- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
Amin Allah razı olsun canım hepimizin kolaylaştırsın sağlıkla inşallahRabbim kolaylastirsin ...Bebeginle birlikte sağlıklı,sıhhatli bir şekilde evinize dönün inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Allah razı olsun canım hepimizin kolaylaştırsın sağlıkla inşallahRabbim kolaylastirsin ...Bebeginle birlikte sağlıklı,sıhhatli bir şekilde evinize dönün inşallah
Bu işaret neydi
Amin canım Allah razı olsun darısı başına olsun inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canimm güzel haberlerini bekliyoruz gulumsebebek
inşallahhh canım aminnn ilk fırsatta yazacağım inşallahgulumsebebek Canım benim güzel haberlerini bekliyoruz. Sağlıkla kucağına al inşallah
Periler baktı daha iş yok, yerini yorgunum perilerine verdiBu işaret neydi
Sağlıcakla kal kucağına inşallah bekliyoruz haberleriniAmin canım Allah razı olsun darısı başına olsun inşallah
inşallahhh canım aminnn ilk fırsatta yazacağım inşallah
inanmıyorum vay be çok sanslisin kac tane yavrusu olacakKedim doğum yapıyor çok duygusalımmmm
Şuan 3 tane doğdu ama doğumu devam ediyor öyle güzeller ki onları görünce bana da doğurma perileri geldiinanmıyorum vay be çok sanslisin kac tane yavrusu olacak
Kedi bile doğuruyor ben hala doguramadim
Çok geçmiş olsun ve de hayırlı olsun ağrılar mı zorladı dikiş vs plesanta totalis olması mıKızlar günaydın.
26.04 te ani zorunlu sezaryana alındım. Plaensenta totalism vardı bilşyosunZ. Ve sancım başlamıştı. çok zorlu bir doğum ve sonrası süreci geçirdm, geçiriyorum hepinizden dua bekliyorum. Doğum yapanlar varsa gözleri aydın olsun. Fırsat bulabilirsem tekrar gireceğim inşallah
Bence biliyorlardırAyy inanamiyorum ben sıcaktan zaten kavga ediyorum annemle klimayı actirmadigi için eyvah ki ne eyvah şuan inşallah bilmiyordur bu bilgileri
Şu an nasılsın canım bebeğin nasılKızlar günaydın.
26.04 te ani zorunlu sezaryana alındım. Plaensenta totalism vardı bilşyosunZ. Ve sancım başlamıştı. çok zorlu bir doğum ve sonrası süreci geçirdm, geçiriyorum hepinizden dua bekliyorum. Doğum yapanlar varsa gözleri aydın olsun. Fırsat bulabilirsem tekrar gireceğim inşallah