2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Yok canım dediğim gibi ben cok rahattım ağrı kesıcıler cok keskındı sadece tek sorunum hala yataktan kalkma yataktan kalkarken dıkısımın yanları agrıyor ben yururken rahat edıyorum yatarsam cok kotuyum
Sadece gunde 2 defa parol veriyorlar bana delirmek uzereyim. Ne zaman gececek bitecek hayal gibi geliyor

Kizlar bize dua edin doğumda bebek tam ağlamadi. Bi ses çikardi okadar . O an Çok kötü oldum . Sonra beni tümden bayiltilar . Solunum sıkıntısı varmiş . Yoğum bakima aldilar . Şimdi yoğum bakimda 🥹
İnşallah hemen çıkar bebeğin canım üzme kendini, sen nasılsın?

nurgulkurtcan nurgulkurtcan canım senin normal doğumlar kesisiz dikişsiz miydi? Benim normal doğumda da ağrım sızım çok olmuştu dikiş çok olduğu için, karından olunca illa acıyordur inşallah en kısa zamanda hafifler 🙏🏻
Yok canim dikisliydi ikiside. Ama gelir gelemz bagdas kurup oturdum. Evime gittim süpürge yaptim. Cok sukur cok iyi geçmişti. Anlamadim bu sezaryen neden boyle oldu. Moralim cok bozuk

Kizlar bize dua edin doğumda bebek tam ağlamadi. Bi ses çikardi okadar . O an Çok kötü oldum . Sonra beni tümden bayiltilar . Solunum sıkıntısı varmiş . Yoğum bakima aldilar . Şimdi yoğum bakimda 🥹
Canımm inşallah hemen kavuşursun bebeğine üzme kendini yoğun bakımda hemen toparlanır sen iyi ol sana ihtiyacı olacak😞

Yok canim dikisliydi ikiside. Ama gelir gelemz bagdas kurup oturdum. Evime gittim süpürge yaptim. Cok sukur cok iyi geçmişti. Anlamadim bu sezaryen neden boyle oldu. Moralim cok bozuk
Canımm gözün aydınn inşallah hemen toparlarsın birkaç gün sezeryan acısı kalıyor heralde 3. Gün anca toplanıyor kızlardan öyle anladımm🥹

Bu gecede gelen giden yok bir gün daha bitti 🥲 yeni bir gün başlıyor 🥲

Günaydın doğuran uykusuz analar ve doğurmayı dört gözle bekleyen hamişler :kahve:

Günaydın kızlar 🌸 sabaha kadar belim ve kasıklarım ağrıdı regl olacakmışım gibi şimdi de ishal olmuşum heralde doğum yakın. Bugün son kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. Cuma’yı bekleyecek mi bebiş. Annemle babam geldi şükür rahatladım doğursam da gam yemem 😄
Kızlar ben bugün de uyuyamadım bu saate kadar. Sancılar kramplar öldürdü beni

Günaydın kızlar 🌸 sabaha kadar belim ve kasıklarım ağrıdı regl olacakmışım gibi şimdi de ishal olmuşum heralde doğum yakın. Bugün son kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. Cuma’yı bekleyecek mi bebiş. Annemle babam geldi şükür rahatladım doğursam da gam yemem 😄
Hadi güzel haberlerle gel inşaAllah canım 🤲🏻

çok geçmiş olsun canım,Rabbim kavuştursun inşallah,üzülme bişey olduğunu sanmıyorum tedbir amaçlı koymuşlardır

Ara sıra veriyorum bu tarz durumlar icin🙄
Emzik uykuya geçiş için çok rahat alıyor. Biz ikinci günden verdik. Emme refleksi arttı bence o günden sonra emzirirken daha kuvvetli emdigini fark ettim. Karnı açsa emzikten süt gelmeyince atacaktır zaten. Bizimki öyle yapıyor. O şekilde anlıyorum meme istediğini

