Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de her gece doğurucam sanıyorum ama nstde bir şey çıkmıyor daha minnaklar zaten ya 3.5 bari olsalardı şu nesquikli süt şeyini denicem bu haftaBizimkiler minnoş benimki 3 olamıştır 2800 falandır max. Şuan sancım var ama geçmeyen bi sancı adet olucam gibi ara ara gelip gitse keşke ama öyle değil nst de çıkarmı bilmiyorum
Küçüğü düşük biraz ,ama büyüğü iyi..Kızlar 12-4 tansiyon normal mi
Hakkınızda hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallahKızlar düşündüm taşındım kesin olarak sezaryen olmaya karar verdim, annemlere de söyledim onlar da tamam o zaman biz pazartesi günü gelelim dediler haftaya cuma da yani ayın 10 unda doğum olacak nasipse spinal sezaryen olmayı istedim. Doktor varis çorabı yazdı doğumdan önce giy gel dedi onu yaptırıcam medikalde ölçü falan alınıyormuş sanırım. Son günlerde ağır yemekler yeme dedi anestezi doktoru kebap vs gibi saat 8.30 da hastanede olacakmışım 10.30 gibi ameliyata alacaklarmış. Çok heyecanlıyım resmen 10 gün kaldı
Peki bu kararı nasıl verdin canım merak ettim hakkında hayırlısı olsunKızlar düşündüm taşındım kesin olarak sezaryen olmaya karar verdim, annemlere de söyledim onlar da tamam o zaman biz pazartesi günü gelelim dediler haftaya cuma da yani ayın 10 unda doğum olacak nasipse spinal sezaryen olmayı istedim. Doktor varis çorabı yazdı doğumdan önce giy gel dedi onu yaptırıcam medikalde ölçü falan alınıyormuş sanırım. Son günlerde ağır yemekler yeme dedi anestezi doktoru kebap vs gibi saat 8.30 da hastanede olacakmışım 10.30 gibi ameliyata alacaklarmış. Çok heyecanlıyım resmen 10 gün kaldı
Ay çok iyi oluyor öyle erken olunca. 9 da odadaydım ben çokta aç ta kalmıyosun erken alıyolar ya oda rahat oluyor vallaYaaaa yerim seni bende cumayi saymıyorum sabah 6.30da hastanede olmam gerekiyormuş ben o gece asla uyuyamam
Ay maşallah ya bizde bugün taburcu olduk evde şuan kaos havası hakim. Bebek ağlıyor kızım ağlıyor kardeşinin pusetine yatmaya çalışıyor böyle bi kargaşa bi kıyamet durumu evde hakkımızda hayırlısı. Bu arada bizde sağ kulaktan işitme testinden geçemedik haftaya tekrar bakacaklarBiliyorlar canım sanarsın ki kucakta geziyordu bıdıklar napalım iyi olsunlarda katlanıcaz artık bi bakışa ölüyor insan zaten iyikide dogurmuşum seni diyip duruyorum evin maskotu oldu bizde de var gaz uyku sorunu napacaz bakim sarılık da var biraz inşallah düşer
Sağol canım yani bebeğin kilosu normal aslında ama kafası büyük olduğu için tedirgin oldum, yine ilk doğumumdaki şeyleri yaşamaktan korktum. Nst çektirme yeri doğumhanenin içindeymiş, orayı görünce bi ürperdim. O çatala oturmak, doğum masası vs travmalarımı tetikleyecek gibi geldi. Bir de normal doğuma hazırlanamadım yani perine masajı yapamıyorum, eşimle ilişkiye giremiyoruz, yürüyüş yapıyorum sadece o da yeterli gelmez yine zor bi doğum olur gibi düşündüm. Seninki gibi hislerime göre karar verdim yani. Doktora kalsa normali deneyelim dedi ama istemedim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olurPeki bu kararı nasıl verdin canım merak ettim hakkında hayırlısı olsun
