Kızlar benim psikolojim bozulmaya başladı.. kac gündür aşırı sinirliyim ama aşırı.. Her şey batıyor bana ama her şey.. Evde bir büyüğün olması bütün özgürlük alanımi kisitladi en basiti bir şey yapmak istiyorum ne gerek var.. aşırı aşırı bir sıcak var klimayı açmak istiyorum odanın sıcaklığı iyi
benim üstüm ter ama bosaliyor ki ben çok zor terleyen bir insanım..
Yarın doktoruma dicem suni mi vercek direkt sezaryen mi olur bilmiyorum ben kafayı yemeden artık kurtulmak istiyorum.. Ağlıyorum vicdan azabı çekiyorum böyle konusuncada ama ben doğum yapayım bir an önce herkes kendi evine dağılsın özgür olayım en azından evimde istediğimi istediğim yere koymak istiyorum
daha birde kv gelecek.. üzerine gorumcemde geçen diyordu çocukların okulu bitince geliriz çok bunaldım ben.. evden kaçasım geliyo kimde yerimi bilmesin bebeğimle çok garip bi psikolojiye girdim normal mi bu durum bilmiyorum.. dünde kapımın önündeki ayakkabılar geçiş guzergahinda değil geçiş guzargahina konulmuş her neyse 2 ayakkabı ben başladım kızmaya hangi ger...kalı koyar bunu böyle bilmem ne her şey batıyor bana kisacasi