2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Benim tansiyonu etkilemedi o an canım bir anda olup bitti

Evet haklısınız aslında canım.. lohusalik gerçekten çok zor bi psikoloji bu tarz durumlar için sayenizde gönlüm rahatliyor iyi ki varsınız demek ki böyle kabullencez ailelerimizi
Biz kendi evlatlarımız için en güzelini düşünüyoruz , şimdi daha yeni anne oldun yavaş yavaş annelerimizin çektiğini yada eksikliklerini daha iyi anlıyoruz . Kalp kırmadan , kırılmadan atlatabilsek bu zamanları çok iyi olacak . Yoksa bende uzakta olduğum hâlde kendi aileme çok kızdığım konular var bu ara . İlk lohusa olduğum zaman , kaynanam ile aramda isimli künye konusu olmuştu . Eşimle aramı bozmuştu . Bir msjında daha kötüsü olsa tmm diyeceğim yazmışsın ya . Ayrıntılı anlatsam oha dersin . En iyisi yeterince uzak kalmak kendini de üzme , bol bol okusun babası bebişini nazar değmesin

Evet canım zaten hassasız insanların yorumları kendilerine kalsın her annenin bebeğini büyütme yetiştirme stilleri farklıdır. Ben anne olunca artık sesimi çıkarmaya başladım ben böyle yapıyorum diyorum biri bir şey deyince kızıyorum doktorumuz böyle diyor diye susturuyorum kimseye bu konuda yorum yaptırma bir defa karışan artık hep karışır canım

Kız eşin kızmadı mı garibim ne diyecek kayınbabası sonuçta

Kızlar sezaryen dikisi üzerindeki su geçirmez bandı nasıl çıkarabilirim..
İçim kalktı bi tuhaf oldum başkasına cikarttirmaya çok korkuyorum zar gibi bisi böyle elimi sündürüyo kolay yolu var mi
Canım çok ince bi bant o hiç acımıyor çıkarırken benimkini doktorum çıkarttı 7. Gün kontrole gittigimde

Gerçekten geriyor ya benim akrabalarım genelde minyon olarak doğdu kuzenler vs. gayet de sağlıklı büyüdüler. Elimden gelen bu yani süt gelmese mama falan versek neler diyecekti kim bilir. Geliyor gidiyor armut kafalim diyip duruyor. Beni sinir etmek için gelmiş sanki dünden bugüne daha sakinim ama eşlerin desteği gerçekten çok önemli. Senin süreçlerin kp rahatsızlık zamanına geldiği için kötü oldu ama eşinin de elinde olan bir şey değil eminim o da sana destek olmak istiyordur ama diğer tarafta babası da rahatsız olunca onun için de sıkıntılı çocuklariyla ilgilenemiyor senin üstüne kaldı gibi oldu tüm yük. Kp iyilesme süreci nasıl yogunbakimdan çıkacağı zaman belli mi? Çok geçmiş olsun

Ya öyle bir şey ki bı çok minik diyor. Bı geliyor eşimden için o da böyle minikti eti buruş burustu sonra doldurdu. Bak minik ama etleri doldurmuş diyor. Emerken başımda bitiyor ooh miis oğluma bilmem ne izliyor halka açık inek gibiyim yani bi olumlu konuşuyor küçük çocuk çabuk büyür diye bi çok küçük de çok küçük. Eşim de Allah vergisi şenlik hiç bir şey yok üzülme diye beni teselli ediyor. Lohusalık etrafindaki insanlara bağlı cidden. Saçma sapan davranışlar direkt depresyona sokabilir

3. Çocuğun ya artık. Benim ilk diye bana cahil muamelesi yapılıyor da senin 3 artık yani. Ben bana söylenen şeylerin bilimsel karşılığını söylüyorum hurafeleri bı kenara bıraksınlar diye bu dilden anlaşılıyor sanırım. Bomboş aay hadi çocuk yapalım demiyoruz her şeyini ufak ayrintisina kadar araştırıyoruz herhalde. Bunu sürekli dillendirmek gerek demek ki. Hiç sevmem ben billirim havalarını da bu dilden anlaşılıyor

Aydınlanma geldiği andaki yüz ifadeni çok merak ediyorum ya keşke görseydim o anı
Önce şok sonra ağzımın açık kalmasi sonra bi gülme artık alt açmaya koyduğum an elini çenesine koyup uyuduğunu görünce de bastım kahkahayi az önce kendisi isemedi sanki

Olsun sende eşten yana güldün çok şükür. Cidden benim eşim burnumdan getirirdi yani bide onla uğraşırdım. Allah yardımcın olsun canım babadır nihayetinde ne dicen işte olan sana oluyor sen ağlayınca huzursuz olunca bebeğinde oluyor. İnsan babasını seçemiyor ama çocuğunun babasını seçebiliyor sende iyi bi baba seçmişsin neyseki. Kendi çekirdek ailene bak sen boşver gerisini

hahahah dimi insanın siniri bozuluyor
Hayır daha kilosu ne bilmiyorsun kilo almamissin mi diyecek Dr, yememişsin mi diyecek Dr diyip duruyor. Haftaya dr'a gittiğimizde de laf ederse babannesine kilomuzu begendiremedik Dicem artık. Yani ağzımın ucuna geliyor sırf eşimin hatrina susuyorum. Arada o olmasa zaten çoktan paylaşmıştım

Çok sinir bozucu tabii ama ben eşim arada kalmasın diye ben lohusayim diye bu kadar takıldım sanırım. Benim elimden bu kadar geliyor falan dedim. Allah korusun sütüm bile kesilebilir stresten ya. Gereksiz gereksiz laflar. Ne diyeceğimi de bilemiyorum çünkü kendimi tutamayip ipin ucunu kacirmaktan korkuyorum

Ben de de onu düşünecek kafa olursa deneyeyim bi sürmeyi. Ani kilo kaybı bende çatlak yapar biliyorum kendimi çünkü
İnşallah uygulayabilecek kadar iyi olursun
Nasıl canım rengi benimki bildigin süt rengi bazende sarı bebegin kakasıda sarı ama cıvık hala ben mamada veriyorum sütüm yetmiyor
benimki tamamen beyaza döndü canım rengi. Bebeğin kakasıda sarı pütürlü cıvıktı aslında ama pazartesiden beri cıvık değil tamamen pütürlü duruyor öyle katı olunca mama kakası diyolarmış ama mama vermemiştim ben süt koyu olduğundan ozaman dedi doktor. İki gündür o kompostoyu içiyorum kaka iyice katı pütürlü oldu

Aay valla anlayacağı dil o ben de laf sokmalı konusayim artık böyle olmayacak eşim de öyle olsaydı keçileri kaçırırdim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…