2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Tam vaktinde doğuruyosun bak her şeyde bi hayır varmış tam dayanılmaz hale geldiği vakitte kurtulacaksın inşallah
Aynen canım inşallah valla doktor da çok doğru zamana tarihi ayarlamışız filan dedi. Normalde 6 mayıstı ya ben 1 hafta da bekleyebileceğini sanmıyorum vallahi
Kesinlikle canım o psikolojiyi durduramiyorsun bi bakıyorsun kizmissin iş işten geçmiş.. inan aile buyukletiyle daha kötü stresini atamıyorsun.. demek ki herkes aynı en azından içim rahatladı yoksa insan gerçekten üzülüyor anneme kızmak istemem ama kızmış oluyorum sonra bakıyorum masum masum duruyp çok uzuluyom
evet insan böyle düşününce ekstra üzülüyor ama elimizde değil ki. Eşimde ya kaçıyor ya susuyor filan ama yok yani sonradan adamın günahı ne diyorum üzülüyorum ama o an mantıklı düşünemiyorum. Sende de aynı durum. Allahtan kendi annen en iyi huyunu suyunu bilenin şu dönemde nasıl bi psikolojide olduğunun farkındadır. Sen yine de mental olarak kendini iyi hissettiğin bi anda annene bana bakma sen kırdıysam kusura bakma iyi değilim farkındasındır diye konuş istersen için rahat etsin. Çok anlık değişiyor ruh hallerimiz çünkü. Sabah eşime dedim bende kafamda çok şey kuruyorum günahını alıyorum sanada eziyet oluyorum sen bana bakma diye farkındayım az kaldı filan dedi. 1 saat geçmedi yine gittim çattım🤦🏻‍♀️

Kızlar benim psikolojim bozulmaya başladı.. kac gündür aşırı sinirliyim ama aşırı.. Her şey batıyor bana ama her şey.. Evde bir büyüğün olması bütün özgürlük alanımi kisitladi en basiti bir şey yapmak istiyorum ne gerek var.. aşırı aşırı bir sıcak var klimayı açmak istiyorum odanın sıcaklığı iyi😑 benim üstüm ter ama bosaliyor ki ben çok zor terleyen bir insanım..
Yarın doktoruma dicem suni mi vercek direkt sezaryen mi olur bilmiyorum ben kafayı yemeden artık kurtulmak istiyorum.. Ağlıyorum vicdan azabı çekiyorum böyle konusuncada ama ben doğum yapayım bir an önce herkes kendi evine dağılsın özgür olayım en azından evimde istediğimi istediğim yere koymak istiyorum😭 daha birde kv gelecek.. üzerine gorumcemde geçen diyordu çocukların okulu bitince geliriz çok bunaldım ben.. evden kaçasım geliyo kimde yerimi bilmesin bebeğimle çok garip bi psikolojiye girdim normal mi bu durum bilmiyorum.. dünde kapımın önündeki ayakkabılar geçiş guzergahinda değil geçiş guzargahina konulmuş her neyse 2 ayakkabı ben başladım kızmaya hangi ger...kalı koyar bunu böyle bilmem ne her şey batıyor bana kisacasi
Canım bu durum geçmeyecek. Benim annem de usutmeme taktı kafayı. Ter boşalıyor benden. Emzirirken çocuğun üstünü islatiyorum resmen terden. Hala akşam olunca şortunu çıkart uzun giy, pijamani kısa kollu giyme muhabbeti oluyor. Gece terden sırılsıklam oluyorum, tuvalete gidicem yataktan çıkınca üşüyorum çünkü islanmisim artık. Söylüyorum da sıcak hasta eder diye ama anlatamıyorum gece üstünü açıyorsun kısa kollu giyme diyor. Uzun kollu giydiğim için terliyorum zaten 🤦🏼‍♀️

Tuzlu mu yiyorsun canım tuzu kes istersen. Bende hiç ödem yok şükür diyim ama tansiyonum hep düşük ondan mı bilmiyorum. Maden suyu bile ödem yapıyor aslında içiyorsan onu bırakabilirsin.
Yok tuzlu yemem. Dün ilk defa oldu bu ödem mevzusu. Sabahta yüzüm şişmiş. Maden suyu her gün içmiyorum ama dün akşam içtim. Ona dikkat edeyim bu ara. Sağol cnm🙏