Yaa kıyamam kızın nasıl tepki verdi şaşırdı mı kendisi de bebek sayılır daha iki bebişle ne güzel ikiz gibi büyüyecekler zamanla her şey yoluna girecektir canımAy maşallah ya bizde bugün taburcu olduk evde şuan kaos havası hakim. Bebek ağlıyor kızım ağlıyor kardeşinin pusetine yatmaya çalışıyor böyle bi kargaşa bi kıyamet durumu evde hakkımızda hayırlısı. Bu arada bizde sağ kulaktan işitme testinden geçemedik haftaya tekrar bakacaklar
Kokuma da çok alışsın istemedim açıkçası yoksa anne kucağından inmek istemeyen bir bebek olacak diye korkuyorum artık son emzirmede sadece emzik gibi kullaniyor gibi o sıra çok bişey içmediği için gazını almadan kucağımda uyutup hemen koyuyorum yataginaYanına göğüs pedini koymayı denedin mi kokunu ariyo olabilir
Amin canım en doğru kararı vermişsin o zaman birde oraları görerek hislerinden de emin olmuşsun insallah sağlıkla kucağımıza aliriz bizimkiler neden koca kafalı ya doğunca merak ediyorum yavrumuSağol canım yani bebeğin kilosu normal aslında ama kafası büyük olduğu için tedirgin oldum, yine ilk doğumumdaki şeyleri yaşamaktan korktum. Nst çektirme yeri doğumhanenin içindeymiş, orayı görünce bi ürperdim. O çatala oturmak, doğum masası vs travmalarımı tetikleyecek gibi geldi. Bir de normal doğuma hazırlanamadım yani perine masajı yapamıyorum, eşimle ilişkiye giremiyoruz, yürüyüş yapıyorum sadece o da yeterli gelmez yine zor bi doğum olur gibi düşündüm. Seninki gibi hislerime göre karar verdim yani. Doktora kalsa normali deneyelim dedi ama istemedim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur
Yaa kıyamam kızın nasıl tepki verdi şaşırdı mı kendisi de bebek sayılır daha iki bebişle ne güzel ikiz gibi büyüyecekler zamanla her şey yoluna girecektir canım
4.trimesterda bosver kucağına kokuna alışsın o şuan hala anne karninda saniyo kendini guven ariyor, zaten emeklesin seni istemeyecek bu minik hali bir daha gelmeyecek.. senin kararın tabi hep kucakta zor oluyordur eminim ama kendin dinlenecegin zaman üstüne ne giyiyorsan onu kafasının yanına koyabilirsin dinlenebilirsin.. benim çevremdeki biri şey demişti bebekle birlikte uyuyormus bebek sürekli kendisinden yana dönüyormuş kafası yamuk olmuş biraz ister istemez bebekler ariyor ama annede dinlenmek istiyor derken gerçekten kısır bi döngü varKokuma da çok alışsın istemedim açıkçası yoksa anne kucağından inmek istemeyen bir bebek olacak diye korkuyorum artık son emzirmede sadece emzik gibi kullaniyor gibi o sıra çok bişey içmediği için gazını almadan kucağımda uyutup hemen koyuyorum yatagina
Seninki yine iri bir bebek kafası büyük olsa da dikkat çekmez de benim kız nasıl görünecek bakalım oğlum da koca kafalıydı ama öyle farkedilmiyordu yani doktor demese aa kafası büyük demezdikAmin canım en doğru kararı vermişsin o zaman birde oraları görerek hislerinden de emin olmuşsun insallah sağlıkla kucağımıza aliriz bizimkiler neden koca kafalı ya doğunca merak ediyorum yavrumu
Evet canım zaten hazırlık yapamamissin en iyisini yapmışsın ben hazırlık yaptım da ne oldu boşuna uğraşmisim..peki spinal ve epidural arasındaki fark ne ben anlamadım
KucakcilarYa benimkide bi değişik emzir gaz çıkar yatır uyanıyor illa kucakta uyucak bütün gece kucak istedi daha anca 1 günlük oldu dünyada. Ne bu kucak aşkı hiç anlamadım
