Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma girecek yada girmeye hazırlanan tüm güzel anneler ben dahil Allah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı hayırlı bir şekilde kolayca doğumlar nasib etsin kolaylaştırsın öncesinde şimdisini sonrasıda çok hayırlı kolay güzel eylesin inşallah
gulumsebebek
kolayca, ağrısız, acısız al bebeğini kucağına canım stres ve korku hepimizde var ama geçici bir süreç kucağına alınca geçecek zaten 10 dk bir şey
Kızlar günaydın.
26.04 te ani zorunlu sezaryana alındım. Plaensenta totalism vardı bilşyosunZ. Ve sancım başlamıştı. çok zorlu bir doğum ve sonrası süreci geçirdm, geçiriyorum hepinizden dua bekliyorum. Doğum yapanlar varsa gözleri aydın olsun. Fırsat bulabilirsem tekrar gireceğim inşallah
Kızlar günaydın.
26.04 te ani zorunlu sezaryana alındım. Plaensenta totalism vardı bilşyosunZ. Ve sancım başlamıştı. çok zorlu bir doğum ve sonrası süreci geçirdm, geçiriyorum hepinizden dua bekliyorum. Doğum yapanlar varsa gözleri aydın olsun. Fırsat bulabilirsem tekrar gireceğim inşallah
Kızlar günaydın.