2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Evet canım her seferinde gaz çıkarıyorum çıksında alttan üstten nasıl çıkarıyosa çıkarsın derdindeyim. Dün baya uğraştım çıkmadı yatırdım ağzının kenarından sızmış kusmuş
Ben kusma olayına denk gelmedim hiç. Sadece memede uyuyorsa ağzında biriktirdiği süt sızıyor onun haricinde denk gelmedim ama her seferinde çıkartmam gerekiyorsa döngüye girdik resmen :KK43:

Ya Dr da bize 22-24 derece olmalı oda diyor 26-27 derecede hapsiriyor bizimki de. Söyledim usumekle ilgili değildir dedi ama bizim çocuk resmen üşüyor belli ne zaman altını açsak hemen hapsiriyor. İki gündür iyi sadece ama oda 28-29 derece
Bizede en yüksek 25 derece olsun klimayı açabilirsiniz dedi uzun kollu giydirin bebeğe dedi bir de sapka çıkarmayın 2 ay dedi

Bizede en yüksek 25 derece olsun klimayı açabilirsiniz dedi uzun kollu giydirin bebeğe dedi bir de sapka çıkarmayın 2 ay dedi
En yuksek diye bir derece belirtmedi. Bizim bebişin eli ayağı hemen soğuyor. Üstünü örtünce de terlemiyor. Gün içinde artık örtmüyorum sadece uyurken örtüyorum

büyüdükçe dahada rahatlayacksn en azından emzırme süresi uyku süresi artacak o bile rahatlatıyor insanı
Bir iki gün iyi gibiydi oh düzene girdi demiştim ama 40 gün 40 farklı huy diyorlar. Gerçekten bir günü bir gününü tutmuyor. İnşallah 40tan sonra rahat olur

Kızlar siz her emzirmeden sonra gazını alıyor musunuz? Benim bebiş ağzından pek çıkartmiyor hep alttan çıkıyor gaz. Şimdi de memede uyumaya başladı. Bazen artık uyanmasin diye direkt yatıyorum. Her seferinde gaz alıyor musunuz?
Ben almak zorundayim.cunku bikac gundur gaz problemi cekiyor😔 ama hepsinde cikmiyor gaz.5 dk ugrasiyorum.

X