2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Oh mis gibi bir anne olarak içine sinen kararı almışsın canım benim, varis çorabı bende de var 20 gün çıkarmayacaksın sadece duşta çıkar dedi doktor aslında, takınca alışıyorsun canım ilk 5 dakika tuhaf gelir ama o da anestezi etkisiyle hiç etkilenmezsin bile, umarım süreç hem senin için hem de bebeğin için çok güzel geçer, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cuma günü artık güzel mesajlarını okuruz inşallah

Canım çok geçmiş olsun nasılsın peki şuan bebegin nasıl dualarım seninle

Ayyy 20 günmü kız nasıl bunalmıcaz neyse sağlık için sen tümden anestezi aldın ya memnun musun
Amin canım inşallah bende kavuşuyorum sizin gibi Allahin izniylr
Ana senin bebişi tutsak askerliği de orda yapar
Sorma şaka gibi boşa demiyormusum askere göndercem diye

Merhaba güzel anneler ve anne adayları, grubu sessiz takip edenlerden biri de benim. Bugün kontrolümüz vardı ve bizimde doğum günü 13.05 olarak belli oldu. Rabbim hepimize hayırlı doğum, doğan bebeklerimize ve annelerine sağlıklı mutlu ömür nasip etsin inşallah

Ayy sayılı günler geçmek bilmiyor şimdide bekleme sırası sende az kaldı inşallah saglıkla kucagına alırsın kuzum zaten gelecegi yok iyi
Olmuş sezeryan günü almak ya benim bebiş sabahlara kadar uyumuyor giremiyoeum buraya deli oldum

Çok şükür canım gözün aydın saglıkla büyüsün inşallah allahım anneli babalı büyütsün

Sancın yok nasıl olsa diye mi 39 dan sonra doğurtmak istedi acaba sezaryen bile olsa, valla senin doktoru çözemedik bi türlü
Canım ben kontrollere tek başıma gidiyorum eşim gelmiyor bile öyle düşün eşine sinir olma o da ne yapacağını bilemiyordur belki. Neyse doktorun vardır bi bildiği diyip katlancaz artık.

Kızlar P Pembepilates @Iremcmgz golden-snitch hangi korseyi kullandınız linki var mı? Şimdiden mi almalıyız yoksa hastane çıkışı da alsak online olarak birkaç güne gelir, yetişir mi?
Canım ben netten değil de görerek aldım çok memnun muyum emin değilim takarken çok zorlanıyorum ama takınca da esnek gibi rahatsız etmiyor toparlıyor mü emin değilim daha iki gün oldu ben alalı

Aay yok artık ya arkadaşlarım anlayisli Allah'tan. Akrabalar da gelince kısa kalıyor zaten bebiş ağlayınca ben odaya gidiyorum misafirin gittiklerini göremiyorum hiç kesinlikle yap sütünün arttığını net göreceksin. Annen yapsın hemen

Canım ben çok araştırdım anesteziyi, doğuma giderken beş kadın bir odadaydık sohbet ettik hepsi doğum yapmış, 3 tanesi spinal olmuş iğne vurulan yerde ağrı oldu dediler benim yengemin oğlu 8 aylık hala bel ağrısı var, kız arkadaşım 4 aylık oldu belim hala ağrıyor diyor, burda melek chen gulumsebebek epidural oldu onlarda öyle bir şey yok mesela kişiden kişiye göre değişiyor, ben riske atmak istemedim kalıcı bel ağrısı olur olmaz ihtimali hiç olmasın direk genel olayım dedim , kendimi dinledim sen de kendini dinle spinalde de bebekle hemen kavuşursun o anı görürsün beni odaya 2 saat sonra götürmüşler , eşim 2 saat boyunca bebek çok ağladı sensiz dedi ben çok üzüldüm mesela genel anestezinin böyle bir dezavantajı var artılarını eksilerini kafanda biç canım senin için önemli olan neyse o tartıda ağır basar canım yine aklına takılan olursa sor canım çünkü bilinmezlik zor ben çok kişiyle konuştum görüştüm yine de kendi bildiğimi yaptım

Begonyanın tarifini diyorsun değil mi
Evet evet ben onu sonradan gordum. Bu tarifi duymuştum anneme söyledim kuru dut incir diye annem de kayısı falan da görünce evde hepsini karıştırmış çok güzel olmuş. Sütümü de arttırdı bence. Maltana da içiyorum bazen farklılık olsun diye. Eğer alacaksan energy olanı alma emzirenler içemiyormus bu arada

Oyyy sen şekerine kavustun bol bol op uyutmuyorsa sende onu ye inşallah canim gerçekten geleceği yokmusmus

Malta’na e bebekten mi aldın bir resimi atar mısın eşim avm de şu an alsın gelirken, birde sen kaynattıktan sonra blender mı yapıyorsun yoksa küçük küçük doğruyor musun hepsini

Buyuk ihtimal canim ama iste cocugumda mubarek 5 gunde 200 grqm almis yerinde dursam tamam dicem Senin vücuduna bir şey olacak hani sezaryen ise kesilecek normal doğum ise sancı cekceksin vs kafasında kendin karar ver ben hepsine saygı duyuyorum modunda ama orda doktoru az daha şey yapabilirdi konusturabilirdi sallıyorum neden simdi almiyoeuz suniye vs doktor bu sefer benle çok rahat konuşuyor ben sinir oluyorum en sonunda da zaten konuşma bitiyor telefona bakıyor mesaj atanlara cevap veriyor ben her kontrolden çıktığımda bi sinir çıkıyorum bugünde o yüzden ayrinsinirli çıkıp birde ağladım aynen allahtan el becerisi iyi güveniyorum...
Valla iyi sinir olmuyon dicemde seninki özelde çalışıyordu o yüzden bir şey diyemicem

Bence doğru olan zaten senin ne hissettiğin, hislere göre hareket etmek gerekiyor bazen bize birakilmissa karar ki memnunsun halinden kıyamam ya seni ozlemis niye 2 saat sürmüş uzun değil mi

Doktorlar çok sorgulayınca da sevmiyorlar ya ben de bir şey demeye korkuyorum valla ama telefona bakması falan hoş değil tabi evet neden şimdi başlatmıyoruz doğumu diye sorulabilirdi aslında ciğeri gelişmedi diye mi acaba? Neyse artık kararını verdin boşver düşünme hayırlısı ne ise o olsun eğer normal doğum hayırlı olacaksa cumaya kadar kendisi gelsin bebişin

Eşime sinir oluyorum aslında ama gerçekten çok yoğun çalışıyor bir şey diyemiyorum. Geçen gün nstde herkes kocası ile bekliyordu hatta birisi kardeşini annesini falan da getirmiş bir tek ben tektim, bir evrak unutmuşum 3 kat aşağıya indim tekrar geri çıktım falan. O arada birisi önüme geçmiş, benim önümdeki kadına söyledim arkanızda ben vardım hatırladınız mı diye o da evet evet evrak almaya gitmiştiniz dedi. O sırada ağladım işte ben neden tekim diye neyse doğuma gelsin de gelmezsen boşanma sebebi dedim artık ona göre düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…