Ben 100 de bile hissetmiyordum nstde ama doğum sancısı farklı oluyor onu hissedersin dediğim gibi özellikle 5 cm’den sonrası 10 a doğru yaklaştıkça zorluyor. Tabi benim suni sancıydı, kendi sancın daha kolay oluyor diyorlar. Valla ben sancıdan korkmuyorum adetlerim de benim sancılı geçiyor zaten, bir de sancı bitince unutuluyor ama işte o ıkınma evresi ve dikişler beni de korkutuyorAynen doktorumda süreci çok uzatıyo sonundada sezaryana dönme olasılığı yüksek oluyo dedi. Yok iri değil maksimum 3-3200 doğar muhtemelen. Dün nst de 1 kere 60 da sancım çıktı. Hiç hissetmedim ağrı acı ebe diyo bu değerlerde insanlar bağırıyo sen nasıl hissetmedin diye dedim ben aslında evde doğurmaktanda korkuyorum sancı falan hiç bişey hissetmiyorum normal mi ya
Bebeğin iri değilmiş ya doğumun rahat olabilir benimki iriydi ondan zorlanmıştım. Bir de sıfır egzersizle gittim doğuma o da etkilemiştir, hepsi bir araya gelince kötü bir doğum oldu yani. Bu sefer daha hareketliyim ama perine masajı falan yapmıyorum yine elim gitmiyor o yüzden ben de bebeğin kilosuna baş çapına göre karar vericem. Senin için de hakkında hayırlısı olsun canım