Tuzlama ile ilgili haberleri okuyabilirsin . Çok zor bazen mecbur tutuyorlar , birşey söylesen küsüyorlar . Birde biz yaptık birşey olmadı sözü var 😵‍💫
Aynen canım Allah korusun ki bir şey olmamış olmamasının da garantisi yok yani 🙄
Evet canım valla insanın canı sıkılıyor sonra ben mi hata yapıyorum diye düşünüyorum o yüzden size de sormak istedim
Burası gerçekten iyi ki var birbirimizin deneyimlerini dinliyoruz, sıkıntılarımızı paylaşıyoruz ,yeri geliyor dertleşiyoruz ☺️İyi ki varsınız kızlar 🙏🏼
Benim yeğenimde de yengemin annesi yapmış abim kıyameti koparmıştı balık mı bu çocuk tuzluyosunuz diye. Bende tuzlamam onlar eskide kalmış yani. Ama gel büyüklere anlat işte 🤦🏻‍♀️

Canım ben 07:30 da girdim 09:30 da çıktım ortalama saat çünkü çıkınca tam bakmadım saate. Epidural+spinal oldu ve kesi yeri aşağıda. 10:30 da yemek yedim Ayaklarımı hissetmeye başladığım an ayağa kalktım oda saat 13:00 civarına geldi. Bence sen oğlun okuldan çıkmadan yürümüş olursun.
cesursavasci cesursavasci nın kesi yeri yukarıda o daha sıkıntı çekmiş ilk yürürken. Bende öyle olmadı mesela. İlk hemşireyle yürüdüm aşağı bakma karşıya bak falan filan klasik şeyler bi tur attım devam edeyim mi dedim iyiysen devam et dedi fıldır fıldır yürüdüm. Ağlıcak kadar acım olmadı ama tam dimdik duracak kadar hissizde değil tabi yine bi hafif eğik yürüyorsun tam dik durunca dikişler acıyor yani ağrı acı sızı oluyor ama yüzüne yansıyacak kadar yada ağlatacak kadar değil
Büyüklere laf anlatmak zor küsmeye gidiyorlar bi de 😅
Onu yaptırırsanız tuzlu suyu döküp arkasına hemen durulamak gerek öyle bekletme felan yapılmaması gerekiyor.
Ki ben tuzlama olayına karşı değilim pek çevremde var tuzlanmadığı için vücut kokusu ağır olan. Yani bebişe zarar verecek kadar değil atıyorum tuzlu su ayarladılar kenarda dökecekler sonra durulayacaklar. Annenin nasıl yapar bilmiyorum ama bu şekilde olursa ben okeyim 😂 hurafe görmüyorum yani 😂
Annem diyor ki tuzlayıp saracakmışımız bebek ne kadar dayanırsa diyor yok artık daha neler dedim 😂😂Belki azıcık tuzlu suyla en son ortak bi yol buluruz bakalım napıcaz 😂

Canim kac saatte 1 ne kadar sure yürüdün sen.
Saatte 1 yürüdüm ama 2.gun 4 kat merdiven inip çıktım 2 kere çok rahatladım. Diğer günlerde ayni şekilde dünde güneş yedim hastaneye giderken kambur yürüyordum arabadan bi indim dimdik yürüdüm bol bol güneş lazimmis meğersem yaraya çok iyi geldi

Aynen canım Allah korusun ki bir şey olmamış olmamasının da garantisi yok yani 🙄

Burası gerçekten iyi ki var birbirimizin deneyimlerini dinliyoruz, sıkıntılarımızı paylaşıyoruz ,yeri geliyor dertleşiyoruz ☺️İyi ki varsınız kızlar 🙏🏼

Büyüklere laf anlatmak zor küsmeye gidiyorlar bi de 😅

Annem diyor ki tuzlayıp saracakmışımız bebek ne kadar dayanırsa diyor yok artık daha neler dedim 😂😂Belki azıcık tuzlu suyla en son ortak bi yol buluruz bakalım napıcaz 😂
Oha salamuraya yatircak🤣🤣 bebeklerin cildi çok hassas yakarsın bebeği bir kova banyo suyuna bir çay kaşığı kadar tuz koy onu dök öyle yapmış bizim buralar annem onu bile yapmamis bana tenim kötü kokmuyor ter kokumda hep hurafe gibi gelio tuzlama bilimsel arastirmadim🤣 öyle bisi varsa oğlumu denize götürürüm antalyada

Aaaa dünkü ben 😂😂😂

Ayyy çok heyecanlı 🥹🥹😍😍😍

X