- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
Aynı odadayiz sürekli bebeğe gaz olacak diye kızıyor, hasta olursan bebek de hasta olacak diyor özellikle dunden beri hava çok sicak. Bugün kısa kollu giycemBosver dinleme anneni o zaman aynı odada uyumuyorsaniz sen bildiğin gibi giyin bu havada ben uzun kollu giydigimi valla bak hayal edemiyorumhayır birde işin kötü kısmı sırf anneni kiramadigin için hasta olursan bebiste etkilencek
Geçen dışarı çıktım elbiseyle eve geldim teyzem bizde bir sürü laf yaptı o da senin dikkat etmen lqzim üşütme vs diye sıkıldım ben de artıkBen askılı giyiniyorum bu şekilde sıcak basıyor ayy düşünemiyorum seni
Ayy insallahİns ikimizle kalır budigerleride yaşamasın doğumdan biraz korktum onun yüzünden bide sancidan o ağrıyı anlayamıyorsunuz diyorlar artik onu tahmin edemiyorum
Ben daha önce lazere gidiyordum ama yine cikiyp da çok ince ara ara, jiletle alsam bile agdayla almış gibi olduğu için ben jilet yapıyorum kendime her gunNormal doğum bekleyen anneler beden temziliğini ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz yada yaptınız??
Çoğunuz belki lazerlidir
Evet canım seni çok iyi anlıyorum.. iyi olur valla hayır birde o sıcakta iyi uyuyorsun öyle neyse annende kabul eder bugün özellikle yaz günü resmenAynı odadayiz sürekli bebeğe gaz olacak diye kızıyor, hasta olursan bebek de hasta olacak diyor özellikle dunden beri hava çok sicak. Bugün kısa kollu giycem
Lazerin etkisi işte belli olmuyodur fazla, ben alsam jiletle kalınlaşır çoğalır diye korkuyorumBen daha önce lazere gidiyordum ama yine cikiyp da çok ince ara ara, jiletle alsam bile agdayla almış gibi olduğu için ben jilet yapıyorum kendime her gun
Büyük ihtimal öyle olur canım da baksana bana iri bebek güya erken doğar dediler daha gelen giden yok.. normalde şimdiye doğması lazımdı insanda bilemiyor ki ne zaman temizlik yapacağınıLazerin etkisi işte belli olmuyodur fazla, ben alsam jiletle kalınlaşır çoğalır diye korkuyorum
Adana yanıyor vallaha ilk 2 gün giyinim uzun birseyler dedim yok hiç bana göre değilKız nasıl askılı giyiyorsun lohusasın bacım
Geçen hafta 36+0’da jilet yaptım nolur nolmaz diye. 39+0’a kadar bebiş gelmezse o gün de ağdaya gidicem üç haftada ağdalık olur diye hesapladımNormal doğum bekleyen anneler beden temziliğini ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz yada yaptınız??
Çoğunuz belki lazerlidir
Ayyy annem bir iki dedi baktı dinlemiyorum oda vazgeçti şort askılı geziniyorum yapacak birsey yok zaten sıcak basıp duruyorGeçen dışarı çıktım elbiseyle eve geldim teyzem bizde bir sürü laf yaptı o da senin dikkat etmen lqzim üşütme vs diye sıkıldım ben de artık
Terlemekten bir hal oldum ya sürekli duşa giriyorum hava gercekten çok sicakEvet canım seni çok iyi anlıyorum.. iyi olur valla hayır birde o sıcakta iyi uyuyorsun öyle neyse annende kabul eder bugün özellikle yaz günü resmen
Ben bunu anlatamıyorum ben normal değilim şu an hormonlardan ötürü sıcak basıyor diyorum taktılar gazaAyyy annem bir iki dedi baktı dinlemiyorum oda vazgeçti şort askılı geziniyorum yapacak birsey yok zaten sıcak basıp duruyor
Bizde yarın tam 37+0 oluyoruz salı günü çatı muayenesi yapacak mecbur ağda yaptım. Anneme diyorum doğurmam lazım tekrar almak istemiyorumGeçen hafta 36+0’da jilet yaptım nolur nolmaz diye. 39+0’a kadar bebiş gelmezse o gün de ağdaya gidicem üç haftada ağdalık olur diye hesapladım39’dan önce gelirse de duşa girip yine jilet yapar öyle hastaneye giderim
Doktor neden tekrar çatı muayenesi yapıyor canım 2 si normal doğmuş zaten. Bana yapmayacak ilki normal oldu diye.Bizde yarın tam 37+0 oluyoruz salı günü çatı muayenesi yapacak mecbur ağda yaptım. Anneme diyorum doğurmam lazım tekrar almak istemiyorum
AnlamıyorlarBen bunu anlatamıyorum ben normal değilim şu an hormonlardan ötürü sıcak basıyor diyorum taktılar gaza
Ay ne bilim 37de çatı yapıcam dedi ama gidince sorucam neden yapıyorsunuz diye. Açıklık bakacam dese anlıcamda çatıyı bende anlamadım zaten 2 doğumum varDoktor neden tekrar çatı muayenesi yapıyor canım 2 si normal doğmuş zaten. Bana yapmayacak ilki normal oldu diye.
Kendi kendine yapabiliyomuşsun ne güzel derdin yok o konuda ben ince eleyip sık dokudum hafta hafta düşündüm asdfdsdBizde yarın tam 37+0 oluyoruz salı günü çatı muayenesi yapacak mecbur ağda yaptım. Anneme diyorum doğurmam lazım tekrar almak istemiyorum
Hahahaha bizde de durumlar böyle ha bire terliğini giy yeleğini giy lohusasın üstünü ört duş alacaktım bugün , dün aldım diye alamazmışımGaz olur bebege, üşütme hasta olma vs diye diye terleyip sogumaktan hasta edecek benibebeğin battaniyesi falan islaniyor emzirirken ama anlatamadim bi ben de saldım artık dediğini yapıyorum
Ay sorma kaç aydır her akşam mı konuşulur bi konu. Ben bidakine doğurunca haber vermeyi düşünüyorum ben ikinciyi doğurdum gelin bakın diye haber veririmSeninkiler benimkilere göre daha erken başlamış saka gibi yaben zaten akillandim bir dahakine doğum ayımı yanlış soylicem
Aaa bı de duş kuralı mi varmış Allah'tan bizimkiler bilmiyor bunu her gün alıyorum terle terle kokuyorum artıkHahahaha bizde de durumlar böyle ha bire terliğini giy yeleğini giy lohusasın üstünü ört duş alacaktım bugün , dün aldım diye alamazmışımnapalım dediğini yapıyoruz anne sonuçta
Bilmem bizim evde lohusa kadın üşümemeli yoksa bebeğe gaz yapar diyorlar dün çilek yiyecektim dışarda iki saat dinlendirdiler öyle verdiler dolaptan asla bir şey içemiyorum izin yokNiye giyilmez mi
kesinlikle maşallah ya rabbim bir ömür mutlu etsin bizi inşallahBebek evin neşesi herşeyi canım çok dadlularrrr yaaaa
kız Adana’da dün bayağı yağmur yağmıştı kardeşimle konuştuk da yağmurluydu havaAdana yanıyor vallaha ilk 2 gün giyinim uzun birseyler dedim yok hiç bana göre değil
bak ne güzel senin duşuna karışılmıyor ben dolabı açıyorum meyve suyu görünce nasıl canım çekiyor ama dışarıda 2 saat dinlenmeden içemiyorumAaa bı de duş kuralı mi varmış Allah'tan bizimkiler bilmiyor bunu her gün alıyorum terle terle kokuyorum artıkevet ben de saldım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?