2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Doğuma girecek yada girmeye hazırlanan tüm güzel anneler ben dahil Allah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı hayırlı bir şekilde kolayca doğumlar nasib etsin kolaylaştırsın öncesinde şimdisini sonrasıda çok hayırlı kolay güzel eylesin inşallah 🤲🏼

gulumsebebek gulumsebebek kolayca, ağrısız, acısız al bebeğini kucağına canım🙏 stres ve korku hepimizde var ama geçici bir süreç kucağına alınca geçecek zaten 10 dk bir şey 🌸

Kızlar günaydın.
26.04 te ani zorunlu sezaryana alındım. Plaensenta totalism vardı bilşyosunZ. Ve sancım başlamıştı. çok zorlu bir doğum ve sonrası süreci geçirdm, geçiriyorum hepinizden dua bekliyorum. Doğum yapanlar varsa gözleri aydın olsun. Fırsat bulabilirsem tekrar gireceğim inşallah

Kızlar günaydın.
26.04 te ani zorunlu sezaryana alındım. Plaensenta totalism vardı bilşyosunZ. Ve sancım başlamıştı. çok zorlu bir doğum ve sonrası süreci geçirdm, geçiriyorum hepinizden dua bekliyorum. Doğum yapanlar varsa gözleri aydın olsun. Fırsat bulabilirsem tekrar gireceğim inşallah
Çok geçmiş olsun ve de hayırlı olsun 🌸 ağrılar mı zorladı dikiş vs plesanta totalis olması mı

Kızlar günaydın.
Şu an nasılsın canım bebeğin nasıl

X