- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
Canım 05.05.2025 olmadıktan sonra 05.05in anlamı yok ki.. benim için 03.05 çok önemli bi tarihti o yüzden. Benim için daha iyi olmuş olduAslında 5.5.24 daha güzel tarihmiş. Ben o tarihi istemiştim ama beni denk getirmek istedigi bi yogun bakım doktoru varmış o yüzden 3.5i verdi bana da. Hemen hemen aynı vakitlerde olacak doğumlarımız
Bence de cok zorlamamak gerekiyor. Evet normal olsa belki daha iyi ama hem beklemek hem bebegin irileşmesi durumu riskli hale getirebilir. Birde suni sancıyı aldıktan sonrada yine normal olmayıp sezeryana dönme ihtimali var. Sanırım bende aynı kararı verirdim. Hayırlısı ve kolay olan olsun hakkınızda, sağlıcakla kavuşursunuz inşallah
Şaka gibi dümdüz 0 çıktı 2 kere nstye girdim o yüzden..Nstde sancı felan çıkmadı demi? Benim de öyleydi bıraksak daha giderdi
Yaa Allah razi olsunBugün okuduğum en güzel mesaj, inan ne seni tanıyorum ne biliyorum ama sana o kadar dua ettim ki çok şükür bu günlerine rabbim sizi bir ömür mutlu etsin inşallah
Canım annem en başta verilse iyi olurdu dedi. Pamukçuk gibi bizde de olmadı en başından beri verdiğimiz için. Şimdi deneyin isterseniz yine. Sen sağma olayını da dene. Başta bu biberona 30ml 60 ml nasıl dolduruyorlar ya azcik bişey cikiyo diyosun sonra görüyorsun süt gittikçe artıyor. Kuru dut, kayısı, incir hoşafı iç mutlaka. Sütü güzel arttiriyorBen de olmazsa öyle deneyeyim canım maden suyu çıkardım dinlendiriyorum ama benimkinde ağzında pamukcuk yok sadece sarılık var iyi gelir mi bir annene sorsana
Aaa benim acil ameliyat olunca mi hastane verdi varis çorabını acabaKızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için ama benim bebeğimin kafa çapı şuan 9.7cmmis ve 39+4 günlük kafası.. kisacasi doktor evet bugün alsa beni suniye tamam diyecektim ama haftaya veriyor bana doğumu o zamana kadar zaten yine kafası büyüyecek kilosuda artacak ve düzenli artıyor benimkinin kilosu.. Ben kilodan daha çok kafayada takıldım riske atmak istemedim.. evet spor perine vs yaptım bebek ne güzel ilerliyordu ama gelmekten vazgeçmiş 0.sanci çıkar mı ya çıktı saka gibi.. birde zaten oramız 10 cm açılıyor acilmadiginda kesi atılıyor benimkinin kafası 9.7 cm derken ben açıkçası doğum kanalında vakum tarzı böyle tıbbi gerektirecek bir şey istemedim. Doktorda kilo artınca risk artıyor dedi ama madem öyle niye şimdi almıyon dimi.. Bende şahsen kendimi bırakalı çok oldu çocuğum sağlıklı doğsun başka bir şey istemiyorum bu yola girmiş oldum artık..
Mavi070707 canım fotoğraf çekimin çok güzel gözüküyor seninki bu arada bence normal doğar düşün doktor bana 2 seçenek sundu ama normal doğumda riskler var dedi ve suni sanciyla dogurtturcakti veya sezaryen ben sezaryen seçtim kan verdim birde varis çorabı aldırıyor onu fa yazdı garip bi ismi vardı ameliyathaneye girmeden giyecekmisim..
Uzun lafın kısası kızlar teşekkür ederimiçim rahatladı.. Bazı şeylere işte insan engel olamıyor böyle daha iyi olucam cuma günü inşallah bebrgimi kucağıma aliyorum
En iyisini düşünmüşsün canım ya , bende olsam kafasından dolayı aynı kararı verirdim. Hayırlısıyla güzelce bir doğum olur ve hemen toparlanırsın inşallah . Bak zamanını biliyorsun artıkKızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için ama benim bebeğimin kafa çapı şuan 9.7cmmis ve 39+4 günlük kafası.. kisacasi doktor evet bugün alsa beni suniye tamam diyecektim ama haftaya veriyor bana doğumu o zamana kadar zaten yine kafası büyüyecek kilosuda artacak ve düzenli artıyor benimkinin kilosu.. Ben kilodan daha çok kafayada takıldım riske atmak istemedim.. evet spor perine vs yaptım bebek ne güzel ilerliyordu ama gelmekten vazgeçmiş 0.sanci çıkar mı ya çıktı saka gibi.. birde zaten oramız 10 cm açılıyor acilmadiginda kesi atılıyor benimkinin kafası 9.7 cm derken ben açıkçası doğum kanalında vakum tarzı böyle tıbbi gerektirecek bir şey istemedim. Doktorda kilo artınca risk artıyor dedi ama madem öyle niye şimdi almıyon dimi.. Bende şahsen kendimi bırakalı çok oldu çocuğum sağlıklı doğsun başka bir şey istemiyorum bu yola girmiş oldum artık..
