benimki bildigin süt rengi bazende sarı bebegin kakasıda sarı ama cıvık hala ben mamada veriyorum sütüm yetmiyor

Aydınlanma geldiği andaki yüz ifadeni çok merak ediyorum ya keşke görseydim o anı

Kızlar sezaryen dikisi üzerindeki su geçirmez bandı nasıl çıkarabilirim..
İçim kalktı bi tuhaf oldum başkasına cikarttirmaya çok korkuyorum zar gibi bisi böyle elimi sündürüyo kolay yolu var mi

Kızlar kavga etselerde beraber vakit geçiriyorlar ama oğlum bana yapışık resmen . Uyurken sarılarak uyuyacak , otururken kucakta , evde gezerken bile kucakta olcak ayy bunaldım biraz tek otur diyorum , kedi gibi gözlerime bakıyor sonra gelip öpüyor insan kıyamıyor . Bebek gelince nasıl olcak hiç bilmiyorum . İşleri hiç bitmiyor ama beraber mutlular , birbirlerinden ayrı kaldıklarında acayip özlüyorlar . böyle şeyleri olmasa çok zor tabi

Senin kayınvalideni birleşip dövesimiz geldi bence grupça Eşin uyarsın bence canım böyle konuşma goldenı üzüyorsun diye söylesin yoksa bu muhabbeti sonsuza kadar sürdürecek gibi duruyor sen sıkma canını ya çocuğun doğduğu kiloyu değiştiremezsin sonuçta ee sütün de var emziriyorsun daha nolsun.
Ayy canım ya eş desteği gerçekten çok önemli ama en azından annen var yanında. Allah yardımcın olsun bir iki ay geçince sen de iyice adapte olursun
Paylasmis işte ağlıyorum kaç gündür dayanamadim yaziyim buraya dedim
İlk torun heyecanı ile bilememiş diyeceğim ama gerçekten de ayıp etmiş. İlla paylaşacaksa kapı süsünü ne bileyim elini kolunu paylaşsaydı bari gerçi doktorlar da paylaşıyor yenidoğan bebekleri yüzleri açık şekilde Allah koruyor merak etme kafana takma canım babanın huyunu biliyormuşsun zaten en iyisi kabullenmek

Aaa çok sinir bozucu ayrıca bunun lohusalıkla alakası yok normal zamanda da söylese sinirlerin bozulur. Ama sen sabırlıymışsın.
Ben olsam cevap verirdim.
Eş çok önemli gerçekten de benim de eşim tüm akrabalarına şu an misafir kabul etmiyoruz bi şey olursa da beni arayın karımı meşgul etmeyin demiş.

Canım yaa üzme kendini , aileler bizim hassasiyetimizi anlamıyor bu dönemlerde gerçekten . Kötü niyetli değiller , bakın dede oldum gibi . Benim ilk doğumumda da abim heryerden paylaşmıştı . Annem çocukları instagramdan paylaşıyor . Ben hiçbiryerden paylaşmam ve sevmem . Kaç kere güzellikle ima ettim , bayramda gönderdiğim aile resmimizi hiç sevmediğim bir arkadaşıma göndermişler.
Yani hiç üzme kendini , olmuş geçmiş gitmiş . Ağlamana üzüldüm

Ay senin kv ye ayrı bir gıcık oluyorum. Seviyorum ayağına laf sokuyor . Maşallah eşine , ne güzel destek vermiş. Benimki anasıyla lohusa olurlardı hep . Hele ilkinde ıyyyy
Sen de doktordan gelince "ayy benim oğlum çok mu kilo almış , kocaman adam mı olmuş , doktor çok iyi çok sağlıklı mı demiş " diye sev

Kızlar sezaryen dikisi üzerindeki su geçirmez bandı nasıl çıkarabilirim..
İçim kalktı bi tuhaf oldum başkasına cikarttirmaya çok korkuyorum zar gibi bisi böyle elimi sündürüyo kolay yolu var mi
Normalde damar yolunun bantını çıkarırken dezenfektan sıkıp o şekilde yumuşatarak çıkarıyorlar ama bu farklı mı? Yanlarından yavaş yavaş dezenfektanla ıslatıp çıkarsanız.

Allah razı olsun canım hiç o açıdan dusunmemistim bak çok teşekkür ederim gönlüm baya rahatladi

Sezeryan olan annişler bir şeyi merak ediyorum. Ameliyat esnasında dümdüz yatıyorsunuz ya kafanız yüksekte olmadan tansiyonu etkiledi mi?
Ben normalde de öyle yatamıyorum nst girdim geçen öyle düz yattım denemek için hemen midem bulandı. Sizlerde bir şey oldu mu

Evet haklısınız aslında canım.. lohusalik gerçekten çok zor bi psikoloji bu tarz durumlar için sayenizde gönlüm rahatliyor iyi ki varsınız demek ki böyle kabullencez ailelerimizi

Hıhhh başladılar bilmem kimin bebeği şu kadar doğdu bu kadar kiloda... Süt muhabbeti...
Hiç duyma hatta öyle konuşunca kalkıp git sinir stres yapma canım sütünü etkiler.
Sağlıklı olsun da kilosu ne önemi var zaten alacak emdikçe.
Nefret ediyorum şu cahilce muhabbetlerden.
En güzel günlerine gölge düşürmesin kimse önemli olan eşin ve bebikin Gerçekten yine ne varsa onlarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…