Aynen canım inşallah valla doktor da çok doğru zamana tarihi ayarlamışız filan dedi. Normalde 6 mayıstı ya ben 1 hafta da bekleyebileceğini sanmıyorum vallahi

evet insan böyle düşününce ekstra üzülüyor ama elimizde değil ki. Eşimde ya kaçıyor ya susuyor filan ama yok yani sonradan adamın günahı ne diyorum üzülüyorum ama o an mantıklı düşünemiyorum. Sende de aynı durum. Allahtan kendi annen en iyi huyunu suyunu bilenin şu dönemde nasıl bi psikolojide olduğunun farkındadır. Sen yine de mental olarak kendini iyi hissettiğin bi anda annene bana bakma sen kırdıysam kusura bakma iyi değilim farkındasındır diye konuş istersen için rahat etsin. Çok anlık değişiyor ruh hallerimiz çünkü. Sabah eşime dedim bende kafamda çok şey kuruyorum günahını alıyorum sanada eziyet oluyorum sen bana bakma diye farkındayım az kaldı filan dedi. 1 saat geçmedi yine gittim çattım🤦🏻‍♀️
Valla o kadar garip duygular içindeyiz ki dedigin şekilde 1 saatimiz 1 saatimize asla uymuyo🥲dediğin şekilde yapiyim canım.yoksa böyle olmayacak
Canım bu durum geçmeyecek. Benim annem de usutmeme taktı kafayı. Ter boşalıyor benden. Emzirirken çocuğun üstünü islatiyorum resmen terden. Hala akşam olunca şortunu çıkart uzun giy, pijamani kısa kollu giyme muhabbeti oluyor. Gece terden sırılsıklam oluyorum, tuvalete gidicem yataktan çıkınca üşüyorum çünkü islanmisim artık. Söylüyorum da sıcak hasta eder diye ama anlatamıyorum gece üstünü açıyorsun kısa kollu giyme diyor. Uzun kollu giydiğim için terliyorum zaten 🤦🏼‍♀️
Vallahi ya benimkide klimayı actirmiyo bugün yanıyor ortalık zaten aynı şehirdeyiz biliyorsun balkona çık orası gölge esiyor diyo 🤣🤣🤣🤣🤣 ben bu havada uzun kollu giydigimi hayal edemiyorum elimden gelse derimi soycam😔 atlet giyiyorum bende içime sırf hasta olmamak için 🥲

Ayy sıcak basma terleme çok fena bisi ya. Bir akşam bende uyumaya gittim odaya eşim uyandirdi emzirme vakti gelince, resmen pijamayı sıksam su akardı. Ben şubatta önüm komple açık uyurdum her sey ortada olurdu. Bir süre sonra geçecek inşallah. Annelere laf anlatmak zor oluyor bir şekilde birbirimizi idare edicez artık.

Ayy sıcak basma terleme çok fena bisi ya. Bir akşam bende uyumaya gittim odaya eşim uyandirdi emzirme vakti gelince, resmen pijamayı sıksam su akardı. Ben şubatta önüm komple açık uyurdum her sey ortada olurdu. Bir süre sonra geçecek inşallah. Annelere laf anlatmak zor oluyor bir şekilde birbirimizi idare edicez artık.
Gaz olur bebege, üşütme hasta olma vs diye diye terleyip sogumaktan hasta edecek beni 🤦🏼‍♀️ bebeğin battaniyesi falan islaniyor emzirirken ama anlatamadim bi ben de saldım artık dediğini yapıyorum 🙄

Bizim ailenin geleneksel muhabbetidir bu. Teyzem ve annem ayağımda terlik görmeyince bile giy giy diye başlıyor.

Valla o kadar garip duygular içindeyiz ki dedigin şekilde 1 saatimiz 1 saatimize asla uymuyo🥲dediğin şekilde yapiyim canım.yoksa böyle olmayacak

Vallahi ya benimkide klimayı actirmiyo bugün yanıyor ortalık zaten aynı şehirdeyiz biliyorsun balkona çık orası gölge esiyor diyo 🤣🤣🤣🤣🤣 ben bu havada uzun kollu giydigimi hayal edemiyorum elimden gelse derimi soycam😔 atlet giyiyorum bende içime sırf hasta olmamak için 🥲
Emzirme sütyeni atlet ve pamuklu uzun kollu pijamayla uyuyorum düşün. Gece bebeğin bezini atayım balkona dedim titreme nöbeti geldi resmen çünkü atletime kadar islagim terden. Yataktan cikasim gelmiyor 🙄

Bizim ailenin geleneksel muhabbetidir bu. Teyzem ve annem ayağımda terlik görmeyince bile giy giy diye başlıyor.
Benim annem aşırı sıcağı sever. Ben onun kadar sevmezken bir de hormonlarin etkisiyle sırılsıklam oluyorum dinletemiyorum. Üşürsün fark etmezsin muhabbeti oluyor. İyi de terleyince üşüyorum asıl anlatamiyorum 🙄