Mavi070707 canım fotoğraf çekimin çok güzel gözüküyor seninki bu arada bence normal doğar düşün doktor bana 2 seçenek sundu ama normal doğumda riskler var dedi ve suni sanciyla dogurtturcakti veya sezaryen ben sezaryen seçtim kan verdim birde varis çorabı aldırıyor onu fa yazdı garip bi ismi vardı ameliyathaneye girmeden giyecekmisim..
Uzun lafın kısası kızlar teşekkür ederimiçim rahatladı.. Bazı şeylere işte insan engel olamıyor böyle daha iyi olucam cuma günü inşallah bebrgimi kucağıma aliyorum
Maşallah canım çoğu gitmiş azı kalmış artıkKızlar tek tek alıntılayamadım. Allah razı olsun hepinizden. İnşallah sizde sağlıkla kavuşun bebişlerinize
Sabah 6bucuk gibi hastanedeydik yatış yapıldı kan nts derken 7bucuk olmadan ameliyathaneye aldılar hızlı gelişti de psikolojik kurbanlık koyun gibi hissettimbrandayı muşambayı oydular kağıt gibi kızım seni yırttılar çınladı kafamda ameliyat başlayıp yaklaşık 35-40 dk sonra 08:08 de oğlum doğdu ağlayışını duydum duygusaldı o kısım vallahi muayene edip sarıp yanıma getirip sonra babaya götürdüler giydirmeye filan. Ondan yaklaşık 40 dk sonrada ben odaya geldim. Sütüm geldi sarı sarı. Daha hiç Yürümedim hemşireyi bekliyorum uyuşukluğum geçti. Sondayı epuralden sonra taktılar bişey hissetmedim hala takılı.
Az emiyor uyuyor dön dolaş emzir durumu şuan mamaya gerek yok dedi ebe olursa da veririm mama var yanımda hazır getirmiştim hiç öyle takıntım yok. Hatta doysun derdindeyim doymadığı için habire uyanıyor huzursuz. Regl sancısı gibi sancım var rahim kendini toparlıyormuş normalmiş olması gerekiyormuş hemşire öyle söyledi. Dikiş ağrım yok henüz uyuşuk zaten o kısım. Şimdilik böyle bizde durum bide aşırı uykum var
Kararını vermişsin canım artık kafanı bulandırma o zaman hayırlısı olsunKızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için ama benim bebeğimin kafa çapı şuan 9.7cmmis ve 39+4 günlük kafası.. kisacasi doktor evet bugün alsa beni suniye tamam diyecektim ama haftaya veriyor bana doğumu o zamana kadar zaten yine kafası büyüyecek kilosuda artacak ve düzenli artıyor benimkinin kilosu.. Ben kilodan daha çok kafayada takıldım riske atmak istemedim.. evet spor perine vs yaptım bebek ne güzel ilerliyordu ama gelmekten vazgeçmiş 0.sanci çıkar mı ya çıktı saka gibi.. birde zaten oramız 10 cm açılıyor acilmadiginda kesi atılıyor benimkinin kafası 9.7 cm derken ben açıkçası doğum kanalında vakum tarzı böyle tıbbi gerektirecek bir şey istemedim. Doktorda kilo artınca risk artıyor dedi ama madem öyle niye şimdi almıyon dimi.. Bende şahsen kendimi bırakalı çok oldu çocuğum sağlıklı doğsun başka bir şey istemiyorum bu yola girmiş oldum artık..
Gözün aydınnnBEN SİZE MÜKEMMEL BİR HABER VERECEĞİM TEYZOLAR BİZ SABAH TABURCUYUZ
Kesinlikle o yüzdendir canım zaten suyun gelmiştiAaa benim acil ameliyat olunca mi hastane verdi varis çorabını acaba
Evet canımEn iyisini düşünmüşsün canım ya , bende olsam kafasından dolayı aynı kararı verirdim. Hayırlısıyla güzelce bir doğum olur ve hemen toparlanırsın inşallah . Bak zamanını biliyorsun artık
Tamam canım söylerim arabada kalmış kağıtMaşallah canım çoğu gitmiş azı kalmış artıkkızın görünce ne tepki verecek bakalım
Kararını vermişsin canım artık kafanı bulandırma o zaman hayırlısı olsunsağlıkla gelsin bebişin
Varis çorabının adını bana da söyler misin? Yarın kontrolüm var doktora soracağım ben de, geçen sefer söylemedi unuttu heralde.
