2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Aay gerçekten sen bu çocuğun babannesisin sonuçta tamam benim çocuğum bana laf sokuyorsun da senin de torunun. Ağzıma geliyor geliyor bir şeyler yutuyorum kendimi tutsmicam çünkü artık. O kadar değişken ki bı küçük ama etlenmis diyor bir çok küçük çok küçük. 40 muhabbeti çıksa da artık çekirdek aile kalsak diye 4 gözle bekliyorum

Dr'a danistik dedik kafa olayini esim de araya girdi biz sorduk anne öyle yatırma bogulurmus dedi. Aaa öyle mi dedi bıraktı armut kafalim diye seviyor bu sefer. Hayır ben mi abartiyorum bana mı batiyor acaba diye kendimi de sorguluyorum

gerçekten iyi ki varsınız çok moral oluyorsunuz
Allah razı olsun canım okurum hepimizede
Evet canım herkeste mi sıkıntı olur en azından kendi secebildigimi düzgün seçmişim çok şükür o kadar insan görünce böyle doğruyu ayırt edebilmisim veya Allah yüzüme bakmış bilemem ama haklısınız bebegim için dişimi sıkıyorum yoksa şimdiye babamı arayıp ağzıma ne gelirse soylemistim
melegim can cesursavasci bugun bende banyo yapip cikaracam. Eve dediki dipend kulanma orasi acik kalsin ama dikişler çok alta iç çamaşiri her türlü üstüne gelir . Kanamam var nasil yapacam bilmiyorum
Canım depend kullan o ön kısmı kes dikise gelen kısmı sonrada giyince hafif kıvır çok rahat oluyo hatta foto atiyim sana

sen cok zekisin Bende uygularim bunu başıma gelirse

Doktorun çıkar dedi mi canım
Bana şey demişti pazartesi gel çıkaralım sonra gittim işte daha erken dedi büyük ihtimal.baska biriyle karıştırdı o günde sansa yoğundu bu sefer evim uzak nasıl yapicaz dedim perşembe gelsem olmaz mı dedim.. Çarşamba kendin çıkar dedi içim bir tuhaf ola ola çıkardım tansiyon mansiyon gitti

İyi yapmışsın yine boşver haklısın tatsızlık olmasın ama baktın konuyu uzattı eşine söyle o da annesini tatlı dille uyarsın. Senin psikolojin her şeyden önemli sen iyi olacaksın ki beben de iyi olsunn.

Evet evet devam ederse zaten artık mecbur eşim uyaracak çok geriliyorum çünkü

Kıyamam sana canım benim

Evet evet devam ederse zaten artık mecbur eşim uyaracak çok geriliyorum çünkü
Kız ben emzirdiğim zaman kızıyorlar yeter emzirme her ağladığında emziriyorsun bırak ağlasın ciğerleri açılır kucağına alma bırak alışır , üstünü her gün değiştirme bezini her bok yapınca çıkarma….. daha neler neler… ama işte sabrediyorum içimden sövüyorum da sen karışma diyemiyor insan yaşlı başlı kadınlar sonuçta he diyorum bildiğimi okuyorum

melegim can cesursavasci bugun bende banyo yapip cikaracam. Eve dediki dipend kulanma orasi acik kalsin ama dikişler çok alta iç çamaşiri her türlü üstüne gelir . Kanamam var nasil yapacam bilmiyorum
Benimkide altta canım iç çamaşırımı rahat giyiyorum üzerinde kalıyor dikişin rahatsız etmiyor biraz büyük penye giyersen daha rahat olur

Bizimkide pütürlü canım hatta biraz önce doldurmuştu

Benim dikiş çok alta bakayim olmadi senin gibi yapayim depend baya beni topluyor çünkü . Kizlar kanamaniz ne durumda . Benim kanla birlikte bu şeffaf akintida geliyor normal mi . 3. Günüm

Benimkide zayif yapabilecegimiz birsey yok.elimizden geleni yapiyoruz bizde nitekim. Bos bos konusuyorlar.en deneyimli onlar
Benimde esim hemen mudahil oluyor.hatta fazlacagecen kv den iyiniyetle bana bikac tavsiye verdi.hemen uyarmis sen cok mudagil olma diye..simdi zavalki kadin konusmaya cekiniyir

Hiç takma kafana kuzum boşver he de geç herşeyine konuşmayı seviyor bazı insanlar laf olsun

Kızlar sezaryen dikisi üzerindeki su geçirmez bandı nasıl çıkarabilirim..
İçim kalktı bi tuhaf oldum başkasına cikarttirmaya çok korkuyorum zar gibi bisi böyle elimi sündürüyo kolay yolu var mi
Normalde damar yolu bantlarını çıkarırken alkolle yada kolanya ile islatiyoruz ,yumuşayınca bantlı söküyoruz,bunda da öyle olabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…