Eee canım su aktiysa niye suniyi kabul etmedin ben yarın kendim teklif vericem doktoruma suni sancıyı
E bebeğin suyu bitti nasıl bekletiyorlar 🤔
Ay bende ondan korktum ama bugun olmaz zaten açıklığı yok dedi ben su bitince hemen cocuga bi sey oluyor sanıyodum meger oyle degilmis 😅 hala su geliyor ki evde telastan 2 havlu hastanede de 2 tanede lohusa kilodundan kullandım ona ragmen hala geliyor
Eve çıkış verdi mi canım? Su geldikten sonra ne kadar bekleme süreniz varmış
Yok zaten suyu duyunca hemen yatış verdiler önlem amacli enfeksiyon icin ilac verdi birde ciger gelistirici yaptilar sancim hic yok acilmamda yok onu gectim kanala bile daha inmemisti 5 gun once suniyide az bi acilmam sancim olsa kabul edebilrdim ama hiç bir belirti olmadgi icin bilemedim kafam zaten cok karıştı erken bekliyodum ama uff hic böyle hayal etmemistim 😣 oglusum iyi en azindan kendimi öyle teselli ediyorm hareketlide nabzida 150 lerde normalde nts de 40 sanci goruyodum bir kac tane şimdi 20 den yukselmiyor şaka gibi

kizlar merhaba bu benim nst sonucum 38+1im su an dun cekildi. doktor sonucun iyi dedi sadece sancim vs gorunuyor mu anlayan var midir bu sanci kismina nerden bakiyoruz bir de 🥹
Hiç sancın yok canım 🥹 senin konunu görmüştüm yazmıştım. Nışanın gelmişti demi? Bakalım sancıların ne zaman başlıcak

Ay bende ondan korktum ama bugun olmaz zaten açıklığı yok dedi ben su bitince hemen cocuga bi sey oluyor sanıyodum meger oyle degilmis 😅 hala su geliyor ki evde telastan 2 havlu hastanede de 2 tanede lohusa kilodundan kullandım ona ragmen hala geliyor

Yok zaten suyu duyunca hemen yatış verdiler önlem amacli enfeksiyon icin ilac verdi birde ciger gelistirici yaptilar sancim hic yok acilmamda yok onu gectim kanala bile daha inmemisti 5 gun once suniyide az bi acilmam sancim olsa kabul edebilrdim ama hiç bir belirti olmadgi icin bilemedim kafam zaten cok karıştı erken bekliyodum ama uff hic böyle hayal etmemistim 😣 oglusum iyi en azindan kendimi öyle teselli ediyorm hareketlide nabzida 150 lerde normalde nts de 40 sanci goruyodum bir kac tane şimdi 20 den yukselmiyor şaka gibi
Açılman yoksa suni de kabul etmiyorsan neden sezaryene almıyor doktorun canım ? Su geldikten sonra 24 saat içinde doğum olmalı diye biliyorum ama doktorun ne diyor

Annene helal olsun valla doğru demiş şuan mesela benim afedersiniz ama eşimle birliktelik yaşamam gerekiyor kolay doğum için yasayamiyorum kendim psikolojik olarak rahat hissetmiyorum 1 haftadır yapmıyoruz.. Bu açılardan da düşünmek lazım.
Birde bu kvlerin derdi ne acaba erkenden gelip napcaklar🤣🤣
Evde biri olunca ister istemez odalar ayrıda olsa her şey etkileniyo tabi. Ay bilmiyorum erken gelince ne olacak ramazan öncesinden beri ne zaman gelelim muhabbeti dönüyo bende bunaldım bu konudan artık tek gündem bu aylardır🙄

Açılman yoksa suni de kabul etmiyorsan neden sezaryene almıyor doktorun canım ? Su geldikten sonra 24 saat içinde doğum olmalı diye biliyorum ama doktorun ne diyor
Benim anlamadığım da o bekleyelim acilman olmazsa dedi ama kontrol etti eliyle biraz da yitti ona rağmen sancım baslamadi simdi buyuk ihtimal bir daha açıklığa bakılacak sonra alir yani ne yapim cocuk gelmiyor açıklığım olsa bende uğraşırım ya da suni sanciyi kabul ederdim şimdi daha kanalda bile olmayan cocuga ne yapim 😭😭 yuksek ihtmal sezeryan duruyo zaten cok su gitti dogumda zor olur bundan sonra bir ihtimal ciger gelistirici vuruldu onu beklyolar diye dusunuyorm

X