Doktorun sezaryen için de geç tarih önermiş sana dimi 39+2 oluyordun ayın 5’inde? Şimdi 39 olmuş olacak, ben de senden tam bir hafta sonraya aldım benim de 39 olacak ama doktor 38+ larda alalım demişti aslında. Seninki neden geç alıyor bir şey dedi mi canım?Evet canımçok şükür
Tamam canım söylerim arabada kalmış kağıt
Boya 51-52 cm diyodu en son. 49 cm doğdu. Kilo 3372 di cuma günü. Tam 3 kilo doğduÇok şükür hoş gelmiş bebişSağlıcakla büyüsün . Kilosu ölçülen ile uyumlu muydu?
Canım sağım yapmıyorum. Memede uyuduğu zaman diğer gögüsten akan sütü toplayıp kaşık ile ağzına damlattım ilk zamanlar.Iremcmgz canım sen sağım yapıyor musun sütün yetiyor mu ? Benimki memede uyuyakalıyor çıldırıyorum ya
39+2 için verdi ilk bence 05.05 olduğu için öyle verdi.. Bende 39+0 istedim.. benimki her şeye 39 diyo.. ama işte bugün birini dogurtmus 2250 gram 38.hafta suni sanciyla.. benim sancı hiç yoktu o yüzden catiya bile bakmadı.. sancı olsaydı catiya bakıp belki suni yapardı ama zaten sancisi yok 39da alıyım diye mi düşündü bilmiyorum doktora soruyorum bir şey demiyor eşimde konuşmuyor esimede sinir oluyorumDoktorun sezaryen için de geç tarih önermiş sana dimi 39+2 oluyordun ayın 5’inde? Şimdi 39 olmuş olacak, ben de senden tam bir hafta sonraya aldım benim de 39 olacak ama doktor 38+ larda alalım demişti aslında. Seninki neden geç alıyor bir şey dedi mi canım?
Canım benim doktorum ameliyattan bir gün önce mesaj attı sezaryen korsesi al öyle gel ameliyata demiş , ben ameliyata girmeden hemen hastane karşısında medikalciden aldım hemen kullandırdı doktorum hiç çıkarmıyorum benKızlar P PembepilatesIremcmgz golden-snitch hangi korseyi kullandınız linki var mı? Şimdiden mi almalıyız yoksa hastane çıkışı da alsak online olarak birkaç güne gelir, yetişir mi?
Aynen ya o hoşafı da yapayım dedim gelen giden olunca bir türlü yapamadım aslında şu lohusa zamanında misafir kabul etmemek lazım sabahtan başlıyoruz biz gece uyuyana kadar, geçen birisi dokuz buçukta geliyorum demiş ben de dedim valla gelme ben uyuycam sonra gel dedim. İnsanlar inanılmaz düşüncesiz ya gelme de diyemiyoruz artık telefonu elime almak bile istemiyorum whatsap son görülmemi kapatacamCanım annem en başta verilse iyi olurdu dedi. Pamukçuk gibi bizde de olmadı en başından beri verdiğimiz için. Şimdi deneyin isterseniz yine. Sen sağma olayını da dene. Başta bu biberona 30ml 60 ml nasıl dolduruyorlar ya azcik bişey cikiyo diyosun sonra görüyorsun süt gittikçe artıyor. Kuru dut, kayısı, incir hoşafı iç mutlaka. Sütü güzel arttiriyor
Maşallah bizim bebekler içeriyi sevdi kızCanım 05.05.2025 olmadıktan sonra 05.05in anlamı yok ki.. benim için 03.05 çok önemli bi tarihti o yüzden. Benim için daha iyi olmuş olduayni gün dogurcaz demek
Şaka gibi dümdüz 0 çıktı 2 kere nstye girdim o yüzden..
Canım benim doktorum tayt önerdi ilk 1 hafta giyindim şimdi bol geliyor.Hamile kaldığım kiloya düştüm. Yenisini alacağım ama hangisinden alsam kararsızım. Öneriniz var mı?Kızlar P PembepilatesIremcmgz golden-snitch hangi korseyi kullandınız linki var mı? Şimdiden mi almalıyız yoksa hastane çıkışı da alsak online olarak birkaç güne gelir, yetişir mi?
Maşallah bizim bebekler içeriyi sevdi kız