Bizimki direkt kucak arıyor gibi, bazen de beni emzik gibi kullanmak istiyor gibi. Mesela geçen koydum yatağına uyumamış abimler bizdeydi abim omzuna aldı gazini çıkartmak için masaj yaptı omzunda uyumuş koydu yerine. Gece bazen o kadar uykusuz oluyorum ki emzirirken kafam düşüyor artık. Annem en son alıyor kucağına orada uyuyor. Bazen aranıyor o zaman bana diyorlar seni istiyor diye. O sırada işte az emiyor uyuyakaliyor. Dediğin gibi biraz güven istiyor kucağa alistirmayalim derken kucak kuşu oldu. Annem gidince kv gelecek sonra onlar gidince evde yalnızım sürekli beni isterse çok zorlaşır her şey diye korkuyorum4.trimesterda bosver kucağına kokuna alışsın o şuan hala anne karninda saniyo kendini guven ariyor, zaten emeklesin seni istemeyecek bu minik hali bir daha gelmeyecek.. senin kararın tabi hep kucakta zor oluyordur eminim ama kendin dinlenecegin zaman üstüne ne giyiyorsan onu kafasının yanına koyabilirsin dinlenebilirsin.. benim çevremdeki biri şey demişti bebekle birlikte uyuyormus bebek sürekli kendisinden yana dönüyormuş kafası yamuk olmuş biraz ister istemez bebekler ariyor ama annede dinlenmek istiyor derken gerçekten kısır bi döngü var
Canım işitme testi bizede yapıldı hastaneden çıkmadan bizde geçemedik bugün tekrar gittik geçti çok şükür sudan dolayı geçemedik banyoda yaptırma dedi. Senin kız küçük durumlar biraz daha farklı olur alışana kadar bırak yatsın pusete hiç kısıtlama en çok kızın sevecek kardeşiniAy maşallah ya bizde bugün taburcu olduk evde şuan kaos havası hakim. Bebek ağlıyor kızım ağlıyor kardeşinin pusetine yatmaya çalışıyor böyle bi kargaşa bi kıyamet durumu evde hakkımızda hayırlısı. Bu arada bizde sağ kulaktan işitme testinden geçemedik haftaya tekrar bakacaklar
Minnoş olsunlar kız 3100 3200 yeterliBen de her gece doğurucam sanıyorum ama nstde bir şey çıkmıyor daha minnaklar zaten ya 3.5 bari olsalardı şu nesquikli süt şeyini denicem bu hafta
Ay o döngüye girince çıkamıyor insanYa bizimki de bu ara öyle kucağa alistirmiyim demiştim başta yatağına koyunca uyuyordu şimdi en az 1.5 2 saatimiz emzir altını degistir gaz al yatir uyumuyor tekrar emzir tekrar gaz al yatir döngüsüyle gidiyor
Kızım bana küsmüş dünden beri görmüyor ya tripli. Hediye aldı kardeşin sana dedik sevindi baktı sonra kardeşine baktı aaaa dedi o sıra kardeşi ağladı korktu oda ağladı. Kardeşinin olduğu odaya girmiyor kapıdan bakıyor biri ağlayınca öbürü de ağlıyor şuan ikiside uyuyor bakalım zaman ne gösterecek inşallah herşey yoluna girerSağol canım yani bebeğin kilosu normal aslında ama kafası büyük olduğu için tedirgin oldum, yine ilk doğumumdaki şeyleri yaşamaktan korktum. Nst çektirme yeri doğumhanenin içindeymiş, orayı görünce bi ürperdim. O çatala oturmak, doğum masası vs travmalarımı tetikleyecek gibi geldi. Bir de normal doğuma hazırlanamadım yani perine masajı yapamıyorum, eşimle ilişkiye giremiyoruz, yürüyüş yapıyorum sadece o da yeterli gelmez yine zor bi doğum olur gibi düşündüm. Seninki gibi hislerime göre karar verdim yani. Doktora kalsa normali deneyelim dedi ama istemedim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur
Yaa kıyamam kızın nasıl tepki verdi şaşırdı mı kendisi de bebek sayılır daha iki bebişle ne güzel ikiz gibi büyüyecekler zamanla her şey yoluna girecektir canım